11 dagar kvar

Två av mina senaste instagram bilder, följ mig där @hannahsaralovisa

Hi guys! Allt bra med er? Med mig är det fint, förrutom att jag var har vart förkyld i över en månad nu och det vägrar försvinna. Har även en dum jäkla hosta som läkarna inte hittar en orsak till så går runt och låter som att jag är döende ungefär, kul!

Sen jag bloggade senast har det hänt en massa grejer, vart i Stockholm på ambassaden för att fixa Visum, det gick super smidigt trots sjuka säkerheten. Nu väntar jag enbart på att jag ska få hem mitt internationella körkort sen är allt fixat. Mejlar fram och tillbaka hela tiden med min värdfamilj och dem verkar verkligen helt underbara, fick skriva en inköpslista häromdagen så dem kunde ha mat jag gillar hemma hos sig när jag kommer dit, hur snällt? Utöver det har jag haft sleepover med kusinerna, ätit risotto, första glassen för i år på tre toppar, sagt hej då till Gustav, lunchat med mormor och hängt med en saknad Anna som vart i Asien i tre månader! Har helt enkelt haft fullt upp! 

Om 11 dagar åker jag och det är helt jävla stört!!! Inte börjat bli nervös än för jag kan verkligen inte förstå det, men antar att det kommer mer och mer nu när det är så nära! ​BTW om det är någon som är intresserad att köpa denna jacka ​så kommentera nedanför eller mejla mig på [email protected] Den är enbart använd två gånger och är precis lika fina som när jag fick den! xx

  • Dagbok

Gillar

Kommentarer