Hej!

Har inte uppdaterat på ett tag och det är för att jag har haft sjukt mycket i skolan, och i allmänhet bara inte orkat. Denna helgen har det varit Friendly Olympics i skolan, vilket är sjukt kul. Friendly Olympics är både en friidrotts tävling och en basket, volleyboll, och badminton. Det kommer skolor från hela Europa och tävlar här i estland, och det är så kul då man både får träffa gammla kompisar men även få nya.

Jag är även sjukt taggad då vi i Volleyboll laget ska åka till sarajevo nästa vecka och tävla. Jag åker med som en cheerleader men jag tror ändå att det blir jätte roligt. Dock är jag genom förkyld just nu så hoppas bara att jag blir bättre innan onsdag då vi åker på torsdags morgonen.

Här är lite bilder från sistonde.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej,

Idag är det söndag, vilket innebär plugg dag för många och det samma gäller för mig. Sitter just nu och pluggar kemi, biologi och lite matte.. men de går inte så bra. Denna helgen har varit en lång helg för mig då vi hade utvecklings samtal på fredagen vilket jag inte gick på så har haft 3 lediga dagar vilket verkligen behövdes pga för mycket plugg.

Igår var jag även och gjorde nagelförlängning. Jag har aldrig haft långa naglar då mina går av väldigt enkelt, men nu helt plötsligt har jag as långa naglar, vilket är ganska jobbigt för det är så ovant! Men jag tror att jag kommer vänja mig snabbt!

Btw, visste ni att det absolut sista avsnittet av The Vampire Diaries sändes i veckan!? Sjukt att serien har hållit på så länge, men jag kollade på det sista avsnittet, och kunde inte hålla mig för gråt. SPOILER ALERT men stefan dör och han var min favvo person.


Likes

Comments

Tjohooo,

Idag var jag hos doktorn för att kolla vad som är fel med mitt knä.. och han sa precis det jag inte ville höra. Jag har haft av mitt korsband och även skadat minisken. tråkigt, och väldigt jobbigt för nu måste jag operera mig!! Panik!!

Har även varit mycket stressad idag då vi snart ska välja alla våra kurser till nästa år. Eftersom att jag går IB som bara är en 2 årig linje, har jag nu gått ett förberedelse år. Men nu är det året snart slut och jag måste bestämma vilka 3 kurser jag vill läsa på Standard Level och de 3 jag vill läsa på Higher Level. Jag vet redan att jag vill ha historia och engelska på higher level, och att jag vill ha matte på standard. Jag tror också att jag vill läsa business på standard, men är inte 100%. Måste också välja ett NO ämne men kan inte välja vilket!! Mycket stress men hoppas allt löser sig snart.

Nu måste jag forstätta skriva min uppsats på Acid Rain till Kemin, så vi höres!

Xo

Likes

Comments

Idag är det Måndag, och jag vaknade kl 05.40 imorse av att pappa kom in i mitt rum för att säga att både jag och Line hade försovit oss... Inte en bra start på morgonen, men det vara bara att snabbt springa upp, slänga på sig kläder och dra för att komma iväg till flygplatsen då Lines flight boardade 06.50.

Line har alltså varit hos mig i helgen. Eller det blev mer en vecka då hon kom på onsdagen, och åkte hem imorse. Det var sjukt mysigt iallafall. På torsdagen tog jag ledigt från skolan så vi kunde åka runt och kolla in Tallinn, dock var det sjukt dåligt väder vilket var tråkigt. På Fredagen behövde vi dock gå i skolan då jag hade en viktig presentation jag inte kunde missa. Väldigt tråkigt för Line då hon hade lov, meeen hon följde med ändå. ;) Sedan på Fredagen åt vi även på min favorit resturang till middag. Om ni kommer hit till Estland kan jag verkligen rekommendera er till att åka in till gammla stan och äta på Chedi, en Indisk inpererad resturang med sjukt god mat! Lördagen spenderades även den i Stan, men sedan på kvällen flydde vi huset pga Mellofest (min bror älskar mello) så istället kollade vi 50 Shades Darker. Den var sjukt bra, längtar redan till nästa. På söndagar är de brunch som gäller, och detta var verkligen det som vi gjorde. Vi brunchade på Swiss Hotell här i tallinn, sjukt gott!! Vi åt så mycket så vi knappt kunde stå upp tillslut, men sjukt gott var det iallafall. Men nu imorse var den roliga helgen slut :(

Efter jag lämnade Line åkte jag till Radisson Blue och pluggade lite innan skolan. Åt även frulle där, en kanelbulle, goals. <3.


Här är lite blider från helgen!


Likes

Comments