Tycker själv att jag är en positiv person men inte alltid lätt att vara det. Som igår, ja ni märkte att jag inte bloggade. Hade ingen lust alls var helt slut och kroppen värkte. Det började med att jag vaknade i måndags av att jag var förkyld och ont i halsen. När jag har infektion i kroppen blir även mina leder värre. Sen blev det verkligen inte bättre av att jag började praktisera denna veckan 8-16. Då det är tunga lyft och stå upp hela dagarna. Efter en dag till (alltså igår) var både halsen och värken värre. Men ville visa att jag klarar det och tycker såklart det är kul där också. Hade hoppats på sommarjobb där sen. Vilket jag nu inser inte hade fungerat :(

När jag kom hem igår hade jag ont i varenda led i kroppen. Lade mig direkt på soffan och kände hur hela kroppen bultade. Så efter en kort stund somnade jag för jag var helt slut. Kom inte ur soffan sen. Men som tur är drog min kompis Sofia ut mig på en promenad. Vilket var skönt för huvudet men kroppen värkte fortfarande. När jag kom hem igen masserade mamma mig vilket kändes bra för stunden.

I morse tog det helt stopp. Kände direkt att jag inte skulle klara av dagen där. Så fick tyvärr ringa och sjukanmäla mig. Går nu på maxdos av min medicin så hoppas på bättring imorgon så jag kan gå dit igen. Vet för kroppens skull att jag inte skulle dit mer. Förstår att jag kommer få lika ont igen men jag vill ju dit och visa att jag kan. Man vill inte uppfattas gnällig. Av den anledningen är det väldigt sällan jag säger till någon att jag har ont. Som jag skrev brukar jag vara positiv men går inte allltid.


Har skrivit om min sjukdom Reumatism i ett annat inlägg. Så har ni inte läst det så gör det HÄR!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments