Min fina man fyllde år så vi åt på en restaurang med fantastisk utsikt och till frukost blev det naturligtvis bubbelfrukost med ALLT

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta får det bli i morgon när jag ska på 100-årsfest i Eskilstuna. Älskar enkelhet i inredning, inget undantag gällande kläder!

Likes

Comments

Jag har säkert outat min kärlek för stolar förr i denna blogg. Och nu har jag åter igen hittat en som jag inte kunde låta bli. Tänk va mycket den varit med om? Den är påväg att falla isär, så att använda den som stol fungerar inte, men detta blir fantastiskt det med.

Likes

Comments

Så i helgen började projekt balkong. Jag har letat förgäves efter en bra, snygg, praktisk matta men hittar ingen, så det får bli ett pågående projekt. Ska naturligtvis ha massa massa fler växter. men börjar såhär. Puss.

Likes

Comments

Så, kan inte påstå att det är världens vårväder såhär i April. (otålig) Men här en bild från ett favoritställe, med en favoritperson, med favoritväder för ca två veckor sedan!

Likes

Comments

Idag, den sista mars, står balkongfix på agendan! Längtar till härliga vår/sommarkvällar med lite bubbel därute.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har jag fått tummen ur och skaffat nya glasögon! mina gamla var nämligen med om en liten olycka och blev i princip mos. MEN NU äntligen har jag ett par nya i min ägo. Lagom till att jag börjar mitt examensarbete på måndag!

Likes

Comments

Här är en liten del av vad jag önskar mig nu till vår. Behöver ett par träningsskor till eftersom man kan börja springa utomhus nu! Puma creepers är ju givet!

Likes

Comments

Hur längesen va det man uppdaterade här egentligen! Haft, som vanligt, mycket i skolan nu sista kurserna. Det slår mig ofta, i ångestform, hur fort tiden går. 3 år på högskolan är snart över. Så många fina vänner man fått under denna tid. Idag fyller min underbara lillebror 14 (!) år! Jag är 13 år äldre än honom. Jag säger som Alex Schulman, "you do the math". Ska göra mitt examensarbete i samarbete med Västerås konstmuseum och en datatekniker från MDH, rädd och förväntansfull kan beskriva känslan just nu.

Likes

Comments