Köpte den här fina "parfymen" (mist) från The Body Shop igår! Helt underbar är den, den glittrar när man skakar den och den doftar SÅ gott. 

Ett tips till er som har slut på parfym eller som kanske vill ge bort en i julklapp! 

Den kostade 125 kronor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom nyss hem från stan! Jag var och klippte mig och sedan fikade jag med en vän. 

Jag klippte enbart topparna och det syns knappt någon skillnad, dels för att det var en väldigt liten bit hon klippte men också för att jag har platt hår på ena bilden och lockigt på den andra. Men skönt att få bort det slitna i alla fall, och det var det som skulle vara poängen med att jag skulle klippa mig! Så jag är hur nöjd som helst. 

Jag är inte van vid lockigt hår, men jag tänkte att när ett proffs har mitt hår i sina händer så kunde det väl få gå bra!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN! 

Nu är min jobb-helg över. Totalt blev det 24 timmar jobb. Är helt slut. Varenda led i min kropp värker, speciellt mina knän. Kombinationen av att stå och gå i 10 timmar på sten-golv är inte den bästa. 

Så tråkigt att jag inte hunnit blogga, men ska inte jobba på några dagar nu så då blir det fler inlägg.
Imorgon ska jag till frisören och klippa topparna inför Stockholm och Stockholmsgruppen (SÅ nervös, snart bara en vecka kvar). 

Hoppas ni haft en fin söndag! Godnatt 

Två bilder tagna nu, är lika trött som jag ser ut, om inte mer...

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet och har rast. Började klockan 11:30 och slutar klockan 21...

Idag är det lördag och då är det bara massa barnfamiljer som kommer in och ska ha mat. Stora beställningar med mycket "jag vill inte ha - på burgaren" så det blir så klyddigt som möjligt. Men det är rätt skönt idag, det regnar och är jättemörkt ute så det är inte så mycket folk i stan som det brukar vara andra lördagar. Fick även reda på att jag slipper jobba natt på nyår, blev så glad. Hörs senare!

Likes

Comments

Vad (fan) är det egentligen? Kroppsideal sägs vara den kroppsbilden som samhället anser vara den mest optimala. Jag vill börja sätta citationstecken runt ordet ''kroppsideal'' då jag inte tycker det borde existera och vet inte alls vad det är egentligen mer än ett påhitt.

Hur kan samhället komma och säga att en speciell kropp är mest optimal? Förstår inte det. Den kroppen man har är väl förmodligen den kroppen som är mest optimal för en. Bortsett från om man skulle ha en sjukdom som t.ex. fetma eller anorexia, då kanske inte kroppen är den mest optimala för HÄLSANS skull men ingen ska komma och säga att den inte är optimal utåt sett. Ingen annan ska få avgöra om din kropp inte är optimal eller inte hör till ''kroppsidealet''.

Alltså, hade man kunnat bygga sin egen kropp i en maskin utan att gener kom i vägen tror jag de flesta hade sett likadana ut, faktiskt. Jag tror sorgligt nog att väldigt många hade gått efter samhällets så kallade ''kroppsideal'' och dragit i spakarna så att de såg ut exakt så. Jag vill inte berätta hur de hade sett ut men jag har en bild framför mig och fatta tråkigt det hade varit om alla såg likadana ut? Jag älskar att vi alla ser olika ut och jag hoppas att fler kommer att börja uppskatta sina kroppar.

Just nu vet jag inte om jag tycker samhället går framåt eller bakåt gällande ''kroppsideal''. Jag tycker inte det går någonstans, jag tycker att det står stilla. Kollar vi bakåt i tiden så handlade det mycket om att midjan skulle ha så liten omkrets som möjligt, sedan försvann det ett tag. Nu är ju korsetten tillbaka och den sägs även förstöra organen inne i kroppen så mycket som den trycker. Sjukt? Svar ja.

Hoppas att du som läser detta aldrig tvivlar på din kropp, för den är perfekt för just dig. Jag LOVAR.

Likes

Comments

Var och jobbade idag från 10-13. Skulle egentligen sluta 15 men jag fick gå tidigare för det var alldeles för lite kunder och alldeles för mycket personal. Så nu är jag hemma!

Ska med min mamma till min morfars grav idag i och med att det är alla-helgons-afton idag. Vi ska lämna blommor och ställa ett ljus som vi brukar göra när vi besöker honom. Man tänker inte riktigt på vad halloween egentligen är för högtid, jag tänker mig att det är för att klä ut sig, att barnen kan gå ''bus eller godis'' rundor och karva pumpor, men det är ju en högtid för de döda. Visste ni att halloween är bara en förkortning och står för ''all-hallows-even'' (alltså alla-helgons-afton på svenska)?

Jag älskar att klä ut mig men har bara haft tillfälle att göra det ett antal gånger tyvärr... Och denna helgen jobbar jag hela dagar så det blir inte så mycket utklädnad för min del!

År 2014 var jag och min vän Fannie på en halloween-fest, snarare maskerad-fest, då vi var utklädda till tjuv och polis.

Likes

Comments

Vet att hösten är en lite mer nedstämd period för många (även mig) och därför vill jag försöka göra det till något positivt istället!

Mörkret - Jag vet, det är riktigt tråkigt att kolla på klockan när den är halv 5 och så är det redan mörkt ute?! Men det positiva är att du kan med gott samvete gosa ner dig och kolla på en film utan att känna att du slösar tid inomhus!

Maten - All jävla mat du kan äta utan att känna någon som helst ångest, för sommaren och bikinin är ändå långt borta.

Höstlöven - När du går i de fallna lövens fina former och färger.

Regnet - När du ska sova och regnet faller på fönstret och du själv ligger i sin säng med ett varmt täcke över dig.

Tv-serier - Hur lämpligt är det inte att börja se en ny serie under hösten? Perfekt läge!

Tända ljus - Tror inte det finns en bättre period för tända ljus än under hösten.

Träning - Denna punkten krockar lite med mat-punkten men att träna under hösten är mycket härligare än under sommaren och när det är varmt enligt mig! Varför? För att det är härligt att träna och svettas och verkligen köra gärnet och sedan komma ut och andas in den kalla friska luften.

Likes

Comments

Min pojkvän heter Max (ironiskt nog jobbar jag på MAX) och vi har varit tillsammans i 9 månader och känt varandra i 1 år.

För ca ett år och 2 månader sedan så trodde jag inte på förhållanden. Jag var fast bestämd på att vara singel och var faktiskt rätt trött på killar och det faktum att det aldrig ska kunna klaffa utan att problem alltid ska uppstå. Jag hade haft för många ''crushes'' som det inte blev något med och hoppet på riktig kärlek tunnade ut.

Jag tror inte att jag visste hur det skulle kännas när man är kär på riktigt. Kär på riktigt tycker inte jag längre handlar om fjärilar i magen, eller svettiga handflator, jag tycker att det handlar om att man känner att man kan lita på människan och känner en trygghet som man inte känt förr.

Jag är kär på riktigt nu, under dessa 9 månader har mina känslor enbart förstärkts för varenda gång vi träffats och han får mig att känna mig otroligt trygg och vi kan snacka i princip om allt!

Vi var på Kreta tillsammans i somras med hans familj och då tog vi denna bilden.

Likes

Comments

Solen strålar idag, men HERREGUD vad kallt det blivit på bara några dagar, åtminstone i Malmö. Kylan riktigt biter fast i kinderna. Antar att det är nu vintern kommer?

Jag kom nyss hem från dagens lektion och bytte snabbt om till mjukis-kläder. Har lite ont i magen så tänkte chilla en stund och kolla gamla avsnitt av Ugly Betty, älskar den serien och kan se om den hur många gånger som helst! Sedan drar jag förmodligen och tränar senare.

Likes

Comments

Alla som älskar högklackade skor räcker upp en hand! Jag hade nog räckt upp både händer och fötter som svar faktiskt...

Kan inte få nog av högklackade skor. Egentligen vilken typ av skor som helst men just högklackade skor har en speciell plats i mitt hjärta (klyschigt).

Just nu så står dom i min garderob, vissa är intryckta i vita boxar och några speciella på hedersplatsen där framme. Önskar jag hade mer plats hehe. När jag flyttar hemifrån vill jag ha en walk-in-closet där en vägg ska vara fylld med bara high heels. Drömmen!

Likes

Comments