Header

Nu är äntligen Sverige, Sverige igen!

Är just nu påväg mot Skärholmen där jag ska möta upp mamma, pga vi ska till Bumm. Sen efter det så får vi se vad som händer! Jag och Filip ska hjälpa hans mamma bära då hon ska handla oså till oss eftersom hon åker till Thailand imorgon.

Sååå avundsjuk, men nu har det iallafall somsagt äntligen kommit snö till Sverige, så nu känner man att det är vinter iallafall!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

denna julafton har varit så sjukt bra faktiskt.
Började med att jag och Filip vaknade upp här hemma och mamma var nästan mest taggad på julklapparna, vi fick knappt äta frukost innan vi behövde öppna julklapparna från henne.

Så när vi gjort det så började vi fixa oss, sen rullade vi hem till min pappa och därifrån vidare till Åkersberga där min farbror och hans familj bor. Där vi även då firade jul.

Det började med Kalle anka, sedan mat, efterrätt, julklappar sen julklappsspel. Det var riktigt trevligt, framförallt att min pojkvän var med, det måste nog varit det mysigaste.

Men iallafall så kom vi nyss hem efter en väldigt lång dag, så vi ska ta och sova nu. Kan skriva mer om min jul och våra julklappar imorgon bär jag vaknat.

Jag hoppas ni alla haft en riktigt trevlig jul!

Likes

Comments

Tänkte skriva av mig lite om en händelse som hände mig för någon dag sedan och mina åsikter kring det.

Jag la upp en bild på min 'pojkvän' eller vad man nu ska kalla honom. Han är väldigt smal av sig och han äter mycket mat men kan inte gå upp i vikt.

Jag fick då en kommentar på bilden som löd ' wow, ge grabben lite mat ' Filip då tog inte illa upp av kommentaren men jag blev väldigt väldigt irriterad på den kommentaren.

Visst, nu sa denna kille som skrev kommentaren att det var ett skämt. Men jag tycker absolut inte att det var ett roligt skämt?

Människor tror att det är så står skillnad på att bli kallad smal och tjock. Men det är inte det, det är minst lika jobbigt. Iallafall om man ej trivs i sin kropp. Jag har två vänner som är väldigt väldigt smala och som kan äta som flodhästar men det händer ingenting på deras kroppar och dom tycker det är väldigt jobbigt.

Men människor i dagens samhälle tror att bli kallad 'för smal' gör mycket mindre ont än att bli kallad ' för stor ' men det är verkligen inte så. Båda de meningarna sårar väldigt hårt.

Jag tycker det är respektlöst att kommentera så på någons bild när man inte ens känner personen. För han som kommenterade bilden känner ej Filip. Så hur ska Filip veta att han drev när han skrev kommentaren?

Jag blev jätte irriterad av den. Just för att han blev arg över att jag sa att han ' skulle visa respekt ' och jag förstår verkligen inte ens varför?

Är det verkligen så stor skillnad på smal och tjock? NEJ. Men jag tror inte direkt denna kille skulle kommentera på någons bild ' wow, lär dig banta' eller någon liknande kommentar. För i detta samhälle verkar den kommentaren så mycket värre då den var riktad till en större person, men när det handlade om en smal person så hade han inte gjort något fel.

Jag tycker denna kille som kommenterade bilden gjorde ett väldigt stort fel där, för jag tycker att man ska tänka på konsekvenser och även tänka lite längre än vad näsan räcker.

Men vissa personer verkar ju inte förstå vad respekt betyder i Sverige. För tänk nu om Filip hade haft anorexi? Och får en såndär kommentar emot sig. INTE OKEJ NÅGONSTANS.

Nu har jag fått skriva av mig lite, tack och hej.
Skriv gärna era åsikter om detta, och hur ni skulle reagera på en sådan kommentar emot er om ni var väldigt väldigt smala och försöker gå upp i vikt men inte kan! Skulle vara jätte snällt, för då kanske jag kan förstå andras perspektiv på detta då killen som kommenterade blev arg över min reaktion på detta!

Likes

Comments

Hej på er alla!
Igår så bestämde jag och filip att vi skulle öppna en varsin julklapp. Fick ett par Johnny bulls, tyvärr var dom förstora så just nu är vi påväg in mot stan och ska kolla om det finns storlek mindre, för då ska vi byta!

Senare ikväll ska vi väl bara mysa ner oss i sängen, eller så kanske vi drar ut. Lite osäkert ännu, men så är det alltid.

Ska blogga lite senare om mina julplaner inför imorgon, så be right back

Likes

Comments

Och det är 9+ grader ute?! Det är helt sjukt alltså. Det ska vara snö och kallt? Men nej. Ingen snö på julafton alltså.

Har ingen julkänsla alls pga att det ej är snö eller kallt ute. Så det är riktigt trist faktiskt.

Menmen, snart ska jag möta upp Mikaela och Nicita och vi ska rulla in mot stan, då jag måste köpa julklappar. Wiho. Fast nä. Men iallafall vi får väl se vad jag får med mig hem idag!

Senare så sover vi antagligen hos Mikaela tror jag, så vi får väl se vad som händer senare ikväll.

Likes

Comments

Min bloggning går verkligen i vågor känner jag, ibland har jag ingen lust alls att dela med mig om mitt liv, och ibland känner jag att jag har det!

Har nu gått på jullov, efter jullovet så byter jag skola, igen. Ganska tragiskt att jag inte har några framtidsplaner alls. Men vad ska man göra, måste bara hitta något jag orkar hålla på med i 2,5 år till. Jag hoppas jag gjort det nu iallafall!

Just nu ligger jag i sängen och gör absolut ingenting. Idag ska jag troligen på bio och ut och käka, men vi får väl se hur det blir.

Likes

Comments

Nu börjar det faktiskt bli rätt så kallt ute. Går fortfarande med höstjackan, så så kallt är det inte. Men måste bara meddela er läsare att om fyra dagar är det äntligen jullov!! Är så grymt taggad, ska bli skönt.

Har inte sådär jätte mycket planer inför jullovet, ska fira jul och nyår såklart, ska även ha en spadag med bästavännen och en tjejkväll, än så länge är det mina enda planer!

Idag var det skola, gjorde ingenting på matten, fick ut en kursmatris, är stolt över mig själv då jag faktiskt fått ganska bra betyg!

Har ett prov jag måste göra innan jag kan gå på lov bara.

Men sedan på idrotten så bowlade vi, och efter det så rörde jag mig mot ungdomsmottagning, efter det så rullade jag hemåt och nu sitter jag här med en chai i handen, musik från datorn och ska snart börja plugga.

Likes

Comments