Nu under sommaren har jag en gång i veckan gått till vårdcentralen för att vägas så att dom hålla koll på mig. Har de senaste halvåret gått intensiv behandling i form av dagvård, för att jag ska hålla mig på banan så har jag till skillnad från tidigare år bestämt med min behandlare men främst själv att åka in till vårdcentralen i Karlskrona och träffa en distrikt sköterska. Där jag vägs och pratar av mig om saker. Jag rekommenderar verkligen att inte va rädd att be om stöd under sommaren för mig är de en av de tuffaste just för alla rutiner försvinner och många behandlingar har semester stängt. Va inte rädda för att be om mer vård eller stöd de är ni som vet bäst om hur ni mår ingen anan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Haft några dåliga dagar följt av två jätte härliga dagar den ena fylld med saker och den andra chill dag med en av mina bästa vänner. Alla har perioder då de mår sämre jag är glad över att ha stöd från både familj och vänner. Att ha nån som förstår en i dom flesta situationer tror jag även varit en av dom saker som fått/får mig fortsätta. Jag har dagar helt utan motivation och dagar som anorexin är de ända jag fokuserar på att få bort. Men det är okej det är det som är recovery, att må piss är okej men de viktigaste är att fortsätta. Jag tror inte jag kan säga det för många gånger både för mig själv och för alla runt om mig. Att va utan motivation en dag innebär inte att du ger up.


Jag vet inte riktigt vad ni vill jag skriver om och vad ni är intresserade av så förslag är välkomna💗

Likes

Comments

Har haft jätte härliga dagar med min kompis här. Det blev mycket bad dock inte så mycket värme men jaja. Lägger upp väldigt lite men har ingen aning om vad jag ska skriva om. Ni får gärna ge mig idéer.

Likes

Comments

Imorn åker jag till mitt land, alltid varit de mest trygga stället i mitt liv men för en gångs skull känner jag mig trygg även i Stockholm, kommer sakna mina vänner så groft mkt. Jag älskar mitt land ställe också men för första gången i mitt liv är de inte en flykt för mig. Kommer ha as trevligt det vet jag, dock svårigheter med bytte av miljö men det ska funka det måste det. Jag är en storstads mänska älskar att ha nära till allt att kunna göra spontana saker, lättare med mat också för har eget utrymme affär med stort utbud. Får väl lösa det helt enkelt ändå, mkt bad ska de iaf bli.

Likes

Comments

Hej jag heter Hannah och är 16 år. Jag har kämpat med anorexia i över 5 år, jag går just nu i behandling på SCÄ jag har kommit längre än jag nånsin gjort tidigare, vissa dagar är värre än andra men det är så de är i recovery. Jag kämpar för att komma tillbaka till ett aktivt och hälsosamt liv. Jag kämpar även med depression, social fobi och panik ångest.
När jag inte går i behandling gillar jag att va med kompisar, umgås med familj och jag vill komma tillbaka till att cykla. Jag kommer skriva om allt från min ätstörning till vardagliga livet.

Likes

Comments