Nu är resan till fjällen äntligen bokad!

Det blir Björnrike, som varit vår fjällen-destination i några år nu. Men det är ett himla bra och mysigt ställe och inte allt för långt att åka upp till. Längtar så mycket!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

GOD JUL! Hoppas ni alla hade en underbar julafton igår och att juldagarna fortsätter så!

Jag hade en helt perfekt dag igår, tillsammans med familj och släkt. <3 Vi började morgonen hemma hos Antons föräldrar med grötfrukost, tomte och lite julklappar. Väldigt mysigt!

Vid ett sen åkte vi vidare hem till mormor där närmsta släkten på mammas sida alltid samlas. Där blev det julbord, fika, Kalle Anka och så lite fler klappar.

​​​Efter vistelsen hos mormor åkte jag i stort sett hem och vände. Jag packade in Doris i bilen och åkte hem till Långalma för att bara vara med familjen. Vi åt lite mer julmat, kikade på Karl Bertil Jonsson, delade ut lite julklappar och sen bara myste vi framför tvn med chokladaskar och annat mumsigt. En väldigt mysig kväll hemma med familjen <3 ​

Likes

Comments

Årets julgran och första granen här hemma.

Likes

Comments

Här kommer en del av det som finns på min önskelista i år. Det är kanske mest saker till hemmet men det är också något jag tycker är himla kul! Att få fylla på, byta ut och göra fint.

Vad önskar ni er?

Likes

Comments

HOMEMADE.

Mamma får alltid så himla bra ideér som alltid blir så himla bra och fina!

De här tomtarna t.e.x. <3

Vi har gjort dom i olika längder och med olika färger, grå, svart, röd och vit.

Det är en del jobb och det tar sin lilla tid, det ska ju torka och så ska man få det relativt rakt och lite annat, men om man gillar att pyssla är det ändå inte så besvärligt.

Perfekta julklappar!

Likes

Comments