Hej! Började dagen med stavgång i slalombacken med pappa. Kommit igång med träningen igen vilket är så bra! Är ledig idag så gäller att utnyttja dagen. Hoppas alla får en fin torsdag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​ÅÅh vad jag gillar Gossip Girl & New York såklart!! Tänkte kolla på några avsnitt nu. Så bra och mysig serie!

Likes

Comments

God morgon på er! Äter precis lite frulle efter en härlig morgonpromenad med podd lyssnande. Bra start på dagen med andra ord. Vad jag ska hitta på nu? Ingen aning, Jobbar eftermiddag/kväll idag så har hela dagen ledig. Skönt då jag jobbat extremat tidigt de senaste dagarna. Hoppas alla får en fin dag.

Likes

Comments

The OC min favorit serie alla dagar i veckan. Om ni inte sett den. Gör det!

Den handlar om rika ungdomar i Orange County, Los Angeles. Kärleksdraman, fester, familjeliv, ja helt enkelt allt!

Likes

Comments

Jag är en person som är väldigt av och på. 100 procent eller ingenting. Vilket kan vara både positivt men också i många sammanhang negativt. När jag har motivation och drivkraft för någonting gör jag det fullt ut, vilket ger ett otroligt bra och ambitiöst resultat i slutändan. Men så kommer dalarna, ingenting är kul och motivationen är som bortblåst. Det är jag i ett nötskal och inte minst när det gäller träningen.

Under åren i skolan med rutiner var träningen ett dagligt inslag, jag hade uppsatta tider då jag skulle infinna mig med mina olika lag och då fick jag min träning automatiskt. Men det var då. Nu är det upp till mig själv, jag har inget lag som behöver mig, jag har bara mig själv. Och jag vet att jag skulle behöva träna mer regelbundet för hälsans skull. Motion är bra! Därför fick jag en NYSTART igår. Jag är taggad, på resultat. Jag vill bli starkare, snabbare och helt enkelt vältränad. Dock vet jag att jag om några dagar kanske dippen kommer och motivationen för träningen försvinner. Men just precis nu är jag sådär härligt motiverad för nya träningsutmaningar och den känslan är oslagbar.

Likes

Comments

Hej på er!! Bloggen hamnar lite efter då jag jobbat hela helgen och även idag. Men nu blir det ändring på det. Utöver stressiga jobbdagar har jag hunnit med en och en annan skogspromenad, hösten är verkligen som finast just nu!

Likes

Comments

Fridas bilder

AW i fredags med mina goa tjejer som jag inte träffat på månader. Så var verkligen på tiden!! Supermysig kväll på NEO, glädje och småländska.

Likes

Comments

Hej och god förmiddag på er! Tog en liten sovmorgon och sitter nu med en toning i håret. Hoppas på ett bra resultat som passar mig. Tänkte snart slänga ihop lite frukost eller lunch, blir något mellanting om jag känner mig själv rätt. Hoppas alla får en fin fredag.

ÅÅh hoppas på något liknade i eftermiddag.

Likes

Comments

Efter mötet rullade jag hem igen och hann med ett och annat innan jag kände mig alltför trött. Bra dag, men är ändå glad att inte behöva spendera så många timmar restid så ofta. Avslutade iallafall dagen med en Very Berry smoothie. Både nyttigt och gott!

Likes

Comments