Jag och min fina fina pojkvän. Vi har varit ihop i ett och ett halvt år och känt varandra i två. Det är en ganska lång tid, eller det beror på vad man jämför med. Men jag blir bara mer kär för varje dag som går. Han är den jag kan vara mig själv med, den som jag kan vara öppen med, den som alltid finns där för mig. Han betyder så mycket för mig och är den som jag alltid vill träffa oavsett om jag är glad, ledsen, arg eller vad som helst. Han gör mig glad och lycklig. Att få ha en så fin person i sitt liv som man får kalla sin pojkvän är fantastiskt. Han är bäst.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var en sväng på gymmet innan och körde ben och mage med min pojkvän. Skönt att träna lite!! Dock blev det strömavbrott i slutet av passet då det åskat och blixtrat väldigt mycket här. Läskigt! Nu har det iallafall blåst över och solen tittar fram!!

Likes

Comments

Börjat läsa boken The Golden Year. Väldigt bra hittills även om jag inte kommit mer än ett par sidor. Tror boken kommer vara väldigt bra och intressant iallafall. Ett tips för er som inte vet vad ni ska läsa för bok nu i sommar!!

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag och min pojkvän till Åhus strand för ett kvällsdopp. Vi spelade lite strandtennis och badade. Det var så varmt i vattnet och jag tror aldrig jag har varit med om det i havet i Sverige, så det var så härligt. Har haft en bra vecka med mycket träning, sol och bad. Men nu är jag hemma igen, skönt det med!!Likes

Comments

Hittade en liten mysig restaurang med magiska pizzor, jag valde en med parama skinka och det var så gott!!Likes

Comments

Idag blev det en dag på stranden vid Simrishamn. Så fint och perfekt väder. Blev även en sväng förbi Kivik och nu är vi påväg tillbaka. Bra dag!!

Likes

Comments

Trötta och glada sitter vi nu och äter lite mat. Inte den bästa kanske men helt okej. Ikväll blir det tårta med klubben och imorgon är det vilodag. Blir nog en utflykt då. Ha en bra kväll!!

Likes

Comments

Hej! Fint väder idag också och verkar verkligen bli en varm dag. Tur att tävlingen då går vid havet så man kan bada när man kommit i mål. Nu ska jag äta lite frukost, packa väskan och sedan cykla bort till bussen för att ta mig till etappen. Hoppas alla får en toppen dag!!

Likes

Comments

Haft en så skön eftermiddag! Badade och hängde vid havet några timmar och nu väntar mat. Boysen grillar och vi andra ska fixa lite grönsaker. Perfekt med andra ord!!

Likes

Comments

Hej! Nu sitter vi i bussen påväg tillbaka till C-orten efter en väldigt jobbig tävling tidigare på morgonen. Det var långt, höga berg som de ville att man skulle springa upp och ner på. Utöver det är det väldigt varmt, passar bra tills lite senare då en dag vid havet väntar, men att springa i var det lite för varmt för. Men det är bara att kämpa på för enligt väderprognosen ska vädret hålla i sig!! Ha en fin dag alla!!Likes

Comments