Jag har många gånger tänkt att vad driven, duktig, trevlig eller något helt annat den personen är. Men jag har inte sagt det till personen. Jag har inte vågat gå fram och ge den personen beröm även fast jag verkligen tycker den förtjänar det. För visst skulle det värma i mitt hjärta om någon sa nåt sånt till mig!

Jag har aldrig riktigt varit den personen som visar känslor och del ger mina känslor till alla andra. Jag har aldrig riktigt känt mig bekväm med det. Men ju äldre jag blir desto bättre blir jag på det. För jag skulle verkligen vilja kunna visa mina känslor mer, del ge dem till andra.

Jag skulle vilja berömma mina vänner mer. För alla som jag känner har väldigt många fina egenskaper. Jag blir inspirerad och motiverad av dem. Jag tror det är många som kanske känner att de inte säger det där peppade ordet till kompisen eller kollegan eller någon annan för att man inte riktigt vågar. Man kanske är avundsjuk för att den personen har lyckats med något jag ville lyckas med själv. Men varför inte se det som en drivkraft istället, min vän har lyckats med något, då kan jag med lyckas med det målet jag har.

Jag har länge tänkt på en vän som jag umgåtts med mycket genom mitt liv. Men eftersom vi inte går på samma gymnasieskola har vi glidit ifrån varandra en del. Vi pratar och ses ibland, men verkligen inte i samma utsträckning som innan. Men hon är en person som verkligen är en inspirationskälla. Hon är otroligt driven, har många järn i elden och lyckas med otroligt mycket saker. Hon är verkligen grym. Jag inspireras och motiveras av henne även fast vi inte ses lika mycket idag. Jag kände att detta var något jag ville berätta för henne, vilket jag nu har gjort. Att jag berättade för henne att hon inspirerar mig och att jag är imponerad av henne är något som gjorde både mig och henne glad. Jag känner mig glad för att jag vågade säga och berätta vad jag verkligen tyckte hon har gjort bra och jag hoppas att det ger henne mer motivation att fortsätta med hennes enorma driv. Och självklart blir man glad om man skulle höra något positivt om sig själv.

Det jag egentligen vill säga med det här är att man blir otroligt glad både av att ge och få komplimanger. Man blir glad av att andra lyckas med deras mål och får motivation att lyckas med sina egna. Jag ska verkligen bli bättre på att uppmuntra människor i min omgivning som jag tycker gör något bra. För det vinner man på i längden och man kan göra hela någons dag av att bara säga några få uppmuntrande ord.

 

 

 Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsMumsigt med en god semla så här på måndagseftermiddagen. Att man dessutom fick den via Facebook, är ju aldrig fel.Likes

Comments

Blev en härlig morgonpromenad med min hund och Frida. Bra start på veckan!

Likes

Comments

Varit en sväng i affären efter en förmiddag då jag har hjälpt till att grädda våfflor. Snart blir det släkt kalas!

Likes

Comments

Kände för att rensa garderoben och städa rummet idag, så det håller jag på med för fullt just nu.

Likes

Comments

Känns ändå som en bra dag nu helt plötsligt, tänk vad mycket inställningen påverkar. Nu väntar två lektioner innan skolan är slut för idag. Härligt!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag en jobbig dag framför mig, men ska försöka va positiv hela dagen ända till kvällen och göra det bästa av situationen. Får tänka på att efter ikväll har jag en helt ledig helg framför mig, vilket verkligen känns skönt just nu. Ha en bra fredag!

Likes

Comments