Att åka runt i världen och upptäcka nya ställen, lära sig om andra och sig själv.

Ja det är något som jag tycker är roligt, något som jag i framtiden skulle vilja göra. Det är en dröm som alltid finns hos mig, något som jag hoppas jag kommer göra till verklighet inom en snar framtid.

Men tills dess så lever jag i nuet, något jag verkligen försöker är att göra varje dag till den bästa.

Det klyschiga citatet ”Minns gårdagen. Lev idag. Dröm om morgondagen.” Det är ungefär så jag vill tänka men det är svårt. När man vill så mycket men inte alltid vet hur man ska gå tillväga.

Detta var ett litet sidospår om vem jag är, men jag tror ändå det speglar mig en del som person. Jag har så mycket planer som jag vill förverkliga men måste våga ta det stora steget, något som ibland kanske är lite svårt och innebär att man måste pusha sig själv lite extra för att våga göra. Något som jag vet är att allt kommer från sin egna vilja, vill man så kan man.

Förutom dessa planer som går som en virvel i mitt huvud så vill jag alltid umgås med mina nära och kära. En lugn kväll hemma med bra människor kan man leva på länge. Jag vill alltid att min familj, vänner och alla andra ska må bra. Och om jag frågar en av dessa hur de skulle beskriva mig, blev svaret:

Snäll. Rolig. Omtänksam. Kreativ. Idérik. Fantasifull. Envis. Motiverad. Öppen. Sportig.

Det är svårt att beskriva sig själv, men med denna presentation hoppas jag ni i alla fall har blivit lite klokare på vem jag är även om det är otroligt svårt att lära känna en person via text.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments