Hur ser ditt liv ut om fem år? Ååh vilken svår fråga det här är. Helt ärligt har jag ingen aning längre. Förhoppningsvis har jag pluggat klart och är utbildad inom någonting jag tycker är intressant och som utvecklar mig som person. Jag har nästan helt släppt tanken att utbilda mig bara för att, bara för att tjäna mycket pengar och bygga upp en stabil framtid. Jag vill utbilda mig för min egna skull, för att få hålla på med något jag brinner för. Jag tror det är nyckeln för att lyckas, och jag vill vara LYCKLIG och det blir man bara genom att följa sin egna väg och inte bry sig om vad alla andra gör, tycker och tänker. Under mitt liv hittills har jag för det mesta gjort val som ska vara bra för min framtid, jag har inte gjort val som gör att jag får det roligt. Ett stort misstag som jag försöker att inte göra igen även om det är lockande att ha den där civilingenjörsexamen eller någonting annat som verkar bra. Det är inte jag. Jag är menad för att göra någonting annat, om ni förstår hur jag tänker? Jag tror och har insett att man får en mycket bättre vardag om man jobbar med, utbildar sig inom saker man verkligen är intresserad och brinner för. Det är då du kommer lyckas och komma lite längre än om du gör något du tycker är halvkul.

Vart vill du karriärmässigt? Jag har alltid velat bli BÄST. Lyckas och få hålla på med någonting roligt som lönar sig. Dock har jag ändrat mig på denna punkten en del. Jag vill fortfarande komma långt, men jag är inte längre beredd att göra vad som helst för det. Jag vill först och främst må bra, och ha kul på vägen. Då tror jag att man kommer lyckas i slutändan och samtidigt må bra som människa.

Vill du ha familj? Absolut. Jag hoppas jag kommer att få ha en man som jag kan skratta tillsammans med, utvecklas tillsammans med och som alltid kommer finnas där. Någon som pushar mig. Och självklart vill jag ha några små fina barn i framtiden tillsammans med den jag älskar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments