Att jag tittar in här just nu, är lika förvånande som mina tre senaste månader. Men jag känner ett flow när jag sitter här på tåget mot vår huvudstad. Och det är just det här, jag saknat. Min inspiration har varit som bortblåst & om jag ska vara helt ärlig så har den varit det mycket längre tid än tre månader, jag vet inte men kanske under så lång tid som i flera år. Jag kommer ihåg mig själv som glad, sprallig och lite sådär roligt flaxig, man vet aldrig vad som händer. Att ha ett driv som kan ta mig så långt som jag just själv önskar. Men jag tror jag håller på att hitta tillbaka, jag trivs igen. Jag trivs ensam, likadant som jag gjorde för fyra år sedan när jag sa till mig själv att ingen någonsin ska trycka ner mig och mina känslor. Även om mina år tillsammans med min pojkvän som nu är ett ex lärt mig otroligt mycket på alla plan så kan jag nu efter ett antal veckor säga att jag börjar trivas med mig själv igen. Jag ser en spännande framtid och den enda som jag är beroende av är MIG själv. Och just så, så har det aldrig känts innan, jag har varit beroende av att ha någon, att ha någon som jag kan älska och luta mig tillbaka till. Men just idag efter veckor av ganska mycket ångest & just den där ensamheten är jag påväg till mitt gamla jag. Ett jag som jag gillar, och det kanske är just därför jag skriver lite idag, för det riktiga jag gillar just det där att uttrycka mig, tycka och tänka. Och även om jag haft svårt att verkligen tycka om att umgås med mig själv, jag vill ha någon vid min sida, så ska jag nu en gång för alla bli min egna bästavän. Det vinner man på i längden. Ensam är stark.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åt världen godaste lunch idag. Så gott verkligen. Tummen upp för det!

Likes

Comments

Hur ser ditt liv ut om fem år? Ååh vilken svår fråga det här är. Helt ärligt har jag ingen aning längre. Förhoppningsvis har jag pluggat klart och är utbildad inom någonting jag tycker är intressant och som utvecklar mig som person. Jag har nästan helt släppt tanken att utbilda mig bara för att, bara för att tjäna mycket pengar och bygga upp en stabil framtid. Jag vill utbilda mig för min egna skull, för att få hålla på med något jag brinner för. Jag tror det är nyckeln för att lyckas, och jag vill vara LYCKLIG och det blir man bara genom att följa sin egna väg och inte bry sig om vad alla andra gör, tycker och tänker. Under mitt liv hittills har jag för det mesta gjort val som ska vara bra för min framtid, jag har inte gjort val som gör att jag får det roligt. Ett stort misstag som jag försöker att inte göra igen även om det är lockande att ha den där civilingenjörsexamen eller någonting annat som verkar bra. Det är inte jag. Jag är menad för att göra någonting annat, om ni förstår hur jag tänker? Jag tror och har insett att man får en mycket bättre vardag om man jobbar med, utbildar sig inom saker man verkligen är intresserad och brinner för. Det är då du kommer lyckas och komma lite längre än om du gör något du tycker är halvkul.

Vart vill du karriärmässigt? Jag har alltid velat bli BÄST. Lyckas och få hålla på med någonting roligt som lönar sig. Dock har jag ändrat mig på denna punkten en del. Jag vill fortfarande komma långt, men jag är inte längre beredd att göra vad som helst för det. Jag vill först och främst må bra, och ha kul på vägen. Då tror jag att man kommer lyckas i slutändan och samtidigt må bra som människa.

Vill du ha familj? Absolut. Jag hoppas jag kommer att få ha en man som jag kan skratta tillsammans med, utvecklas tillsammans med och som alltid kommer finnas där. Någon som pushar mig. Och självklart vill jag ha några små fina barn i framtiden tillsammans med den jag älskar.

Likes

Comments

​Hej på er! Såhär springer jag omkring idag. Vet att jag tittar in här allt för sällan men förhoppningsvis blir det ändring på det. Hoppas alla får en fantastisk fredag.

Likes

Comments

Hej! Började dagen med stavgång i slalombacken med pappa. Kommit igång med träningen igen vilket är så bra! Är ledig idag så gäller att utnyttja dagen. Hoppas alla får en fin torsdag.

Likes

Comments

​ÅÅh vad jag gillar Gossip Girl & New York såklart!! Tänkte kolla på några avsnitt nu. Så bra och mysig serie!

Likes

Comments

God morgon på er! Äter precis lite frulle efter en härlig morgonpromenad med podd lyssnande. Bra start på dagen med andra ord. Vad jag ska hitta på nu? Ingen aning, Jobbar eftermiddag/kväll idag så har hela dagen ledig. Skönt då jag jobbat extremat tidigt de senaste dagarna. Hoppas alla får en fin dag.

Likes

Comments

The OC min favorit serie alla dagar i veckan. Om ni inte sett den. Gör det!

Den handlar om rika ungdomar i Orange County, Los Angeles. Kärleksdraman, fester, familjeliv, ja helt enkelt allt!

Likes

Comments

Jag är en person som är väldigt av och på. 100 procent eller ingenting. Vilket kan vara både positivt men också i många sammanhang negativt. När jag har motivation och drivkraft för någonting gör jag det fullt ut, vilket ger ett otroligt bra och ambitiöst resultat i slutändan. Men så kommer dalarna, ingenting är kul och motivationen är som bortblåst. Det är jag i ett nötskal och inte minst när det gäller träningen.

Under åren i skolan med rutiner var träningen ett dagligt inslag, jag hade uppsatta tider då jag skulle infinna mig med mina olika lag och då fick jag min träning automatiskt. Men det var då. Nu är det upp till mig själv, jag har inget lag som behöver mig, jag har bara mig själv. Och jag vet att jag skulle behöva träna mer regelbundet för hälsans skull. Motion är bra! Därför fick jag en NYSTART igår. Jag är taggad, på resultat. Jag vill bli starkare, snabbare och helt enkelt vältränad. Dock vet jag att jag om några dagar kanske dippen kommer och motivationen för träningen försvinner. Men just precis nu är jag sådär härligt motiverad för nya träningsutmaningar och den känslan är oslagbar.

Likes

Comments

Hej på er!! Bloggen hamnar lite efter då jag jobbat hela helgen och även idag. Men nu blir det ändring på det. Utöver stressiga jobbdagar har jag hunnit med en och en annan skogspromenad, hösten är verkligen som finast just nu!

Likes

Comments