Go after what you want or you Will never have it

Don't ever date a man who can't handle your power

Say Yes to all

Good things take time

Don't feel guilty for doing what's best for you

TAKE RISKS: If you win, you will be happy, If you lose, you will be wise

Do you think about me still?

Keep your heals, head & standards high

Never let an old flame burn you twice

"Don't cry over a guy, go out and find someone better"

Everyday is a second chance

"How many things would you attempt if you knew you could not fail"



Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det som hänt i Stockholm idag är helt ofattbart, alla mina tankar går till alla dem nära och kära som har förlorat någon i detta eller som har blivit skadad. Detta är något man aldrig tror skall kunna hända...förstår inte vad är för slags människor som vill göra folk så så illa.

Var själv i Stockholm igår och är bara så tacksam och glad för att det inte skedde då. Livet kan vända snabbt.

Usch, ta hand om er och bor ni Stockholm så stanna inne ikväll.

Massa kärlek <3

Likes

Comments

Hallå hallå, nu är klockan 17:32 och jag sitter på tåget hem till Göteborg efter att ha varit i Stockholm över dagen. Bestämdes spontant i tisdags för att kunna uträtta lite ärenden. Men alltid trevligt att besöka huvudstaden, görs alldeles för sällan. Bjöds på fint väder iallafall och jag besökte givetvis Louis Vuitton butiken. Har länge kikat på en väska därifrån men aldrig fått tillfället att testa den då den har varit slutsåld varje gång jag har bestämt mig för att köpa den.

Det handlar dock om mycket pengar så behöver tänka igenom mitt val en extra gång, men blir bara säkrare och säkrare för varje gång och vet nu dessutom att man kan få den hemskickad via deras telefon nummer.

Detta innebär att jag kan bli en stolt Louis Vuitton ägare, bara tiden som kan utse detta.

Men på tal om inget så besökte jag Hälsostället Reload innan jag behövde traska vidare för att ta mig till tåget. Beställde självklart en Acai bowl, mycket god kan jag lova. Nu väntar 5h restid hem, inte jättepepp på det tyvärr men får fördriva tiden genom att kolla på film eller något.

Har ni någon favorit film får ni jättegärna skriva det här under! :D

Ha en fortsatt fin kväll, puss

Likes

Comments

https://open.spotify.com/track/1yQ8woSt5tJ7pGJyQGuc2q https://open.spotify.com/track/65ACnVMmePTp8Xdk11jP2y

Hej alla fina!

Jag har inte bloggat på ett bra tag nu, varit extremt mycket både privat men också i skolan med mycket plugg inför min sluttenta som jag hade i måndags. Håller alla tummarna nu på att jag blir godkänd!!

Under denna tid har jag iallafall lyssnat på Zara Larssons nya Album. Alltid älskat henne och hennes låtar och hela detta album är helt perfekt, varenda låt är galet bra! Så har ni missat detta album tycker jag absolut ni ska lyssna genast.

Länkar därför ovanför två utav mina favoritlåtar ifrån det albumet just nu. Får sådanna sommar feelings ifrån den första, Sommaren får gärna komma snabbare än någonsin nu :D

Kram så länge!

Likes

Comments

Idag den 8:e Mars är det den internationella kvinnodagen. En dag för att hylla oss kvinnor och för alla dem som kämpar för att förändra orättvisa strukturer i samhället, som vågar stå upp för sig själva och för feminismen. Som vågar ta diskussioner och ifrågasätta de människor som bara ser runt sin egna lilla bubbla.

Kvinnor som har stått på sig, kämpat världen över och utsatt sig själva för fara, som har slagits för våra rättigheter samt vår rätt till att få rösta. Något som förr inte var en självklarhet.

Året är 2017 och det känns som om vi har gått 100 steg bakåt. Det amerikanska folket hade tillfälle till att ge makten till en kvinnlig president men väljer Trump. En person som har så nedvärderande åsikter om kvinnor och som dessutom vill ta bort vår rätt till abort, att man ska få ett straff om man väljer att göra det. Vilket i mina ögon är helt sjukt, vi kvinnor ska ha en rättighet till att bestämma över våra kroppar.

Putin, Rysslands president väljer att godkänna att det är okej att männen i familjer får aga/misshandla sina fruar. Vänta lite, är inte året 2017 och inte 1800-talet. Man kan ju tro att detta är ett skämt.

Kvinnor får fortfarande sämre lön än män, att en kvinna skulle vara den försörjande i hemmet ses fortfarande som något konstigt. Våldtäkter och sexuella övergrepp sker dagligen då många män tyvärr anser ha rätten till att göra vad de vill med kvinnors kroppar. Att vi tar upp nycklarna och håller dem hårt i handen när vi är påväg hem ifrån klubben med rädslan över att bli överfallna.

Att vi fortfarande lär kvinnor att killar är dumma mot en bara för att de gillar en istället för att lära oss att vara självständiga och stå upp för oss själva.

På grund utav alla dessa punkter så är denna dag så så viktig. Allt detta behöver ständigt upplysas tills att en stor skillnad sker, tills att det blir helt jämställt mellan kvinnor och män. Tills att feminism inte längre är ett själsord utan blir en självklarhet. Men också påminna oss själva över allt som har skett. Hur långt vi har kommit på alla dessa år och tacka alla modiga feminister som både kämpat och kämpar för att ge oss kvinnor rätt/en röst i samhället.

Precis som Emma Watson säger i klippet ovanför "Feminism is about giving women choice".

Så fortsätt att stå upp för dig själv, stå rakryggad och var stolt över den du är, fortsätt drömma och tro att allt du vill göra är möjligt. Fortsätt kämpa. Se inte ner på dina medsystrar,Låt ingen nedvärdera dig och ta heller ingen skit. Du är grym precis som du är.

Tillsammans är vi starka, tillsammans kan vi åstadkomma en skillnad.

Vi äger!

Likes

Comments

En sak ni kanske inte vet om mig är att jag under en lång tid nu varit sugen på att skaffa en tatuering. Mina två bästa kompisar har sådana otroligt fina tatueringar, lika tunna som dessa ovanför och efter att ha sett deras så valde jag att sätta tatuering som ett av mina mål under 2017. 

Problemet är dock att jag inte riktigt har hittat någon som jag känner är 100% rätt /känns som mig. Men lutar iallafall åt "see the Beauty", då det är enligt mig en text man kan tillämpa i många fall. En mening som jag anser vara viktig att påminna sig själv om, att ständigt försöka se det fina i allt rum om kring en men även i sig själv. Att man är vacker oavsett vad samhället försöker säga en. 

Stället tatuering skulle vara på är på revbenet, strax under bröstet tror jag. Har ni några tatueringar och isåfall vad för något? Skulle vara jätteroligt att höra! :D

Likes

Comments

Godkväll alla fina!

Förlåt för hel kass uppdatering, har varit alldeles för mycket utanför helt enkelt. Suttit i flera dagar och bara pluggat inför tentan och sedan lagt det mesta fokuset på mina vänner faktiskt.

Men i fredags så hade jag övningstillfälle i skolan för att gå igenom dem fallen vi hade att göra till dess. Därefter åkte jag med mamma till Allum och handlade mat = få med allt jag var sugen på just då.

Kvällen spenderas på gymmet med min älskade vän Alice där vi körde ett grymt arm/ryggpass och avslutade kvällen med att se Fifty Shades Darker på bio.

Blev grymt överraskad faktiskt. Gillade verkligen inte den första då den gav alldeles för mycket obehag där hans kontrollerande tankesätt om att hon skulle vara underlägsen blev gränsen till våldtäckt. Då hon i dem flesta fallen inte inte var med på hans idéer.

Men denna delen var verkligen inte så, nu visade han mer respekt och hon vågade säga ifrån. Sen har själva filmen inte en så stor handling men tyckte definitivt den var sevärd. Så har ni inte sett den så rekommenderar jag den.

Hoppas ni har haft en grymt start på denna vecka!

Kram så länge

Likes

Comments

Kraften i att måla upp en fantasi värld, en värld där man hoppades för mycket på något som aldrig fanns. Man var för inlindad runt hans finger för att veta bättre. Man drömde om att hålla hand, få en kyss bland alla hans kompisar men istället blev det bara en snabb kram ute på krogen. Kompisar frågar om man bryr sig men man skakar snabbt på huvudet, man vill inte bry sig han gör ju inte det. Man ställer sig frågan varför är inte jag hon? Vad gjorde jag för fel?

Trots detta kan man inte släppa bilden om att det ska bli vi, för det är det enda som känns rätt. Man vet inners inne att det finns andra, någon som gör allt för en. Men han med stort H är allt man vill ha.

I slutändan står man där ensam om vetskapen om vad han gjorde med mig och mitt liv. För honom var man aldrig någon speciell.

Likes

Comments

Hallå där alla fina! Hoppas ni har fått en bra start på denna vecka. Sitter just nu och lyssnar på denna grymma låt med Axwell ^ Ingrosso, allt för kicka igång denna vecka på bästa sätt.

Min skoldag var kort då jag började 09:15 och slutade 11:00 vilket är extra skönt på en regnig måndag som denna. Men för att pigga upp denna dag lite tänkte jag passa på och påminna er att Cocopanda har 20-70% rabatt fram tills imon den 28:e februari, hur grymt!? Vissa produkter blir näst intill gratis.

Jag gick in på deras hemsida: https://www.cocopanda.se direkt och klickade hem produkterna nedanför. Jag är ett stort fan ute BareMinerals produkterna och total älskar detta puder foundation som nu dessutom hade rea med 33%. Blev även Real Techniques Miracle Complexion Sponge för att applicera/jämna ut min concealer men även den foundation som jag använder i nuläget.

Har ni inte checkat in denna sida ännu och vet att ni behöver något nytt i skönhetsväg så tycker jag absolut ni ska skynda och fynda!

Likes

Comments

Igår vankades det FEST för min fina vän Agnes som fyllde år i veckan. Bjöds bland annat på dessa sjukt goda drinkar med sockervadd på toppen och ett gott chark bord!

Hade en grymt rolig kväll där vi spelade spel och skrattade som aldrig förr. Ett gött gäng med båda nya och bekanta ansikten. Mina två vapendragare var självklart med vilket var en bidragande faktor till denna underbara kväll!.

Idag har jag pluggat och läst inför morgondagens föreläsning, hann även med mitt favoritpass på gymmet så ikväll somnar jag gott.

Hoppas ni har haft en fin helg allihopa!


Likes

Comments