Nu har vi flyttat ut och jag mår så bra!!


Nu är vi äntligen inpackade i stugan och det blev faktiskt riktigt bra, mycket bättre än vad vi trodde att det skulle bli.
Det är så mysigt och jag skulle även vilja påstå att jag mår så sjukt bra av lite  miljöombyte, detta va så bra på så många sätt men det är ju också bara för ett tag.
Så småningom skall vi få flytta tillbaka till vårt nya och mycket större och bättre hus som vi nu har flyttat ut ifrån under ca 6 månader för att både bygga om och bygga ut en hel del, så sjukt spännande det skall bli och barnen längtar efter sina nya och större rum och jag efter tvättstugan!

Dagarna rullar på och vardagen är på något sätt just nu väldigt bra och allt flyter på, vi båda mår extremt bra och vi är en lycklig familj som njuter av tiden med varandra och dagarna och har stora pirriga förväntningar på framtiden.

Här måste jag bara få flika in, herregud vad jag älskar min familj, mina barn och min fantastiska man och mina syskon med familj och min systerdotter Elvira och mina föräldrar 💗
Ni gör verkligen mitt liv till en gyllene tillvaro och ni är det bästa som finns, ett lyckorus som bara kom över mig!!

Utan ansträngning, mår bara bra!
Trots all distansering och strikta restriktioner  pga covid så löser vi det genom att vara mycket ute och hitta på olika utflykter på öarna umgås mycket med min syster och hennes dotter!
Pga miljöombyte och min nya energi och en fungerande vardag har jag hittills gått ner 8 kg, på endast 4 veckor, det känns ändå ok. Men nu kommer jag antagligen stå still ett tag innan jag går ner mer, känner ju min kropp!

Älskar vardagen!

Vardagen består för mig av plugg 100% och jobb 50%, 100% fokus på barn familj och vänner (på distans såklart) man får inte glömma av dem man tycker om och bryr sig om i dessa tider!
Jag saknar min mormor och morfar så extremt mycket och hoppas och ber verkligen om att jag kommer få umgås med dem snart igen!

Ha en fantastisk fredag 💗

// Hanna Grav

  • 278 visningar

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Fint & lyckligt inlägg ❤️🌹❤️

nouw.com/ingajohansson
Hannagrav
Hannagrav,

Ja det behövs ibland 💗

nouw.com/hannagrav
Evaeliasson
Evaeliasson,
Ett inlägg att bli glad av, fint och lyckligt ❤️
nouw.com/evaeliasson
Hannagrav
Hannagrav,