En älskad och hatad dag!

Om jag säger att jag inte är nervös inför dagens besök på hjärtavdelningen för kontroll och ultraljud av Meyas hjärta så skulle jag dra världens största lögn.
Idag är dagen jag både älskar och fruktar när dem skall kontrollera hur allt ser ut med hjärtat, hon är ju opererad och allt har sätt väldigt bra ut men i en mammas värld så är detta väldigt jobbigt.
Jag vet innerst inne att i framtiden kan det bli aktuellt med någon form av korrigering, antingen via en katetrisering eller öppen hjärtkumirurgi och det skrämmer skiten ur mig, vi vet ju inte om det överhuvudtaget blir eller när det i så fall skulle inträffa.
Jag jobbade igår kväll och det var väldigt skönt att kunna skingra tankarna och fokusera på jobbet dör jag visste att jag kommer ha en orolig kväll och en minst sagt orolig och definitiv sömnlös natt.
Men jag kunde somna, jag kunde sova till och från men varje gång jag vaknade till så var min första tanke på Meya och dagens sjukhusbesök.
Det som gör hela grejen värre är ju att man endast vara en förälder med inne på sjukhuset och det är lite ångestladdat att ta sig dit och in i exakt dem salarna och träffa samma kardiologer och göra ultraljud precis på samma sätt som vi gjorde när hon var endast 2 dagar gammal och vi fick reda på att hon var hjärtsjuk.
En annan skrämmande tanke är om dem ämnu mot alla odds skulle se någon förändring åt det sämre hållet eller tecken på att en korrigering börjar närma sig och man sitter där själv och skall lyckas ta in detta.
Jag är redan gråtfärdig och nervös när jag sitter där och håller hennes lilla hand.

Trots min nervositet och darriga kropp så skall vi åka in och visa upp vår underbara dotter som förgyller alla hon möter med sina bus och sitt strålande solstråle humör, hennes skratt och hennes livliga lilla jag, hon är alldeles perfekt och mår hur bra som helst men ändå är jag sjukt jäkla skit nervös.

Jag håller mina tummar så hårt jag kan att allt ser bra ut och att vi kommer hem med ett oförändrat besked.

Nu skall jag och min lilla hjärtis rocka denna dagen och klara av den tillsammans.
För tillsammans med henne och min familj klarara jag allt 💗💗

// Hanna Grav

  • 150 visningar

Gillar

Kommentarer