Header

nouw.com/hannafinnmans

Glöm inte bort att börja följa mig där, så hörs vi!:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lunch: kvarg, banan och nötter :)

En lektion i skolan, och stannade sedan kvar för att skriva ut gymarb och förbereda inför opposition. Sen jag kom hem har jag ätit det som syns ovan och kollat ikapp skam. Ska alldeles strax iväg till gymmet och köra ben😄 Hoppas det inte är allt för mycket folk på gymmet bara

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag direkt till maxi för att handla inför min diet (strikt) som börjar idag och sträcker sig fram till första juni. Det jag köpte var:

-kycklingbröst
-lax
-sparris (broccoli tar jag hemifrån)
- babyspenat
- tomater
- massa kvarg i olika slag/drickkvarg
- några propud
- nötter
- banan

Jag tror det var allt. Så nu innan skolan 12:10-13:30 ska jag sätta igång och göra de första matlådorna. Hur länge kan en matlåda stå egentligen? Kan man göra för 5 dagar eller blir den "dålig?" Hmm. Sedan ska jag iväg och träna, har också lagt upp träningsschema och första passet börjar idag för dessa 3,5 veckor

Likes

Comments

Dag 1

Resan dit var väldigt tung. Bussen gick runt 02 från skolan, och planet gick tidigt på morgonen. Var rätt sliten så att säga

Väl framme i Malta turistade vi. Gick igenom vår stad och huvudstaden för att hitta och uppleva lite. Gick även i en biograf där vi kollade på en dokumentär om Maltas historia (här sov ca alla, hahah)

Dag 2

Båttur till.... blue lagoon :) vi var på båten ca 2 timmar skulle jag tro. Alltså 2 timmar dit, och två timmar hem. Väl där badade vi i det jättefina vattnet, tog massa bilder och åkte speedbåt med nästan hela klassen😁 åkte in under ett berg, alltså in i en grotta. Väldigt coolt! På kvällen hade vi också en gemensam middag med alla i klassen (förutom våra lärare)

Dag 3

Haha, detta är enda bilden därifrån och inte ens jag som tagit den... vi var på vandring från 09-17, alltså en heeel dag genom malta. Hade med en guide som pratade hela.tiden. Men men, vi hade iallafall tur med vädret!

Dag 4

Åkte vi till en strand och vad där till 13. Sedan skulle vi på ert studiebesök hos ett företag, som våra lärare sa. Ingen var särskilt taggad och vilken mycket hellre ligga kvar på stranden... men, väl där vart det ett väldigt roligt studiebesök, nämligen i en vinkällare där vinprövning ingick 😁

På kvällen hade vi ytterligare en gemensam middag, men denna gång med även lärarna.

Dag 5


Vår sista dag spenderades endast på taket ovan vårt hotell, sol med en magisk utsikt och bad i poolen

Det känns så konstigt att jag endast har 9 skoldagar kvar tillsammans med klassens som jag vart med i varje dag nu i tre år. Nu är vår tredje, och sista resa tillsammans gjord. 

Likes

Comments

Ett flak nocco, en ny träningströja och shaker. Nu blir man ännu mer taggad på träningen, roligt!:)

Likes

Comments

Gymnasiearbetet inskickat. Alla NP klara. Matten helt färdigt. Jag mår så himla bra. Allt det värsta i skolan är numera över, och det är då man märker hur mycket skolan påverkar ens mående. Det är som att flera kilo tyngd har släppt från mina axlar, det är så otroligt skönt.

Kom precis hem från ett benpass och ska nu lägga mig med lite jordgubbar framför ett avsnitt Prison break. (Ska försöka få mor och far att vilja kolla om tillsammans med mig) Sen ska jag sova. Har bara en lektion imorgon, och sedan åker jag hem för lite träning och tättinpå ett långpass till 00. 😁 Blir säkert roligt, trots att jag hemskt gärna hade velat vart med och fira Ebba som fyllt 20.

Likes

Comments

Såhär ser jag ut idag. Det är egentligen en väldigt enkelt outfit, men på grund utav jackan så blir det något "extra."

Dagens planer är att åka till skolan för svenska NP. (tal) vilket borde gå relativt snabbt, och sedan sitta kvar för att få in gymnasiearbetet innan jag lämna skolan idag. Kommer vara så skönt när man har det inskickad. Efter skolan hämtar mamam upp mig och Oskar för at ta oss vidare till vingåker där vi ska försöka hitta en kostym till honom. Roligt att vara smakråd tycker jag.

På tal om en annan sak, fick igår reda på att jag klarade matten, vilket betyder att jag slipper plugga ikapp den kursen efter studenten. Det är ofattbart för mig, framförallt när jag trodde att provet gick jättedåligt. Så just nu, rullar skolan på fint och det bästa av allt är att snart är den klar.

Likes

Comments

Något armabd från Sophie By Sophie // Parfym, bodylotion // Iitala cocktailglas // Skumpa // Bra hårvårdsprodukter (wow vad tråkigt) // Mateus tallrikar, större fat.


Något sånt? Tallrikarna och glasen är prio ett, utan tivel. De andra är väl mer lite utfyllnad utifrån man inte hittar på något... Kanske borde man önska sig bestick, och sådant "tråkigt". Alla säger ju att det är skönt att ha tills man flyttat hemifrån, men samtidigt vet jag att jag inte kommer flytta på ett bra tag...

Likes

Comments


Säljer min klänning som var tänkt till studenten på grund utav att den är för kort för mig. Den är klarvit, virkad på vissa delar i form av små "blommönster" och har volanger längst ned med armarna som är trendigt just nu. Köpte klänningen i London och har därför ingen chans att lämna tillbaka den i affär, så nu försöker jag sälja den på egen hand.. Den är alltså helt oanvänd, endast testad fåtal gånger. Prislappen sitter kvar.


Orginalpris ca 1200-1300 kr. Säljer den för 500. Hör av er här (genom att kommentera) om ni är intresserade, eller mail (hhanna-@outlook.com) eller så slår ni iväg ett sms till 0725008100. XXX

Likes

Comments

Vilken träningsvärk jag har idag. Inte konstigt så passet var otroligt jobbigt. Tänkte faktiskt dela med mig utav det så ni själva för chansen att köra det om det skulle locka

Uppvärmning:
10 minuter PW i hög backe. (Körde halva 10 och halva 15)

Med skivstång:
Squats 15 x 3 (här körde vi på med vikt)
Utfallsteg 10 x 3 (per ben)
Raka marklyft 15 x 3
Höftlyft 15 x 3

Tabata intervaller
"Sidohöftlyft höger"
"Sidohöftlyft vänster"
Gungande Squats nere på djupet
Jägarvila

Gymmet
Gynmaskinen (körde olika varje set då vi endast valde att pumpa ut allt vi hade) x 3
Benpress 15 x 3
15 kissande hunden --> 15 benspark bakåt --> 15 sidospark --> 10 kissande hunden --> 10 benspark bakåt --> 10 sidospark. (Detta gör man utan vila på varje ben)
1 min "vadduttar" --> vila 15 --> 45 sek "vadduttar" --> vila 15 sek --> 30 sekunder "vadduttar"

Likes

Comments