Header

Denna dag började med lite städning och plock i lägenheten Var även en sväng hos mina föräldrar för lite familjemys. Nu är man hemma igen och det var verkligen Så skönt att få komma hem och slippa tänka på att behöva städa bara få komma hem till att det är fräscht och snyggt är det bästa , man trivs liksom bättre när det är rent och fint . En av dom bästa känslorna när man har städat och har snyggt omkring sig . Sitter även i lite tankar om jag ska ta och möblera om i min lägenhet och göra en liten bebishörna till min lilla prinsessa har hittat lite inspiration och bilder på Google på ett ungefär hur jag vill ha de . Vad tycker ni ? Och vad tror ni skulle passa mest till en liten 1årig prinsessa ? Jag gillar bebis rummet / hörnan på den nedre bilden , så oroligt fint .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det ett stort kalas för min lilla prinsessa med massa lek och bus hela dagen . Det kom även mycket folk som vela gratta henne som vi inte alls var förberedda på det var nästan så hon inte visste själv efter en stund i vilket knä hon vela sitta i , när alla hade kommit och samlats på kalaset var det dags att öppna presenter . Hon fick verkligen så fina presenter utav alla som hon verkligen kommer ha nytta av , massa fina kläder bland annat . Hon vart så glad men gladast vart hon när vi hade öppnat paketen och hon fick leka med present pappret , Lyckligare unge har jag aldrig sett .

Likes

Comments

Massa tankar och funderingar som slutade med att det blev ännu en sömnlös natt . Natten spenderas istället framför tvn nermyst i sängen med hopp om att ångesten ska avta så jag kan slappna av och få sova . Funderar på att slå igång en komedi film eller två så kanske man blir på lite bättre humör om så bara för en stund . Lilltösen har iallafall somnat och sover så gott här brevid känns underbart att ha henne i mitt liv det är hon som håller mig på benen och ger mig styrka att kunna orka mig igenom detta . Min lilla solstråle ❤️

Likes

Comments

Ångesten har kommit ifatt mig och tagit över mig denna kväll . Jag ligger och tok gråter och har en stor klump i magen. Jag vet inte vad de är som orsakar detta , Det bara händer och de är så fruktansvärt jobbigt . Jag känner mig så konstig på alla vis när ångesten kommer känns som de är bara jag som gråter för ingenting och bara bryter ihop fast ingenting speciellt har hänt . Den ständiga frågan man frågar sig själv är de något fel på mig ? Vad är de som händer med mig ? Det är nog frågor jag aldrig kommer få svar på men ständigt kommer fråga mig när ångesten hinner ikapp mig .

Likes

Comments

Behöver verkligen en ny jacka men har sån beslutsångest vet inte vilken jag ska beställa har några alternativ men svårt att bestämma mig just för en . står mellan så många olika jackor och olika färger . funderar starkt på en röd vinterjacka men jag vet inte som sagt . . Vad tycker ni ? Vilken jacka är snyggast ?

Likes

Comments

Ne nu vill jag ha jul som jag längtar Har redan börjat köpa hem julsaker och dekorationer och till och med en och annan dvd med julmusik . Vill pynta julgran och köpa massa julklappar och få känna den där riktiga julkänslan , det är en gång per år men det är absolut det bästa som kan hända varenda år ,Massa mys och god mat . Tummen upp för julen 👍🏻👍🏻

Likes

Comments

Idag har man handlat lite till lillprinsessan och det blev ännu en gång ett köp ifrån kappahls fina märke Newbie som har blivit en stor favorit här hemma . Slänger in lite bilder på vad jag köpt här nedanför.


Likes

Comments