Tjoho! Äntligen sommarlov! Idag, den 13/6 2017 så gick Hanna ut sjuan. Äntligen! Under sommarlovet så kommer detta att hända: Jag tar konfirmationen, efter ett fyra veckors läger som börjar den 19 juni. Jag fyller år den 27 juni. Och sen var det inget mer som var viktigt! Jag ska bada, sola, och fjanta runt på byn som alla andra somrar! Klart slut!

Heidi är ju så snygg att ha med på bild, så hon är med på de flesta som jag är med på...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjoho! Det var ett tag sedan en uppdatering, så nu får det väl hända. Det är april, med aprilväder och förkylning. Jag är förkyld och har varit hemma måndag, och idag, onsdag. Är trött på all snö, och hoppas att det smälter snart. På vissa ställen är det fläckar utan snö, men det är inte många. Det finns fortfarande snöhögar kvar, fast de har tagit bort det stora delarna av snö med traktor. Hoppas att det blir sommar i alla fall... Ha det bra!

Några små högar med snö, och lite smälta fläckar.

Likes

Comments

Länge sedan uppdatering här, så kommer nu. Inte hänt så mycket på senaste tiden, skolstress, kompis födelsedag idag, husplaner om åtta år. Har alltså tänkt att flytta till Jerijärvi med en kompis och ha bondgård. Låter ju bra. Det var typ det jag ville säga, ha det!

Likes

Comments

Tjena! Lite dålig uppdatering på senaste tiden, men har helt glömt bort detta haha... Idag har varit tråkigt, läxor, barnpassning mm... jag har ju inte så mycket att skriva om då.. jag kan säga att jag har sett min första tvåkrona i livet idag, det var ju spännande! Jaja, ha det bra! Hej!

Likes

Comments

Äntligen är jag hemma! Det har varit en trevlig vecka i Månkarbo, men det var skönt att komma hem. Vi började att åka ner dit, fredag klockan 11. Vi stannade runt 2 för att äta, och åkte bara bil efter det. Vi kom fram kl 11 på kvällen, åt lite och gick och la oss! Följande dagar gjorde vi inte så mycket... vi tog med oss min katt Mynta dit ner för att hon var sjuk, men hon dog därnere. Vi hade en fin begravning som jag är nöjd med. Jag och en kusin gjorde graven fin, och efter det gick vi och fikade. Nån dag senare var det dags att fira födelsedagar. Det var fyra stycken som fyllde år i november, som vi firade då. Det var väldigt trevligt, och fullt med folk. Vi skulle ha varit och badat på tisdagen, men efter kalaset så var det en och annan som hade blivit sjuka, och många var redan förkylda. Så de planerade in Leos lekland på onsdag. Det blev inte så, för många var sjuka. Vi åkte på torsdag istället, och hade en trevlig dag. Jag med några kusiner hade fixat lite godis, läsk, och chips, så vi stannade uppe hela natten i en av kusinernas stuga. Vi hade det trevligt, men klockan 5 på morgonen kom mamma och pappa. Vi skulle börja åka hem, så att vi kom hem lite tidigare. Det snöade ganska mycket runt Umeå, så det tog ett tag att komma hem ändå. Det var i alla fall en trevlig resa!

Likes

Comments

Tjenare! Kände för att sätta ihop två dagar så att det blir lite mer att skriva... Eller så glömde jag att skriva på onsdag... Men i alla fall! Onsdag var en vanlig skoldag, fast teater efteråt! Vi fixade lite rekvisita, och när man kom hem så var det plugg, plugg, plugg. Hade ett no-prov idag, som jag tränade till! Så idag gjorde jag provet, gick ganska bra, var efter skolan med Nanna! Imorgon drar jag till Uppland, och kommer då inte uppdatera! Så det kommer ett ganska långt inlägg efter lovet på vad jag gjort! Ha det bra! Jo just det, var till tandis på onsdagen, innan skolan slutade😁!

Likes

Comments

Idag var det tisdag. Inte så mycket att säga om det. Tabata, och plugg. Och mer plugg. Och plugg så det räcker för livet. Så tråkig dag, antar att det är mitt liv i en dag!😂😂

Likes

Comments

Halloj! Idag var en trött dag... Vi skulle ha haft skolfoto, men fotografen var sjuk, så det blir på torsdag... Har inte hänt så mycket idag, tog en sväng till skolgården.. Det var väl kul, hoppa runt lite grann, en småtråkig dag helt enkelt... Får väl se om nåt roligare händer i veckan.. Väder: Kallt, snöade en stund!

Likes

Comments

Tjo! Jag valde att sätta ihop hela helgen denna vecka för att jag har skrivit så lite! Lördagen var en pyjamasdag, jag satt inne i pyjamas hela dagen och nördade spel! Söndagen var jag till bön, och satt sen hemma med Artur (min bror) resten av dagen! De var väl en lite tråkig helg men det är väl skönt ibland!

Denna helg! ⬆️

Likes

Comments

Tjoho! Idag är det den glada dagen! Slutade skolan klockan 1, har inte gjort så mycket efter det. Jag träffade Nanna och Ebba, och så har inte vi gjort så mycket...Så en lite tråkig fredag, men jag klarar mig!👏🏼

Likes

Comments