Hej allihopa!

I lördags hade jag äntligen min avskedsfest för alla mina vänner, som jag sett fram emot så länge. Trots att vädret inte var på vår sida (det regnade i princip hela kvällen) så blev det hela så otroligt lyckat! Hade bjudit in både vänner och kusiner, och hela familjen var hemma, så vid ett tillfälle var vi sammanlagt 42 personer. Pappa hade grillat och vi hade fixat potatis och sallad som vi bjöd på. Trots vädret lyckades vi faktiskt sitta utnyttja även altanen utomhus, tack vare markis och tält, och det blev riktigt bra. Till efterrätt hade min lillasyster bakat kladdkaka och jag hade även fixat tårtor som jag dekorerat amerikanska flaggan på med blåbär och hallon. Det blev super! Hela kvällen var i ständig rörelse. Med tanke på att vi var så många gjorde folk lite vad de kände för. Folk spelade bland annat pingis, lyssnade på musik, spelade kort, löste rubriks kub och spann fidgets (en trend som fortfarande är vid liv haha).

Mina underbara klasskompisar överraskade mig rejält med dekorationer i USA-tema och bilder på Harry Styles i mitt rum. Så jädra roliga! Från ingenstans gav de mig också två presenter. De hade alla tillsammans köpt ett så himla fint berlockarmband med en berlock till, och så gav de mig också en liten bok där alla hade skrivit personliga hälsningar till mig inför resan. Hur snälla är dem inte? Det var nog några av de mest betydelsefulla presenterna jag någonsin fått. Läste igenom alla hälsningar på kvällen och blev så otroligt lycklig. Är så tacksam att jag fått dela ettan i gymnasiet med så fantastiska människor, och även om vi inte går i samma klass när jag kommer tillbaka känns det som att jag har skaffat vänskaper som kommer hålla. <3

Fick även några presenter av mina andra vänner och kusiner. Bland annat trådlösa hörlurar (som kommer underlätta flygresan rejält<33), superfina örhängen, godis och lite pengar. Förväntade mig inte alls att de skulle köpa presenter till mig så det var så himla snällt av alla.

Som många andra som ska åka iväg nu hade jag fixat en Sverige-flagga som folk fick skriva saker på, som jag tänkte ta med till USA. Nästan alla skrev små fina hälsningar och det känns så kul att ha med sig den och kunna läsa allt som står när hemlängtan sätter in.

Med tanke på att allt fortfarande känns så surrealistiskt, och att det är så svårt att greppa att jag ska vara utan alla vänner i tio månader, gick den största delen av kvällen väldigt bra känslomässigt. När folk däremot började gå hem senare på kvällen och en var tvungen att säga hejdå började det dock bli lite jobbigt, och när i princip de sista gänget skulle gå brast det totalt. Usch vad jobbigt det var. Hur i hela friden säger man hejdå till någon för tio månader framöver? Många och långa kramar blev det i alla fall.

För att sammanfatta det hela: Otroligt fin kväll. Jag var så lycklig hela kvällen och kunde inte mått bättre. Jag är så tacksam över att få dela livet med så otroligt fina vänner. Det suger att behöva lämna dem i nästan ett helt år, men de finns alltid kvar. Och ÅH vad kul vi ska ha när jag kommer tillbaka.

/ Hanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments