Nallen fyller år🎈

Idag på morgonen hade Inez kalas för sin nalle, han fyllde visst år idag. 🎈🙈 så hon bjöd på tårta, kaffe och finsång inne på sitt rum. Nu börjar jag bli nöjd där inne, tycker det är svårmöblerat bara. Men funderar fortfarande om det går ha det på något annat sätt.. vi får se. 


Efter frukost idag så åkte Timmy ner till Växjö, för att skriva tenta. Sista för denna terminen sen har han sommarlov från skolan. Han ska dock jobba 2 veckor nu först innan han går hem på föräldraledigt 👏🏼☀️

Jag, Inez och Malte njöt ute i det fina vädret på fm, passade på att rensa lite ogräs under tiden Malte sov. Hur tråkigt är inte det? Att rensa ogräs? Hjälper ju inte hur mkt man rensar så är det uppe lika fort.. Skulle dock ha sprutat med ogräs ättika, men det började helt plötsligt ösregna och åska.. Så vi fick gå in på altanen och mysa istället. Det har jag alltid tyckt om, att få sitta på en altan när det åskar och regnar. Så mysigt! Kommer nog från att vi alltid gjorde det när jag var liten tror jag. Det är ett utav mina minnen från somrar när jag var liten och vi bodde i vårt gamla hus med altan. Tycker ni om när det åskar? Eller tycker ni det ör obehagligt?

Nu i eftermiddag kom min bror förbi, fikade på chokladbollar med jordgubbar i som jag gjorde innan. 

Nu väntar vi på Timmy som ska komma hem från Växjö. 

                                    Kram hanna.

Gillar

Kommentarer