Header

Igår vid klockan tre cyklade mamma och jag upp på stan för en sen lunch på Burger Love, supergott och mysigt. Efter maten strosade vi runt på stan, bland annat kikade vi lite på alla konstverk som finns lite överallt på stan nu eftersom det är det så kallade Open Art. Vissa saker kan vara häftiga men det finns även en hel del fula konster...men lite kul ändå. Vi hann även med lite shopping innan vi drog oss hemåt!

Jag framför ett konstverk på Järntorget

3 stycken konstverk i Slottsparken

A som i Ann-Louise, en blå gata för min mor

Mamma och ett konstverk av stolar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan befann jag mig i Fiskeboda igen, så mysigt sommarställe. Skulle kunna hänga där hela sommaren om vädret skulle vara på topp. När vädret levererar är det som bäst. Bara hänga där med de bästa, bada, sola och åka en massa båt... det är lajvet!! Här kommer en hel del bilder från den veckan! TITTA OCH NJUUT

Likes

Comments

Idag är det fredag och det blev den traditonella taco-fredagen idag. Alltid lika gott, denna gång med Viktor. Vi har precis ätit och vi har inga planer för kvällen, kanske ett bad eller nått.

Förlåt för dålig uppdatering under 2 veckor, har inte hunnit att blogga (haft dålig täckning bland annat). Dock kommer det snart upp några inlägg vad jag har gjort, antingen idag eller imorgon. Ha det bra så länge, puss!

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen träffa min härliga kompis från Göteborg. Vi träffas inte så ofta eftersom vi bor en bit ifrån varandra, men när vi väl ses så har vi så sjukt kul och alltid så mycket att prata om. Måste se till så vi ses oftare!

Igår var hon som sagt i Örebro, vi möttes upp på stan för att kika lite i affärer och ta en fika. Vi hann inte ses så länge för jag skulle bort men en stund i alla fall! <333

Likes

Comments