everyday, anyday, listor

Ska sitta på en buss i 4 timmar nu, börjar redan bli rastlös haha. Men hittade en liten lista som jag tänkte fylla i mest bara för att.

5 SAKER

Du gjorde igår kväll: Lekte med Tyra, handlade på Maxi, lagade stuvade makaroner och köttbullar, kollade på Dexter och smörjde in mig med brun utan sol.

Du kan höra just nu: Teddybears i hörlurarna och bussen som åker på E4:an. Det är nog det.

Du inte kan leva utan (matriella): Läppbalsam från Hurraw, min iPhone, torrschampoo, fuktcreme till ansiktet och frusen banan. Hehe.

Du ska göra nästa vecka: Åka till landet, möte på banken, rensa lite hemma inför flytten. Ja det är nog det som är planerat. Sen får vi se lite, har ju semester och gillar inte att ha för mycket inbokat utan vill helst ta dagen som den kommer liksom.

Du helst äter: BANAN, skaldjur, halloumi, kantareller och ceasarsallad.

5 PERSONER
Du kan berätta allt för: Philip, mamma, Sara, Lollo och Philips mamma.

Du helst smsar med: Ringer faktiskt helst till folk, men mamma är den jag smsar mest med. Vi har liksom en nonstop konversation igång dygnet runt året runt typ.

Du tycker om: PHILIP, sommaren, att ta ett morgondopp på landet, min släkt och att grilla 😋

5 NEJ TACK

När det gäller klädesplagg: Allt som är obekvämt egentligen. Låga jeans, tajta klänningar eller figursydda skjortor. Jag är all för bekvämlighet haha! Har alltid bara mjuka material och sånt som sitter ganska löst, och högt i midjan. Får typ panik av att ha kläder som sitter åt någonstans.

I matväg: Finns faktiskt ingen maträtt eller råvara som jag inte "tycker om" eller vad man ska säga. Äter det mesta och gillar det mesta. Nej jag vet faktiskt inte. Är uppvuxen med att behöva äta det som ställts på bordet så är inte så kräsen med något.

Till drycker: Cola-Cola (som inte är zero eller light), mjölk, söta viner, energidryck och Bon Aqua. Värsta som finns när butiker inte har Loka eller Ramlösa så man måste köpa den där skiten haha.

I din inredning: Skrikiga färger, shabby chic, plastblommor, skinnsoffa och HÖGBLANKA saker. Hatar fan högblankt.

När det kommer till personlighetsdrag: Oärlighet, personer som inte kan bjuda på sig själva, när man inte håller något man lovat, pessimister och lathet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

everyday, anyday

Oj oj oj!! Nu har jag VERKLIGEN inte skrivit här på länge. Men jag bor fortfarande i Linghem. Och väntar fortfarande på trean i Övre Vasastaden. Men nu är det bara 2,5 månad kvar!!!!!!! Ahhhhh sist jag skrev va det typ 8 😅

Annars, är livet bara bra. Semester i tre veckor till, så vore dumt att klaga.

Likes

Comments

Likes

Comments

interior

My god vad jag längtar efter den här kollektionen. Är så kär i soffan!! Ska bara övertala Philip om att vi absolut behöver en ny soffa. I grå sammet. Helvete vad den ser ut att vara perfektion. MHHHHM!

BILDER: ikea.se

Likes

Comments

work

​Just nu känns det som att det är allt jag gör. Haha! Och det är så sjukt olika från dag till dag, igår hade jag en helvetes jävla skitdag och idag känner jag bara "FAN vad jag har tur som har det här jobbet"

Finns liksom ingen gråzon. Jag är svart eller vit. Alltid. 

Likes

Comments

love

Helvete helvete helvete vad fin du är.

Har aldrig behövt någon så mycket som dig. Som alltid lyssnar, stöttar och kliar på ryggen när man inte kan sova. Min största trygghet i livet, som bara fick hela berg-och-dalbanan att lugna ner sig.

Älskar dig av hela mitt jävla hjärta. Alla dagar på året.

Likes

Comments

everyday, anyday

Bilder från Bråvalla 2015, och i år är det förhoppningsvis dag igen. Har ju varit alla år förutom förra, så vill verkligen åka dit. Är dock inget band som lockar jättemycket än så länge haha, men lutar ändå åt att vi ska gå på fredagen. Jag och min Bråvalla-partner-in-crime ✨

Likes

Comments