Idag är de lördag och dagen börja med att va med Hampus en snabbis sen åkte vi in till stan. Han skulle jobba och jag skulle kolla på handboll. Har sett en match och sen öre en match kvar. Sen blir det hem och fira min mamma som fyllde 46 år igår.

Går dagen shoppade jag present till mamma men fick med mig lite saker till mig själv också. En sak är den här grymt fina byxdress från monki. Jag är helt kör i den. Visar sen vad jag köpte mer.

Igår åkte jag och ammie även upp till Arvika för våran bästa vän Jacob hade en konsert på sin skolan, och.... Asså på riktigt. Fan va bra alla va!!!! Riktigt kul att träffa jacob. De va ett tag sen.

Likes

Comments

Har varit en ganska lugn dag. Har pluggat, ätit våfflor och kollat på film. Ska upp jätte tidigt imorn för en lektion har lagts tidigt på morgonen...jävla bajs... Så ska sova snart.
Godnatt!

Likes

Comments

Pluggar just nu på min svenska nationella muntliga redovisning som jag har imorn. Känns som att jag är redo för de. Idag hade jag ju också matteprov i geometri. Gick väl helt okej så är nöjd med min insatts tänkte snart ta en paus och kolla på en film eller något sånt.

Likes

Comments

I denna månadens Glossybox fick jag:

1. Batiste torr schampo XXL volume
2. Oral B 3D white luxe tandkräm
3. Naobay moisturizing peeling
4. Make up store slum lipstick, sheer 105
5. Elizabeth Mott, you're so fine eyeliner

Har provat eyelinern och jag gillar den jättemycket, och jag älskar make up stores läppstift och den älskar den hör färgen som jag fick. Ska prova allt annat så fort jag kan men nu ska jag fortsätta plugga.

Likes

Comments

Just nu sitter jag och pluggar matte inför geometriprovet som är imorgon. Fick även hem min Glossybox idag och det var väldigt roliga saker med denna månad. Visar senare vad jag fick i den!

Likes

Comments

Sitter just nu på historian och ska vid 20 över gå till norrstrandskyrkan på lunchkonserten. Sen blir det lunch. Hörs senare! Puss!

Likes

Comments