Hej igen, nu i framtiden kommer jag inte börja alla mina blogg inlägg med ¨det var ett tag sen sen sist¨ men just idag kommer jag göra det. Det har gått ett helt sommarlov och jag har verkligen haft en grym sommar! Jag har varit på kollo, varit i Budapest och varit på Öland o så mycket mer roligt. Jag har också förbättrat mig i en del massa saker. Till exempel kommer jag uppdatera här oftare. Jag har även förändrats extremt mycket på lovet, både utseende messigt och hur jag är som person om ni förstår, jag har mer börjat stå upp för vad jag tycker, för jag får tycka vafan jag vill utan att folk ska dömma mig för det. Jag ska även byta ut alla bilderna och lägga in en ny header eller vad man nu säger. Men det fixar jag senare. Idag ska jag eventuellt hälsa på i min gamla skola eftersom jag bytte skola för 2 år sedan. oj, ja två är låter skit långt tid men jag vill ju fortfarande gå dit och så. egentligen är jag rätt nervös men det löser sig nog, men som sagt är det inte säkert eftersom mina kompisar är rätt oklara haha. Ikväll fyller iallafall min morbror år, eller han fyller ju år nu också men vi ska fira honom ikväll, det ska också bli sjukt kul då jag får träffa mina kusiner som jag inte träffat på evigheter. Åh vi har kemi test idag också, har inte pluggat ett skit men det går nog bra. Jag ska nog ta o plugga lite nu istället så vi hörs senare! <3


Kram Hanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hejjj Allihopa

Nu sitter jag på lektion, lite sådär små busigt tycker jag, haha. Åh snart är det sommarlov, är verkligen så taggad. Igår kände jag mig typ som en helt ny person. vet inte varför riktigt. Åh jag är bara såå taggad på sommarlovet, det är ju bara några veckor kvar nu, och sen fyller jag år också. Har nya thumbnails på mina youtube videos och är snart uppe i 100 prenumeranter, WOOOOHOOO och om jag får 100 så har jag lovat att göra smoothie challange. 

Egentligen skulle vi ha slöjd, men det blev inte å för min slöjd lärare var sjuk, tycker inte om honom, han pratar engelska och blir arg får ingenting. euw. 

På torsdag och fredag är vi lediga, då är det kriste himmelfärd eller något sånt, är inte så insatt i det där.

På tisdag (imorgon) kommer det upp en throwback tag på min youtube kanal, det är en collab med en tjej som heter Thea och är jätte snäll och gullig. 

Jag har fått guldkort och ska på grönan snart igen, JIPPIIII

Ah det var typ allt jag ville säga, massa pussar o kramar o glöm inte att du är fin precis som du är:*

Likes

Comments

Tja tja bloggen, dålig start på helvetet Hahah, nu har jag gjort en mixed up som snart kommer ut på min youtube kanal (om 1-2-3 dagar), kollar gärna in min yt kanal (Hanna Ekenmo) ha en bra dag //Hanna

Likes

Comments

Hej alla fina där ute, idag är jag hemma från skolan, hade egentligen ingen anledning alls, var övertrött och har ont i halsen så orkade helt enkelt inte. Min dag kommer typ bestå av äta sova äta sova sova äta o äta lite mer. Vi har inga mer läxor den här veckan o det är ju rätt skönt!

Förresten, jag är i en sån sjuk throw back period (stav) och lyssnar på massor av gamla låtar och så. Har ni tänkt på att när man va pytteliten och sa typ "om jag inte får vara med och leka, får du inte komma på mitt kalas". Så höll jag och mina dåvarande kompisar på hela tiden. Sån sjuk tillbaka blick.

Juste, hej förresten! Haha.
Glömde ju helt bort att det här var mitt första blogg inlägg. Jag ska försöka blogga lite då o då. Hoppas ni gillar det, puss o kram ~Hanna

Likes

Comments