I onsdags var vi på ett ställe som hette caminito del rey som var att man gick längst med bergen på såna häng broar å så, hur fin utsikt som helst verkligen! Jätte roligt och fint att se, man gick la mer eller mindre 1mil men det var de värt dock väldigt varmt!!
Vattnet var så otroligt vackert, en färg jag aldrig sätt förut!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var lite tråkigt väder idag när vi vaknade så vi bestämde oss för att åka och shoppa lite istället, hittade lite olika saker, mycket basic tröjor till hösten å så när man kommer hem igen:)
Hittade även ett läppstift från Kat Von D som jag tycker väldigt mycket om! Väldigt nude färgat, de jag gillar:)
Ska läggs upp bilder på allt också:)

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort så mycket direkt.
Åkte och handlade, jag gick inte ner till stensen idag då ja känner att jag kan behöva 1 dag bort från den, ska ju ändå vara här i 3v å lite till mer så:)
Sen gick ja å papp p åren liten promenad och upptäckte lite bland gatorna, hittade ett jätte mysigt ställe, typ en park:)

Likes

Comments

Dag 3 så åkte vi till Nerja och mötte några andra kompisar och solade på dagen, sedan på kvällen åt vi på en resturang som var hur mysig som helst och de som jobbade där va jätte trevliga och roliga, de fixade precis allt man bad om typ haha

Idag var vi vid 1av stränderna som är här och badade, vi har köpt såna luftmadrasser också som var sååå härliga att flyta runt på i vattnet:)!

Likes

Comments

Hej hej.
Nu är klockan snart 8 och vi ska snart möta några kompisar här och gå till stranden där vi ska grilla å så, jätte mysigt:)
Det är någon högtid idag som de firar, vet tyvärr inte riktigt vad dock men det ska bli kul!
1dag på stranden och redan bränd:/ kommer bli bättre sen!!<3

Likes

Comments

Nu åker vi snart till Spanien (!!!) såååå taggad, är borta 22 till 20 så det är 4v precis och det ska bli så kul verkligen :)
Kommer blogga mer där nere och framförallt ta mer bilder och lägga upp:)

Likes

Comments

Några bilder jag hittade som jag personligen tycker skriker sommar och får mig att bli så glad!

Likes

Comments

Har haft och har en riktigt chill lördag, jätte tråkigt och regnigt väder så har bara varit hemma och sätt på Glee och så är Filip här också. Åkte även med mamma å övningskörde lite, riktigt kul faktiskt! Har bara kört i typ 5dagar men det är roligt. Kan skriva om det i ett annat inlägg:)

Likes

Comments

tyckte bara att dessa bilder var väldigt fina och jag får själv inspiration av det då jag älskar frukt och på sommaren är ju frukt det bästa som finns typ :)

Likes

Comments

Här är 5 låtar som jag gillar mycket nu och är de senaste jag har på mina listor:) passar bra till sommaren också!<3

Likes

Comments