Hej på er!

Klädprojektet är fortfarande igång och just nu finns denna snygga t-shirt att köpa i tre olika tyger :)


Pris: 149:-

T-shirt i rak modell med V -ringning eller U-ringning med Afrikanskt tyg som detalj på båda armar.
Tillverkad av 100% Bomull.
Färg: Mörkblå
Färger på tyg: Blå/gul, Röd/gul, Blå/rosa
Storlek: S-XL

Frakt: 49,90:-

Hör av er vid intresse eller köp den via webshoppen::

http://zuridesignuganda.wix.com/zuridesignuganda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Med snabb notis kommer jag inom de närmsta dagarna åka tillbaka till Sverige. Det är alltid lika jobbigt att säga hej då men det måste ske förr eller senare i alla fall.

Likes

Comments

Idag har vi återigen varit i downtown då jag ville köpa en jacka, vi åkte sedan till pizza hut.. igen. När vi kom hem dödades det myror. De kommer direkt om något spills på golvet, envisa små insekter. Vi dödar dem med hårspray och tändare. Det låter hemskt jag vet men när de är massor får jag panik. haha.

Likes

Comments

Barnen har som sagt börjat skolan och här är några bilder på barnen från första dagen. Ronald och Felix hämtade materialet som bestämt och delade sedan ut det till alla barnen, duktiga killar!

Likes

Comments

Nu på kvällen spelade vi squash och lyssnade på podcasts och musik, skönt sätt att rensa tankarna lite :)

Likes

Comments

Nu har alla barnen börjat skolan men tyvärr blev det ingen lyckosam skolstart för Bridget, hon ramlade och bröt benet. Hon har varit på sjukhuset i några dagar men är nu hemma och vilar upp sig innan hon kan återgå till skolan. Lille vännen!

Bilder på barnen kommer snart. 

Likes

Comments

Jag har gått loss med sidenband här i lägenheten, haha, men jag tycker det blir en ganska fin detalj till det mesta. Även runt min fina blombukett jag köpte för några dagar sedan :)

Likes

Comments

Jag har tittat på nyhetsmorgon hela morgonen för att följa nationaldagen, jag kan inte annat än sakna Sverige idag!

Inte för att jag är någon direkt nationsbunden person men jag är ändå glad och lite stolt över landet jag kommer från, demokrati, öppenhet och välfärd. Vilken tur jag haft som blev just svensk!

Det passade perfekt att bära detta gul/blåa set idag :) Apropå det, efter mycket om och men har jag bestämt mig för att inte försätta sy upp kläder här i Kampala men möjligen när jag är tillbaka i Kisoro.

Likes

Comments

När blev barnen så stora? Vilka småttingar! :)

Dessa bilder är från första gången vi var i Uganda (2012) och då vi drog igång sponsor-programmet. Jag minns hur glada barnen var att få börja skolan och allt vad det innebar; skolböcker, skoluniform, ryggsäck, trygg miljö osv osv.

Jag är så glad att jag fått lära känna dessa barn, samt alla nytillkomna barn och jag är också så glad att de trivs och klarar skolan så bra. Att de tillsammans skapat ett sammanhang med varandra som förmodligen kommer följa dom under många år.

Hur framtiden blir vet ju ingen men förhoppningsvis kommer barnen i alla fall kunna se tillbaka på sin barndom som något till största delen positiv, att de fick gå i skolan men också leka och vara barn.

Likes

Comments