Vardag

Hej på er!

Inte bloggat på ett tag nu, mest för att jag inte haft tid. Inställda inlägg är svåra att komma på. Jag menar det är svårt att skriva om vad man gjort under dagen i förväg. Därför blir det inte mycket inlägg under veckan men ska försöka bättra mig!

Idag är det allafall lördag. Har innebandy match mitt på dagen och sen tror jag att jag ska träffa Samantha. Vi ska nog till Gränby, jag behöver byta en sak jag köpte förra helgen och Samantha var allmänt shoppingsugen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, käka lite godis och kolla mello och antagligen
grey's!

Bilderna hade inget med dagen att göra haha. Fika bilden är från när Olivia tog examen, och den andra är på mig och Cajseeleey

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det lördag! Wihooo! Idag har jag sållt häften för innebandyn på Ica maxi hihi. Ganska långtråkigt, stod i två timmar, sålde 6 häften":)".

När jag kom hem åt jag lunch och nu tittar jag på greys hihi! Kommer nog kolla på det ett tag till!!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Vi stannade i Mora påvägen hem för att hämta josses pappa som åkte kortvasan. Så jag och josse passade på att gå in på dollarstore! Köpte lite blandade saker. Sen stannade vi även på Sibylla och åt lite. Nu är vi på vägen igen!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Nu sitter jag i bilen påväg hem igen efter en rolig vecka av skidor! Jag och josse har haft ett litet one direction maraton i bilen ahah. ÄLSKAR DOM!! Kan nästan alla låtar också:)) även spelat circle. Ett spel som vi spela kanake för ett år sen men nu ladda jag mer det igen haha!

Igår kollade jag på greys och josse kollade på nån film! Det kom ju ett nytt avsnitt igår i USA så får kolla på det ikväll:)

Idag gick vi upp tidigt och var i backen när de öppna! Sen hade vi lite tid över så jag och josse gick in på experium och spelade lite minispel.

Det var allt för nu men vi hörs senare!

Snaps effekter är ju ändå de bästa!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Nu ska vi snart åka till backen igen. Vi sov ganska länge idag. Igår kollade jag och Josse på Pretty little liars. De nya avsnitten är ju sååå bra och spännande. Jag kollade även på senaste av greys när Josse duscha. Vilket var ännu bättre och mer spännande än pll! Idag ska jag och Josse göra något som kallas för kexchoklad jakten. När man letar efter bokstäver i backen, på varje bokstav finns en fråga typ.

Men vi hörs senare!:)

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Nu sitter vi i bilen påväg från experium. Ett sånt roligt ställe! Jag vann på bowlingen tom:) vinner nästan aldrig på det!! Vi körde även motorcykel och lite annat skojj!:) sen gick vi in på Ica, josses mamma skulle köpa lite saker. Nu ska vi hem och kolla på film:) vi hörs imorn!:)

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Har kommit hem efter en riktigt rolig dag med skidåkning! Hyrde skidor och sånt imorse och sen åkte vi en hel del! Så kul!!

Till lunch åt vi buffé, och sen tog jag och josse en fika, varm choklad(standard i backen) och en daimkaka, så gott! Nu ska vi åka iväg och bowla hihi! Hörs senare

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Idag är det första dagen i Sälen. Vi har precis kommit till backen och åkt första åket. Sen behövde josse gå på toa så jag passa på att slänga in ett inlägg.

Är det bara jag eller borde iPhone hitta på ett batteri som inte dör när det är kallt ute? Hade 59% först sen 12% direkt efter:( menmen nu ska vi ut i backen igen:)

Likes

Comments