Jag tycker att veckorna går så fort så jag hinner inte med!

Kulle varit på konsert i Berwaldhallen i fredags men när jag tog mig dit så visade det sig att konserten var inställd...(suck) Var så taggad på den konserten och hade längtat, men jag köpte hem sushi i stället och kollade på 50 shades of dark istället så blev ändå en helt okej fredagkväll. I går var jag och min kompis och provade klänningar till konserter/bal. Det fanns så många att kolla på och så fina klänningar! Det blev en lyckad jakt så vi gick hem med varsin påse. Resten av den dagen ägnade jag dock åt i sängen då min förkylning vägrar ge sig som jag har haft sedan i tisdags... I dag blir det bara en lugn dag, försöker planer in en Oslotrip igen och sen ska min mamma också komma på besök någon gång annars har jag städat lite i köket och tar kanske en vända med dammsugaren också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det snart helg och gud vad skönt det ska bli. Veckan har rullat på bra och har fått mycket gjort, kommit bra in på jobbet och har även skrivit min tenta i dag i psykologi! (och i morgon gäller historian) Fick jättebra poäng på tentan så är verkligen supernöjd!

Denna helgen ska jag gå på en konsert annars har jag inte några speciella planer, kommer säkert träna en del och promenera. Jag har även märkt att jag blir sjukt rastlös när jag inte jobbar på helgerna och jag saknar mina pälsklingar så mycket, det är så skönt att va ute på långa promenader men också bara gå ut och gå med sitt gäng. Lyckan att de dem glada på promenaderna är ovärderlig.

Likes

Comments

Ja nu är det en ny vecka på gång...

Vaknade i dag och gick upp direkt och gick en lång promenad i solen och köpte kaffe, sen gick jag hem och gjorde frukost. Det är så otroligt fint väder med minusgrader, snö och äntligen lite sol!! Annars är det inte så mycket som har hänt i helger, Har dock lite hundabstines nu på helgerna när jag inte jobbar, saknar mins pälsklingar...

Var dessvärre inte så aktiv den veckan som var nu för det har varit mycket med jobb, träning och en hel del plugg. Men nu är det bara en vecka kvar på plugget så på torsdag och fredag så ska jag tenta av kurserna och de ska bli så skönt att va färdig med det och bara kunna jobba och träna!

Likes

Comments

​Har precis kommit hem fån jobbet och jag måste bara säga att jag älskar måndagar, att få komma tillbaks till jobbet på en måndag och bara mötas av så mycket kärlek vid dörren gör det så värt att gå upp på morgonen även om man inte alltid har lust! 

Nu är det bara dag och sätta sig ner och plugga ett tag inför kommande tentor... mindre kul de

(bilden är på min nya klocka som jag köpte i helgen, så snygg och vattentät!)

Likes

Comments

Ja idag har verkligen varit en dålig/tråkig dag... Vaknade runt 8 första gång men somnade om till 10 och var redan då på dåligt humör, och så har det fortsatt hela dagen. Har varit dötråkigt väder och det har bara regnat och varit grått... annars har jag bara pluggat lite, kollat på tv och har planerat med min chef om arbetstider för kommande veckan. Nu taggar vi en ny arbetsvecka!

Men nu är det dags att bege mig till t-banan och åka till min kompis för att kolla på film.

Här är föresten en bild av gårdagens otroligt lyckade pizza. Det var första medvetna gången som jag gjorde en helt vegetarisk pizza med spenat, broccoli, sparris, tomat och mozarella!

Likes

Comments

Tänkte slänga er rätt in i allt från början så här blir ingen mjukstart!

Började nya jobbet denna veckan så att det äntligen blev helg var välbehövligt... Dagen har bestått av promenad med lite shopping och en del plugg så nu väntar pizzamys med min vän, hade eventuellt planerat en utgång ikväll men typ 1/3 av gruppen kunde inte och va sjuka så blir nog inte riktigt så, men som sagt man vet aldrig!

Likes

Comments