Hej Hej,

Nu var det ett tag sedan igen. Men nu har jag funderat ut lite saker jag kan ta upp här och nu har jag även tiden till att anstränga mig mer och lägga ner mer tid åt bloggen.

Jag har i alla fall tänkt att nästa inlägg blir, ett där jag lite sent berättar om mina mål och förhoppningar av året 2018 (Bättre sent än aldrig)

En liten blid från vad jag hade på mig i fredags.

Hur som helst så har jag nu kommit upp med en liten plan om detta och jag hoppas att ni kan hålla ut lite till.

XOXO


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja precis som rubriken säger är det mesta lättare sagt än gjort. Precis som att jag skrev här i bloggen för ett tag sedan. Att jag kanske inte skulle kunna lägga upp varje dag, men att jag ändå skulle försöka hinna med så ofta som möjligt.

Detta har ju dock inte gått så bra. Jag har inte fått upp någonting på jättelänge. Det har verkligen ekat här inne.. sorry för det.

Nu ska jag dock försöka bättra mig på det här. Jag ska verkligen ta tag i det och ta det på allvar, men jag har samtidigt inte all tid i världen på mig och jag har redan nu rätt mycket för mig. Så jag tänkte att jag skulle ge er alla en liten uppdate på hur min vardag ser ut nu för tiden och även hur jag ser ut.

Min dag brukar starta vid 06.45 då jag säger upp och gör mig iordning för jobbet. Ja just det jobb, jag fick i somras heltidsanställning (vikariat) på Bertling. Företaget där jag varit timanställd innan och jobbat vid sidan av skolan. Men tillbaka till hur min dag ser ut. Min arbetsdag startar 08.00 och så är det jobb ända fram till 17.00, nu i det sista har det dock blivit mycket övertid då jag har så fruktansvärt mycket att göra. Efter jobbet är det oftast dax för träning och är det inte det är jag oftast helt slut och inte orkar göra så mycket mer.

Till exempel idag har jag haft väldigt mycket att göra och stannade kvar på jobbet ett bra tag och nu när jag kom hem vid åtta så var jag helt slut. Det var bara att sätta sig och äta och nu ska jag slänga mig i duschen så jag kan lägga mig och sova så snart som möjligt.

Tänkte bara visa er en underbar bild jag lyckades få till igår, älskar den.

​Jag hoppas att min kan ha lite tålamod och vänta ut mig lite när det gäller bloggandet. 

XOXO Hanna 

Likes

Comments

Något som ger mig grymt bra motivation och power är en bok av Michaela Forni - Jag Är Inte Perfekt, Tyvärr, den är  perfekt att ha i väskan när man behöver en liten extra push eller motivation till i princip vad som helst. 

Detta stycket tycker jag är så jäkla bra! All cred till detta!!

Likes

Comments

Jag heter som sagt Hanna Christensen. Är 19 år gammal och bor i Kungsbacka, utanför Göteborg (för er som inte har koll på vart det ligger). Jag har skilda föräldrar och bor därför hos dem varannan vecka, jag har även två syskon en lillasyster Elin och en lillebror Simon. Min mamma heter Ulrika, hennes man och Simons pappa heter Stefan. Sen har vi min pappa som heter Leif.


Just nu pluggar jag som sagt på högskolan och läser till butikschef. Utbildningen är två år, vilket känns väldigt lagom för mig. På gymnasiet gick jag på Katrinelundsgymnasiet och pluggade ekonomi och kombinerade handbollen med skolan där, vilket var väldigt roligt och bra för mig. Då jag satsar på handbollen och har träningar fyra gånger i veckan med mitt lag BK Heid, samt matcher på helger. Sen ska jag även försöka få in ett extra fyspass i veckan. Dock är det inte så ofta jag hinner göra det. Eftersom jag har så pass många bollar i luften samtidigt.

Skola, Träningar och 2 jobb, leder till att jag inte har så mycket tid över till att göra andra saker. Vilket stundtals kan vara väldigt jobbigt och bland lite skönt.

Här är jag och min allra bästa vän Alex (Alexandra). Hon är lika gammal som mig och vi har varit vänner i 6-7 år. Vi lärde känna varandra genom handbollen och att vi gick i samma skola. Alex är den den personen som jag kan berätta precis allt för och jag vet att hon alltid finns där för mig om det är något. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan henne. Luv u!!

Bilden ovan är från i somras då vi spelade i olika lag, jag då i önnered och hon i Heid, vi möttes i Partille cup finalen där hon var starkare än jag och knep guldmedaljen. Älskar verkligen denna bilden på oss!!

Hoppas ni fick lite mer information om vem jag er och att ni fortsätter att hänga med mig i mitt hektiska liv.

Kramar// Hanna

Likes

Comments

Tänkte svara på lite frågor som kanske kan vara intressanta om mig, dessa kanske egentligen inte beskriver vem jag är som person så men det är något i alla fall!

Hur gammal är du?

19

När vaknade du idag?

Runt 04.30

Vad åt du till frukost idag?

Idag åt jag två ägg och en halv ProPud karamell tillsammans med ett glas varm oboy.

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:
Jag har alltid drömt om att skaffa mig en hund när jag flyttat hemifrån.

Jag har två jobb och pluggar på högskola samtidigt.

Jag älskar att resa, upptäcka världen. Även om det inte blir av så ofta.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Jag är nöjd med mina läppar och minst nöjd över min mage.

Vad har du gjort idag?

Idag har jag jobbat på Volvo sen 06.30 imorse till 14.36. Sen åkte jag förbi lager 157 och köpte en löpar fleece/jacka. Nu tar jag en liten paus från plugget.

Vilken film såg du senast?

A 2nd chance.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:

Sitter i soffan hemma hon min pappa och hoppar mellan att plugga och skriva detta inlägget.

Hur går du helst klädd?

Svarta jeans, svart tröja. någon fin kappa och ett par fräscha skor. Inte överdrivet avancerat faktiskt.

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Jag är otroligt morgon-trött. Så skulle nog säga kvällsmänniska.

Vad köpte du senast?

Löpår jackan från Lager 157.

Vad har du i dina fickor?

Ingenting för tillfället.

Vilken är din favoritaffär?
Skulle nog säga att det är en blandning mellan BikBok, Gina och Zara faktiskt.

Vilka smeknamn har du haft?

Haha, jag har/haft: Hannaknows, Hanni-panni, Crille.

Vilka är dina största svagheter?

Att jag inte tror på mig själv och har därför svårt att säga emot saker och vara stark nog att inte ta åt mig om vad andra säger. Samt att jag kan vara väldigt deppa i dager om det gått dåligt på något eller liknande, har lite svårt art släppa vissa saker fort.

Likes

Comments

Hej Hej!

Här är mitt första blogg inlägg. Tänkte i alla fall berätta lite varför jag startade denna bloggen och vad jag kommer göra för slags inlägg här.

Min första tanke med denna bloggen var att jag skulle ha någonstans att skriva av mig från min hektiska vardag. Då jag försöker kombinera skola, jobb, vänner och familj med mitt stora intresse handboll. Ibland blir detta väldigt svårt och massa tankar kommer upp om allt möjligt, så jag har en förhoppning om att detta kan vara ett bra sätt att få ut sig mycket av det man annars håller inne.

I och med att jag oftast har en så hektisk vardag kan det vara så att jag glömmer av att blogga ibland. Men håll ut, det kommer. Det kanske är svårt för mig nu i början med, innan jag har kommit in i allt med bloggandet och så.

Men jag hoppas att ni kanske kan tycka det är intressant att följa med en 19årings hektiska dag och mig!

Kramar // Hanna

Likes

Comments