Header

MITT LIV SKRIVNA I INLÄGG


​Kan fortfarande inte glömma känslan när jag stod där, med fyra plagg i handen och kollade upp med mobilen om hur mycket jag hade kvar på kortet. 72 kronor efter två dagar. Herregud. Jag som skulle ha en budget, jag som skulle spendera pengarna på frukt... Dock köpte jag saker jag behövde och som jag verkligen ville ha, tillochmed på rea men ändå så rök min femhundring på två turer då jag fått med mig detta hem ^ maten var den andra delen. 60 för superman tröjan, 40 för crop toppen, 100 för jeansen, 50 för ett ögonbrynskit (som jag dock inte längre behöver) och 40 för pennorna. Och slutligen 120 för maskaran. 

Nåväl är nöjd med mina köp men om det inte vore för maten som var för totalt 130 kronor. Mat. Dock behöver man ju mat men  blir ändå riktigt störd. Sorry för ett "negativt inlägg" men hursomhelst älskar jag dessa plagg jävligt mycket. Förresten håller jag atm på att kolla på serien "en delad värld" medan jag äter. Snart ska jag dra ut med en kompis och annars är det väl film och mys här hemma. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som en vanlig sommarlovsmorgon vaknade jag runt 10, tränade, åt frukost, städade lite, åt lunch och sedan drog jag in till stan för att möta upp min kusin. Vi gick vid Götgatan då vi stannade upp vid H&M, Monki, Carlings, Weekday, Bik Bok och Wayne´s. Jag letade efter en grej på H&M som var syftet till varför vi åkte dit men det fanns tydligen inte så jag köpte en annan användbar grej, en ny mascara. Ingen speciellt med det såklart men jag gjorde även ett spontan köp på ett par jeans som visade sig vara de skönaste byxorna jag ägt och dessutom de snyggaste! Höööög midjade eftersom att jag ville ha sådana. Helt kär alltså. 

Efter detta hypade ögonblick begav vi oss till resten av affärerna då jag köpte en topp ifrån Monki och sedan fikade vi då jag åt en ("ursäkta") äcklig kokosboll. 

Atm sitter jag och skriver detta medan jag kollar på en intressant serie på svt (vet dock inte vad den heter och orkar inte sträcka mig fram för att nå fjärrkontrollen). Inget speciellt och roligt kommer nog inte hända ikväll. Ska nog bara kolla på lite youtube videos och sen sova.

Imorgon är det en helt annan historia. Hittills är det planerat att jag drar till Ikea för att köpa ett par saker som både behövs och som jag vill dekorera mitt rum med (växter). Annars så händer väl inget. Mina kompisar jobbar under dagarna så det är svårt att träffa dom men jag får väl kolla upp med dom till imorgon kväll. Vill ändå att roliga saker ska hända, vill liksom ha saker att längta till men ändå diggar jag att ha det såhär, liksom oplanerat typ :)

Hörs

Likes

Comments

Står fortfarande och balanserar mellan ja och nej. Nej har svaret varit fram tills jag förstod att jag faktiskt mår bra av att skriva av mig saker, få ut mina åsikter och att det faktiskt finns personer som fortfarande läser min blogg trots den hemska uppdateringen(om man ens kan kalla det så)...

Hursomhelst är tankarna och åsikterna i full gång. Jag har saker inom mig jag vill få ut, nya åsikter och helt annorlunda saker jag gillar. Har märkt av att jag som person är väldigt förändrad med tanke på hur jag var när jag skrev mitt första blogginlägg här på Nouw (egentligen Nattstad). Det är inte längre samma syfte till varför jag har blogg, jag vill inte komma ut med samma saker osv. Det klart det ändå blir en förändring. Alla förändras på ett eller annat sätt. Men det är bra. Det är bra att förändras för det betyder att man håller på att mogna. Det betyder att man börjar bli sitt riktiga jag. Man försöker få reda på vem man egentligen är. Iallafall i mitt fall. Jag har alltid haft tanken om vem jag egentligen är. Och nej. Jag vill inte vara den som låter "vem är jag egentligen? vad är meningen med livet?" För alla har varit med om en sådan person som tar det snacket och helt ärligt borde dessa frågor inte existera. Men jag tror jag någorlunda vet vem jag är och jag känner mig trygg i hur jag beter mig och hur jag klär mig. Tycker det känns rätt och jag är dessutom jävligt glad över att jag upplevt denna resan själv och varit med om saker som gjort att jag är hur jag är idag.

Försök att hitta dig själv istället för att hålla på fråga andra eller ligga i din säng och fundera. Du väljer ju såklart själv men det bästa är att du är den bästa versionen av dig själv och är glad över vem du är. Låt ingen annan påverka dig. Umgås med dom som stöttar dig och inte försöker ändra på vem du är. Därför vet jag vad jag vill med bloggen. Jag vill inte skriva om smink. Jag vill inte fokusera på skönhet och så kallat "fashion" som ni säkert förstår och liksom jag måste ju göra det som känns rätt för mig. Dock har ingen annan tvingat mig att skriva om detta men jag började blogga som en osäker tjej som ville vara som alla andra. Och nu när jag blickar tillbaks så skrattar jag bara åt hur jag var. Goda tider men jag vill vara annorlunda.

Dessutom har jag min systemkamera som inte var billig och som jag hade slitit stenhårt för att kunna betala. Och vad hände med den? Måste ju ta bilder och kommer väl försöka göra det...(säkert inte lol) Men huvudsaken är att jag ska dela med mig om saker som jag vill ha med här. Hoppas det blir lyckat för min del och jag känner mig nöjd och trygg. Jag påbörjar även detta med en bild ifrån Gotland där jag hade min klassresa. Tack för att ni orkade läsa allt....


Vi hörs.

Likes

Comments