Header

MITT LIV SKRIVNA I INLÄGG
Fyndade denna underbara kjol och croptrop för endast 80 kronor....


Catwang...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite matbilder från veckan.....

Nu har ytterligare sju dagar gått (sex dagar för att vara mer exakt). Det har då bland annat varit mycket läxor på gång som vanligt...... det är verkligen jobbigt med alla prov och läxförför och det känns som att det bara blir värre och värre.....får väl hoppas på det bästa och komma ut med bra betyg i nian! Naturvetenskaps linjen kräver ju ändå mycket......så lycka till Hanna säger jag bara.

puss

Likes

Comments


Vill rekommendera sex produkter som jag använder innan jag går och lägger mig:

1.  SEPHORA- Waterproof Eye makeup remover

Som ni ser på bilden har jag redan använt klart den. Det är verkligen ett utav de bästa produkterna jag har(hade) för att ta bort sminket. Den är specialiserad för att ta bort vattenfasta produkter som t.ex. mascaror. Den gör inte heller att fransarna går av även fast man gnuggar vilket är väldigt bra. Om du har känslig hy skulle jag ändå rekommendera den eftersom jag har en väldigt känslig hy och den produkten har jag inte haft dåliga reaktioner av.

2.  THE BODY SHOP- Camomile cleansing oil

En jättebra olja som jag rengör mitt ansikte med varje kväll. Den funkar jättebra på mig, inga konstigheter, rekommenderar!

3.  ACO- Oil free moisturiser

En jättebra återfuktande kräm som är specialiserad för känslig hy.

4. THE BODY SHOP- Drops of youth

Ett sorts gel som gör huden fräsch och mjuk. Väldigt bra!

5.  EOS LIPBALM- Sweet mint

Luktar galet gott! När man applicerar detta på läpparna känns det verkligen som att man äter på mint och det håller länge.

6.  NEVADA- Wet wipes

Nu är de slut....... Aloe veran och denna som är gurka är helt slut.... hursomhelst var dessa våtservetter jättebra, tog bort mycket, hade något bra klister som gjorde att det var väldigt enkelt att stänga utan att hålet öppnades hela tiden(lol bara jag som fattar?) nästa gång jag åker till Peru ska jag köpa tio stycken pack faktiskt! (innehåller 30 stycken per styck)

Puss


Likes

Comments


 Wow, veckan gick ganska fort! Läxförhör och många läxor har det varit under veckan vilket har varit tufft....trodde det skulle gå sådär men det blev skit bra för det mesta! Har annars gått på promenader med musik som vanligt, tränat, och har gjort om mitt skrivbord lite sådär. Nästa vecka blir det ett till förhör, muntlig redovisning på franska och massa läxor såklart.....

puss

Likes

Comments