Om en vecka drar jag och Sofia till Paris! Så jävla roligt!! Kämpade med att få ledigt och sen spontanbokade vi igår! Ska bli skönt att komma iväg lite! Woopwoop

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Längesen jag skrev något vettigt här men har haft fullt upp. I lördags var vi på mysig brunch hemma hos Rebecka och sen tog vi oss till port du soleils dagsparty. Kul koncept och dagsfest är ju alltid kul men kände att det inte alls var min scene där. Nyblivna 18 åringar med "pappa betalar" inställningen och tjejer som knappt vågar röra sig för att dom kan förstöra håret, plus att det var så extremt mycket folk så jag fick panik. Vi stannade där ett tag sen så drog jag och Sofia till Liseberg istället och trakasserade våra arbetskamrater. Haha!

I måndags blev det spontan Hårfärgning och sen pingisklubben på Pustervik med lite Lisebergare, så roligt! Efter detta åkte jag dock på nån förkylning som inte är lika kul...

Ikväll ska vi fira Frida ifall jag överlever dagen! Hela spel ska till vino för det var alldeles för längesen vi hade spelhäng så jag hoppas att jag kan kombinera båda!

Puss

Likes

Comments

12 grader och regn. Saknar detta otroligt just nu..

Likes

Comments

När du inser att man måste ha på dig gula skyddsglasögon i ett av spelen på Liseberg och man inte ser riktigt 100 ut i dom..

"Man kan visst få en boll i ögat, skippa glajjorna"

Utöver glasögon katastrofen har det varit en bra dag, filmmys hela morgonen och mys jobb! Glad dag helt enkelt!

Likes

Comments

Joooobb och utgång igår! Hade fett mysig kväll som började på vino som alltid och sen vidare till Lou Lou. Lisebergs häng är bästa hänget!

Idag var en sjukt långsam dag i parken, regn, 10 grader och lite folk. Nu ska jag sova för jag är så trött!

Puss

Likes

Comments

Dröm frukost med dröm häng. Vad mer kan man begära av en onsdags morgon?

Likes

Comments

Hej där! Idag blev det förskolejobb och det kändes som att dagen aldrig skulle ta slut! Så lång dag, 8 timmar är fett länge när man bara har 30 min rast, blir sjukt bortskämd på lisse där man har rast mest hela tiden.

Efter jobbet träffade jag Ellen som just är hemkommen från Cannes, blev catch up med henne och lite Eurovision tittande. Nu ska jag kolla på ex on the beach innan jag lägger mig.

Puss

Likes

Comments

Första kaninfesten igår. Häng innan i näckrosdammen och sen liten snabb vino visit innan vi fulla och glada drog oss vidare till kaninfesten. Älskar mina Lisebergare!

Likes

Comments

Jobbar på som vanligt, trivs som fisken i vattnet på både Liseberg och spel. Känner mig supernöjd, även fast man står i fågelholken och känner sig ensam mest hela dagarna så lever man för rasterna.

Kom hem till slutet av esc idag och guud så spännande det blev! Älskar att Måns vann. Den 5 juni kommer han till Liseberg så får väll smita dit på rasten igen! Nu måste jag sova för imorgon vankas första kaninfesten, så otroligt taggad!!

Likes

Comments

Har haft två lediga dagar vilket jag verkligen behövde.. Igår lunchade jag med Joel, träffade Emelie och gick på bio med mark och Lisa. Idag låg jag i soffan exakt hela dagen och sen fick jag på bio med mamma på kvällen. Imorgon är det back to work men börjar inte förrens 5 så det är lungt.

Puss på er

Likes

Comments