Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inför utbytesår

Från två utav sommarens Håkanköer, behöver detta i mitt liv igen känner jag.

"Nu händer det saker" löd ett sms som jag fick av min kära fader förra veckan, läkartider började fixas, pappren började komma, underskrifter började göras och så mycket mer! Jag har varit hos läkaren på olika blodprover och hälsokontroller den senaste veckan, och jag har pratat med lärare som behövt skriva intyg, skrivit på massa papper och skrivit om mig själv. Allting här hemma har handlat om mig de senaste två veckorna, vilket inte känns jätte rättvist... Men men, snart är allting klart och inskickat, och då kan vi gå tillbaks till vår vardag!

När jag ansökte hade jag aldrig väntat mig hur mycket det faktiskt var som skulle göras på en månads tid(?!?), men vi har lyckats rätt bra. Jag kanske skriver ett inlägg om processen i framtiden, mest för mig själv att kunna se tillbaks på.

Nu ska jag försöka skriva klart mitt brev till min kommande värdfamilj, vilket jag har kämpat med i tre veckor. Att skriva om sig själv så beskrivande är inte lätt... Det känns väldigt egocentriskt.

Kram, H

Likes

Comments

"Låt oss först tacka för en trevlig intervju. Vi är dessutom mycket glada att kunna meddela att du blivit antagen som STS-student." ???? Vad händer??? Jag ska alltså åka till USA som utbytesstudent i 10 månader nästa år. Hur ska jag hantera detta? Hur förbereder en sig inför att lämna allting en någonsin vetat? Jag vet faktiskt inte riktigt vad det är meningen att jag ska känna just nu, men jag kan meddela att det är en blandning av allting. Jag är stolt över att jag vågade ta steget, ledsen och rädd över att lämna allting och glad över att jag ska få uppleva mitt livs äventyr.

Likes

Comments

Inför utbytesår

Idag har jag fått min intervjutid, ska ha redan imorgon! Är taggad men nervös. Ingenting är ju bestämt än, och det är en låååång väg kvar. Men det känns ändå så sjukt att jag ens överväger detta, jag som är världens pappastjej och inte har varit ifrån mina föräldrar mer än en vecka innan...

Likes

Comments