Okej, så jag kom på något häromdagen då jag såg en bild på Facebook. Att det är så otroligt många som ser ner på den estetiska linjen, varför? Är det för att de kanske tror att vi är som hippies? För att vi är för högljudda? För att vi har roligt? Jag vet inte riktigt, för vi ser inte ner på några andra linjer/program. Men det är inte vårar problem, för vi bryr oss inte riktigt. Visst vi bryr oss, men bara för stunden. För dem elaka kommentarerna personer har, det kan dem bara ha för sig själv.

~Om man inte har något snällt att säga, säg ingenting alls~

Men idag har jag varit hemma sjuk, tyvärr.. Fick världens halsont igår när vi skulle öva till fredagsensemblen, men det gick visst inte över. Jag skrämde mamma imorses, vilket faktiskt var lite roligt.. pops. Men hon tror att jag kanske har halsfluss... WHAT?! Men jag hoppas inte det, för det räckte med den halsflussen jag hade i 3 månader i 8:an.

Men vi får se hur det blir imorrn, om jag kan åka hem till min underbara pojkvän eller om jag får ligga hemma och deppa...

Det var lite från mig, denna mörka torsdags kvällen. Imorgon är det fredag, och i övermorgon är det lördag! Woohoo! Men tack för mig, vi syns när vi syns.

Puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments