Header

🌸🍀🌍 Vill meddela att jag numera samarbetar med ett internationellt företag inom hälsa, skönhet och välmående. Detta företag bedriver egen forskning av högt aktade forskare och experter inom området. De bedriver forskning på alla sina produkter och med hjälp av vetenskap och natur skapar de förstklassiga produkter🍀 de driver även ett projekt för att främja livsvillkoren för barn och skydda utsatta miljöer🌸🌎 hur bra är inte det?

Jag är så glad och förväntansfull att få starta denna resa!😃👊🏼 är du nyfiken på min business eller vill testa någon av produkterna, hör av er på mail hannacarlen1@gmail.com alternativ skriv till mig på instagram

Vill ni läsa om mina recensioner av produkterna samt följa min resa, så kan ni antingen följa mig på instagram: hannacarleen, eller följ bloggen! 🌎🍀🌸


försökt göra ett urval av sociala medier som jag kan tänkas använda mig av. bloggandet har väl inte alltid varit superenkelt..men med detta hoppas jag att bloggandet ska underlätta lite grann. Ska därför bli intressant att se hur jag lyckas med detta forum. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Söndag och ett bra tag sedan jag skrev här.

Har hunnit börja med pluggandet, vilket känns jätteroligt men det är mycket tillsammans med jobbet.
Har varit och tränat idag på förmiddagen och sedan har jag läst lite. Nu ser jag på lite serier men ska snart ta bussen till Sollentuna för middag hos Ewa och Ulrika 😊

Likes

Comments

Startade min lördag med ett svettigt crossfit pass. Kul med hög intensitet men alldeles för långt ifrån hur jag brukar träna själv 😅 men kul hade vi.
Kommer garanterat att kännas i kroppen imorgon.

Testade actic i kista då jag bor väldigt nära och även PT utbildningen kommer att hålla till i deras lokaler, var ett stort gym med mycket bra maskiner och även stora träningsytor vilket är super👍🏼 ser fram emot nästa vecka då vi får allt material och kan börja grotta ner oss i anatomin igen👊🏼

Likes

Comments

Mycket som händer för tillfället, men snart är jag igång med allt här nere.
Jobbet flyter på, är fruktansvärt skönt att jobba kontorstider och vara ledig på helgerna, särskilt när man jobbat typ varenda helg sedan augusti ifjol.

Åkte hem till Skellefteå i måndags för ett läkarbesök i Umeå i tisdags och nu på måndag åker jag hem igen. Väldigt skönt då jag saknar mina föräldrar väldigt mycket😄 så har blivit en kort arbetsvecka för mig och kommer att bli det nästa vecka också, vilket jag inte alls klagar över😅

Likes

Comments

Oj vad fort tiden går, har senaste veckorna haft alldeles för mycket pågång så har inte hunnit skriva något här.
Träningen har dessutom blivit lidande tyvärr, har nog inte tränat på 4 veckor nu...

För lite drygt 2 veckor sedan flyttade jag ner till Stockholm, fått jobb på Santander consumer bank i Solna vilket känns jättespännande, haft 8 dagar intensiv utbildning och igår var första "riktiga" dagen. Idag ligger jag hemma i feber vilket inte alls känns så roligt.

Bor för tillfället i ett jättefint område i Sollentuna som heter Edsviken, superfint villaområde så känner mig verkligen hemma här😃 saknar mamma å pappa lite trots att det bara gått 2 veckor😁

Träningen har blivit lidande då jag flyttade, inte hunnit hitta något gym ännu och även varit mycket annat runt om med lägenhetskontrakt och sånt.

Likes

Comments

lugn helg med jobb och träning. Jobbade mellan 10-14 idag och efter det så stannade jag kvar och körde ett armpass. Har gått fruktansvärt dåligt senaste två veckorna på träningsfronten. Men under arbetstid idag satte jag ihop mitt nya Cross pass och även en ny spellista, hittade några godingar som verkligen gjorde succé, blev ett kanon pass idag så nu hoppas jag att det fortsätter på samma spår.

Varför de två senaste veckorna har varit dåliga träningsveckor grundar sig nog mycket i att det händer en hel del nya saker i mitt liv för tillfället. vilket är dumt att klaga över, gillar när det händer saker och bokstavligen älskar spontanitet.
Men iallafall, i början på augusti så skickade jag in min ansökan för att få återvända till Åre i vinter, fick erbjudande om jobbintervju i stockholm samtidigt som ett drömyrke dök upp på kartan. Däremellan så anmälde jag mig även till att gå Eleiko Lic PT i höst vilket jag ser fram emot väldigt mycket.

Men för att inte glömma, fick ju jobb här i stan, tackade ja till det men när alla dessa grejer dök upp samtidigt kände jag att jag inte riktigt var med dom till 100%, "jag är någon helt annanstans än just här". så jag sa upp mig för att rikta in mig på något jag velat göra hela mitt liv, håll tummarna för mig, går allt vägen så byter jag stad inom kort, kanske även land?

så för tillfället vet jag inte ens vad jag gör om en månad, inte ens inom en vecka, kan inte ens svara mina gamla Åre kollegor om jag kommer åka tillbaka till Åre, för helt ärligt så vet jag inte. Jag vill men har ingen aning om vad jag jobbar med då, vart jag bor, eller VEM jag är!
för ett år sedan tog jag studenten, då trodde jag livet var över, har precis insett att det just börjat.! Lev livet kära läsare!
gör de ni vill och våga testa nytt!
KRAM

Likes

Comments

Blev en fruktansvärt tidig morgon idag. Är trött och seg, tur det är sommartider på jobbet och väldigt lugnt.

Åkte med 8.15 flyget hem till Skellefteå imorse. Har spenderat en lång helg i Stockholm. Super mysigt.
Men nu är jag tillbaka på banan igen. En lång jobbvecka väntar, kvällsjobb 3 av 6 dagar. Så denna vecka blir det jobba, träna och sova.

I lördags hade Gymmet Sthlm öppethus, vilket jag utnyttjade och testade på deras gym. Var fantastiskt fint och oerhört bra maskiner. Kan verkligen rekommendera. Testade även på fitness 24 seven och SATS. Blev en helg med träning, vilket jag absolut inte har något som helst emot. God mat och bra sällskap.

Hann med ett arm pass innan jobbet idag då jag började 12. Ett av mina favoritpass. imorgon börjar jag samma tid så då ska jag försöka att hinna med ett ryggpass.
​Tycker träningen går oerhört bra just nu. Har lite problem med att komma in i periodiseringen och variationen i mina pass, men har blivit bättre på att dokumentera och planera men krävs tydligen ytterligare självdisciplin för att detta ska bli så bra som möjligt.

Kram på er


Likes

Comments

Semestern är slut, jag är tillbaka på jobbet och vädret är dåligt. Känns faktiskt helt okej att jobba när det ändå är regn och 14 grader ute😅

I söndags kväll (efter 2 timmars förseningar) kom vi hem från en långhelg i Stockholm. Flög ner torsdag och fick spendera dagarna tillsammans med Moa och nicolina. Varmt och soligt var det. vi solade, shoppade lite, men framförallt så åt och drack vi gott. Väldigt välbehövlig helg som dessutom fick avsluta sommarens semester.

Nu ska jag jobba heltid på gymmet i 3 veckor sedan (förhoppningsvis) inom några dagar ska jag skriva avtal för nytt jobb här i stan😍 ska bli roligt att få lite mer arbetstimmar och få en inblick i ekonomi branschen.

Vi tog med oss lunch och åkte ut till Kungsholmen där vi njöt i solen några timmar

Likes

Comments