Ville bara önska alla en fin alla hjärtans dag. Glöm inte att ge lite extra kärlek till alla människor som du tycker om både vänner, familj och till den du känner lite extra för <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hejsan finisar <3 Började inte dagen förren runt tolv då jag låg uppe halva natten igår och kollade på något program om pyramiderna i Egypten. Va superintressant då man lyckades se in i pyramiders dolda rum utan att gå in i dem med hjälp av döda stjärnors strålning. Man lyckades med hjälp av denna teknik hitta två helt nya och orörda rum. Spännande va?
Något tråkigare är att jag haft riktigt ont i halsen de senaste dagarna, vilket gör att jag inte vågar gå till gymmet eftersom jag varit sjuk så mycket på sistone. För bara en månad sedan låg jag i influensan i två och en halv vecka och innan dess i en förkylning. Hmm... Hoppas på det bästa.

Resterande av dagen har inte varit särskilt händelserik då jag har pluggat, fotat och kollat serier.

En apelsin och en kopp te fick bli dagens fika. Dricker te ibland men vill verkligen bli bättre på det då det är såååå gott. Apelsinerna just nu är också väldigt goda, så de är något jag rekommenderar ;)

Visst är koppen snygg??

Likes

Comments

Hejsan och välkommen hit. Mitt namn, Hanna Camitz född år 2000 och bor tillsammans med min familj precis utanför Norrtälje. Fritiden går till störst del åt till plugg, tråkigt nog, men när tiden finns tränar jag och fotograferar.

År 2015/16 drev jag en blogg som hade runt 200 läsare i veckan, men tråkigt nog tappade jag lusten och orken när jag blev tvunget att möta många motgångar i och utanför skolan, vilket tog all min energi. Sen dess har jag vuxit otroligt mycket och är väldigt glad att jag är där jag är idag.

Vad som blir själva ämnet på den här bloggen är fortfarande oklart eftersom jag själv utvecklas hela tiden. Det enda jag är helt säker på är att detta ska vara en plats du kan besöka för att få lite ''feel good'' och inspiration på. Samtidigt kommer jag att dela med mig av egna tankar och berättelser som kan vara tunga, eftersom att ingenting är perfekt. Har du någon fråga är det bara att fråga på :)

Likes

Comments