Kontraster inviger det nya året

Vilken start detta året haft! Min början har vart ganska lugn egentligen. Jag mådde lite dåligt 1 januri😉, firade dock endast med några vänner och vi följde restriktionerna såklart! Efter det började jag faktiskt på en ny "detox" där jag bland annat ska avstå alkohol och träna varje dag (det behöver inte vara en hårdträning men iallafall att man går ut och går en stund), jag tror att det är viktigt att utmana sig själv och se vad man faktiskt är kapabel till, det ger en sån styrka och självförtroende. Som resultat av denna utmaning har jag varit ute och gått många av dagarna som hunnit gå detta år, och jag blev lika chockad varje gång jag gick ut. Dessa bilder är alltså från tre olika dagar 2021 men det ser snarare ut som tre olika årstider! Så sjukt!! Jag älskar att vara ute i naturen och bara ta in den friska luften och ha mina egna tankar som sällskap.

Gillar

Kommentarer

Morgonmys

Ett av mina nyårslöften är att vakna tidigare! Jag tycker att det är så mysigt och fridfullt att vara uppe innan de flesta och ta det lugnt. Det behöver inte vara att gå till gymmet eller gå ut och springa utan det räcker att sitta och mysa och kolla på tv eller läsa en bok! Gillar ni tidiga morgonar? ❤️

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Spahelg på Sankt Jörgen

Denna helg åkte jag, min vännina och hennes sambo på spahelg. Då man inte kan åka på weekend utomlands så gjorde vi det näst bästa, vi tog en liten roadtrip till Göteborg till väldens mysigaste Sankt Jörgen. När vi kom dit hann vi bara byta om på rummet innan vi gick ner till spa-avdelningen och bara tog det lugnt(välbehövligt efter en skoltermin med mycket tentor och jobb på det!!).

Vi åt sedan en myyyysig middag på resortets resturang och avslutade med efterrätt på Lemon Garden inne i stan, ett väldigt mysigt ställe med massa frukt och pannkakor.

Sen till det bäst, HOTELLFRUKOST. Nej men snälla vem gillar inte hotellfrukost, denna var riktigt bra. Det fanns allt från bröd och kvarg till julspecialer som julgröt och lite julbordsaktiga grejer. Riktigt nöjda var vi!

Vad har DU gjort i veckan?❤️

  • Livet

Gillar

Kommentarer