Satte ihop en skit najs outfit (om jag får säga det själv) här om dagen på Polyvore . Något som jag lätt hade kunnat slänga på mig en dag på stan eller bara en vanlig skoldag. Men aja nu ligger jag här i sängen, vilket jag gjort heela dagen. Så jävla tråkigt att vara sjuk men förhoppningsvis är jag frisk snart igen. Men ville också säga att jag vill börja skriva här igen för jag älskar att skriva och så länge det är kul så vill jag inte sluta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från min senaste resa till New York på höstlovet. Vi åkte dit på långweekend bara och hälsade på min brorsa som bor där, shoppade och bara strosade runt i Brooklyn, Soho och Noho bland annat. I och med att min storebror bor där så är min familj där en del och jag älskar New York mer och mer för varje gång jag åker dit. Personligen så tycker jag att det räcker med 4-5 dagar där, förra sommaren var vi där i två veckor hela familjen för att min brorsa gifte sig och det blir lite för mycket helt enkelt. Men eftersom att vi är där åtminstone en gång per år så har vi ju redan checkat av dom stora "turistfällorna" som tex Times Square, Empire State Building osv. Så den här gången passade vi på att vara mer i Brooklyn, Soho, Noho och West village där finns både småbutiker och bättre restauranger. Självklart var vi också på till exempel Fifth Avenue för att shoppa!!

Likes

Comments

Klockan är 00.11 och jag och Stella kom nyss hem från Hannah. Så mysig och jättekul kväll. Jag, Stella och Therese kom dit runt 20.00 typ och då var det redan full igång. Massa tjejer var där men bara dom närmsta och det var en väldigt lyckad kväll. Militär tema vilket var skit kul. Nu är iallafall fredagen över och planerna för imorgon är väll rätt så oklara så vi får se.

Likes

Comments