Hästar och ridning

Hörni jag vill be så mycket om ursäkt!
Jag var så trött i fredags när vi kom hem från en hel dag i stallet, så jag orkade inte uppdatera er då. Jag glömde sedan bort det totalt i helgen för att jag haft så mycket att göra 😞

Men, tävlingen. Det gick så himla bra!
Bolten var såå fin och avslappnad, jag är så imponerad av honom👏🏻

Vi fick 65.19% och vann faktiskt!

På banan gick det väl helt okej, jag valde att inte rida ihop honom så mycket utan lät honom gå i en öppen och lång form eftersom att han inte behöver ridas ihop enligt mig. Galoppen får vi absolut öva mer på, men den har utvecklats något otroligt sedan han kom hit♥️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardags update

Hej hörni.

Idag var en lika seg dag som igår, väldigt lika varandra faktiskt🤔
Var hemma och fixade iordning stövlarna och hjälmen, skrev klart en läxa och så var jag faktiskt ute och cyklade med min lillebror på 5 år. Önskar att jag fick en bild på det, det var såå mysigt, men kallt!

På eftermiddagen vid 15 åkte jag till stallet med min syster, vi flätade manen och svansen, borstade hovarna och myste med hästarna. Viktigt att förbereda innan tävling😉

Just nu sitter jag och väntar på färjan, kollade nyss upp att den går 18.18 så jag får väl sitta här ett tag till...

Imorgon blir en kul dag, mamma ska fota så ni får se bilder då om jag hinner ladda över dem, annars får ni bara en uppdatering😊

Förlåt för suddig bild, det var den enda jag hann ta innan jag fick springa till bussen haaha.

Likes

Comments

Hästar och ridning

2 inlägg på en dag, weho?

På fredag är det tävling i stallet, och denhär gången ska jag vara med. Tävlar Bolt, en häst jag började rida för ca 2 månader sedan kanske. Han är en pigg men snäll kille som jag verkligen fastnat för. Alltså verkligen.
Jag har inte ridit honom på över 2 veckor eftersom att han varit förkyld och dom lät honom vila så att han skulle bli bra tills tävlingen. Han är frisk nu och gick lektion i måndags med bästa Faye, så det blir nog bra.

Bolt är väldigt tittig av sig och blir rädd för det mesta, så min ridrädsla har en stor påverkan i min nervositet. Min rädsla är något som jag skämts över väldigt länge och därför inte berättat om det för så många.
Jag är inte rädd för att rida, utan jag blir rädd att det ska hända något när jag rider. Förstår ni skillnaden? När jag sitter på hästen är jag oftast aldrig rädd utan det är när när jag är här hemma och bara tänker igenom vad som kan hända, så blir jag rädd.
Detta är något jag jobbar på dagligen. Jag kommer skriva mer om ridrädsla framöver då jag tycker att det är ett viktigt ämne att prata om.

Här får ni en bild på honom ❤︎

Likes

Comments

Vardags update

Jag har suttit här, vid mitt skrivbord, framför datorn och undrat hur jag ska skriva dethär första inlägget. Ska jag vara som alla andra och göra en big deal av det, eller ska jag vara lite orginell för en gångs skull och bara köra på direkt. Det andra alternativet slog mig mest, så jag kör på det...Jag tänker mig att ni kommer lära känna mig allt eftersom, så det är ändå ingen idé att skriva fakta och sådant shiet.


Så, idag, onsdag. Vad händer? Inget alls faktiskt. Vaknade 09.28 (gardinerna släppte in ljuset), men jag la täcket över huvet och kunde somna om igen. Väldigt nice kan jag säga. Gick upp någonstans runt halv 11 och fick i mig lite Oboy och en macka.

Hur som helst, jag var tvungen att sätta mig och P L U G G A, för att min favoritlärare (not) är så generös (not not) och ger oss läxa över lovet. Hade det varit vilken annan lärare som helst, hade jag skitit i det. Men bara för att det är hon, så känner jag att jag måste eftersom att hon är lite, ja vad ska man säga... Hon har ett högt temprament och blir arg för minsta lilla.

Jag har även en labbrapport och en insändare att skriva klart, men vet i vad? Jag har lov, vilket betyder ingen skola. Sry men jag bryr mig faktiskt inte.Det enda roliga som hände idag var att jag, min syster och min bäästavän åkte till stallet och red i regnet. Det var mysigt, men kallt. Jag red fina Vilda, som är en ridtravare. Kommer uppdatera mer om ridtravarna i fortsättningen då jag nu kommer rida dom varje vecka🏇🏻


// en trött tjej


Kläder: Tröja: Gina | Jeans: Hollister

Fick tyvärr ingen bild när vi red men tyckte att denhär var rätt fin när hästarna var så nöjda efter en härlig ridtur men många galoppsträckor. Littla la sig som vanligt ner och rullade sig direkt när vi släppte dom i hagen!

Likes

Comments