Väldigt svårt då jag lyssnar på väldigt blandad musik!
Men har valt ut tre stycken, eller en solo artist, en duo och en grupp. För er som lägger märket till det är det bara killar, men jag går efter vad jag lyssnar på och dessa är några som spelas flitigt hos mig!

Sam Smith

Axwell & Ingrosso

Coldplay

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså det här är inte det senaste jag köpte enhetliges, men tycker inte att det skulle vara så roligt att lägga upp en bild på hårdbröd, mjölk, skinka, avokado och ägg så det fick bli den här tröjan som jag älskar färgen på. Och bara så mysig!

Likes

Comments

Så trist med resultatet, men samtidigt var det Arsenal vi mötte, dock är det trist när man vet att Öfk kan så mycket mer!
Nu gäller det bara att ta nya tag för returen i London på torsdag och se till att göra en bättre prestation där!
Och då kommer jag vara på plats och heja!
Det var ju såklart en supertrevlig kväll igår på Olearys där vi var några som stannade kvar och bowla efter matchen!

Likes

Comments

Men satan så kul med ännu ett guld!
WOW!
Skrällguld är ju ändå något speciellt.
Grattis Hanna Öberg!

Likes

Comments

Alltså jag använder ju inte väska så...
Har ju väska när jag går till skolan och då är det ju dator, block, pennor osv. Har jag en handväska, vilket inte händer så ofta, så är det plånboken, nycklar, lypsyl, tuggummi. Typ de, fast ibland har jag en större väska med kanske en extra tröja på sommaren eller likande.
Ja ni hör ju, ingen riktigt väskanvändare. Fick dock en jättefin av syrran i julklapp som jag faktiskt använder ibland, mest om man ska ut eller så!
Såhär ser den ut!

Likes

Comments

Herregud vad det gäller att ligga i, läsa, titta föreläsningsfilmer, svara på frågor osv. Måste verkligen ligga i fas och kanske lite längre fram eftersom jag åker till London om en vecka. Plus att jag jobbar i helgen.
Aja, det är sånt man får ta helt enkelt. Vill inte byta bort den här resan mot nått!!

Igår blev det guld igen!! Var precis under vår lunch eller lite till, så vi hade på i bakgrunden medan vi arbetade.
Kul för Stina!!

Glad alla hjärtans dag förresten!

Likes

Comments

Just ja, igår var vi på umevatoriet igen. Var på en liknande visning som jag var på för någon vecka sen. Intressant som vanligt! Tog även några bilder som dock inte riktigt gör sig rättvisa.

Likes

Comments

Vilken mysig kväll!
Fika semla med Lisa på kafé station. Jag som inte är nå fan av semlor (pga. mandelmassan) hade möjlighet att välja en annan fyllning. Väldigt bra att inte alla är färdiggjorda. Valde en vaniljkräm. Mums! Plus att den verkligen var mjuk och saftig, inte torr som de nästan alltid är.

Det var min semla det. Hoppas ni har fått en god semla ni också!

Likes

Comments