Idag började jag 10:10 vilket var skönt fast jag fick inte så mycket sovmorgon ändå eftersom att jag åkte kommunalt och det tar cirka en timme till skolan men jaja. Det var såå kallt ute att jag försökte gå så sent till bussen som möjligt för att jag inte skulle behöva stå vid busshållplatsen och frysa (mvh person som längtar efter vår).
Väl i skolan hade vi bara en lektion innan det redan var lunch. Efter lunchen hade vi TRE timmars lektion (exklusive paus) med den inte så omtyckta läraren..:( Men jag tog mig igenom dagen så jag är glad ändå. När jag kom hem hade jag maaaaassaaaa att plugga, så som engelska-inlämning, No-prov och So-uppgift...zzzzzz men jag ooooorkaar verkligen inteee😫 aja, a girl got to do what a girl got to do ;) See u xoxo H.

Basker - Åhléns
Tröja - HM
Bootcut jeans - bubbleroom
Väska - ?
Örhängen - kanske glitter?

​Hanna Baumgärtner 

Likes

Comments

Dagen började med att vi vaknade 8:30 med min bästa vän Greta vid min sida, och snooze:ade i ca 10minuter (som vanligt). Vi gick upp och tog en frukt för att fö lite energi innan vi gick ut i backen bakom mitt hus! Det första vi möttes av när vi kom ut var vit snö som låg som sockervadd över trädgården (jag blev kääär😍)!!
Vi tog med oss en gammal ”snow boogie” som vi hittade längst in i garaget. När vi kom till backen låg solen skinande på himlen och man blev liksom glad av det! Vi var ute i cirka 45minuter tills jag frös om rumpan och Greta ville gå in. När vi kommit in och hängt upp våra blöta kläder i tvättstugan var det dags för frulle!! Greta gjorde två lingon grova-mackor med ost och paprika och jag gjorde en smoothiebowl. Båda gjorde var sin gigantisk kopp med varm choklad! M U M S

​Hanna Baumgärtner 

Likes

Comments