Header

Tja, alla underbara människor! Hoppas ni har haft en fantastisk alla hjärtans dag idag och firat den med personer ni älskar. Jag har firat alla hjärtans dag med en tjej kompis och vi har ätit glass och kollat "Stuck in love". Den filmen tycker jag är jätte fin och jag älskar Lily Collins som spelar en av huvudkaraktärerna.
Sen har jag börjat med min praktik och det är jätte roligt. Jag kanske inte få göra så jätte mycket, men jag får vara med djuren och hjälpa kunderna om jag kan. Det jag har gjort den senaste dagarna där är att rensa ut foder som har gått ut och foder som snart går ut, som man då kan sänka priset på och försöka sälja iväg.
Idag har det varit ovanligt mycket människor på djurmagazinet, så har fått hjälpa många kunder. Jag har då fått fånga fiskar som dem skulle ha och ja säger de jag har inte de tålamod man bör ha för det.
Jag skulle fånga fyra stycken diamanttetror och jag började med att försöka fånga dem med en håv, men efter fem minuter fick jag ta en till. Så efter tio minuters jagande höll ja på och ge upp för typ hundrade gången, men då fick en som jobbade där hjälpa mig. Vi satt med tre håvar och försökte fånga fiskarna och tillslut fick vi alla fyra efter typ 20 minuter.
Jag längtar till helgen, för känner att jag behöver en paus. Så den här veckan har jag bara imorron kvar och sen är jag ledig. Jag har typ studie dag på fredag, vilket jag tycker är jätte konstigt att vi som har praktik också ska vara ledig då, men jag klagar inte. förhoppningsvis är de bra väder nu i helgen så att man kan åka ut till stugan. Jag vill verkligen dit för har inte varit där sen i sommars.
Men nu tänkte jag faktiskt gå och sova för är jätte trött, så skriver jag här snart igen. Puss på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tja, alla underbara saker! Ja vet att jag inte har varit så aktiv här på bloggen, men det är för att jag har varit sjuk och har haft ganska mycket i skolan. Men förhoppningsvis kommer jag har mer tid nu eftersom att jag kommer vara hemma i fyra veckor. Jag ska ha praktik nu i tre veckor och sen så har jag lov. Jag är faktiskt jätte taggad på att vara hemma i fyra veckor och att ha praktik. Men som sagt jag har haft väldigt mycket i skolan och har då inte kunnat blogga och sen såg jag ingen anledning att blogga när jag var sjuk, för då hände det absolut inget.

Det ända jag gjort typ den senaste tiden är att plugga typ. Vi har haft prov och massa inlämningar i skolan som skulle in typ samtidigt. Så eftersom jag inte har en dator på skolan har jag varit en hel del i biblioteket och använt datorerna där. Sen har jag suttit hemma under helgerna och pluggat så har absolut inte gjort nå roligt.

Det ända som egentligen har hänt är att jag stukade foten igår på idrotten typ. Jag ramlade ihop på golvet och när jag ramlade måste jag ha trampat snett med foten, för den började göra ont och svullnade upp litegrann. Jag tror att jag ramlade för att jag hade vätskebrist. Jag hade inte druckit något på hela dagen och knappt något dagen innan. Så jag blev yr och ramlade.

Men det är typ det som har hänt sen jag bloggade sist och ja vet att det här kanske inte var det roligaste inlägget, men kände att jag behövde berätta lite om varför jag inte varit så aktiv. Men vi får hoppas att det händer mycket dem kommande veckorna och så ska jag försöka vara mer aktiv. Puss på er!

Likes

Comments

Tja, alla underbara personer! Jag vet att jag inte har uppdaterat något här på bloggen och jag har ingen anledning varför, men har sovit för det mesta så det har inte riktigt hänt något speciellt. Men jag tänkte berätta lite om vad som har hänt sen 2018 började.

Jag och Melinda tog tåget hem dagen efter vi hade firat nyår med våra vänner. Allt gick bra, vi hade bara två timmar kvar av resan när det hördes en stor smäll utifrån tåget. Tåget stannade och ingen visste varför eller vad det var för smäll. Sen en halvtimme senare efter att nästan all tågpersonal hade sprungit fram och tillbaka genom tåget fick vi veta vad som hänt. Det var ett träd som hade ramlat över ledningarna på tåget så det fanns ingen ström. Så dem bad alla att dra ur alla laddare ur väggarna för att spara ström. Dem sa att dem var tvungen att spara så mycket ström som möjligt annars skulle vi aldrig ta oss därifrån. Vi satt där ännu en halv timme och då hade värmen försvunnit för längesen och alla lampor hade slocknat. så vi satt där i mörkret och frös och fick inte veta något mer. Sen sa dem att det skulle komma ett räddningsfordon, men det skulle ta 20 minuter. Så när räddningsfordonet kom 40 minuter senare visade de sig att det var ett diesel tåg eftersom all el mellan dem tågstationerna vi satt mellan var borta. Men det tog ytligare 20 minuter innan dem kom fram till att vi skulle gå över till det andra tåget. Vi fick plumsa genom snön med våran packning och kliva på det andra tåget som nästan var full med människor. Sen satt vi där en kvart innan vi åkte 100 meter och stannade där några minuter och fick då veta att vi som skulle norrut skulle få åka buss från nattavara hem.

Så tåget körde dit oss och innan vi klev av sa dem att bussarna skulle vara där på en kvart. 20 minuter senare kom en av bussarna och det var den som skulle till Kiruna så alla som skulle med den klev ju på och vi andra som skulle till Gällivare stod där ute typ 10 minuter till innan busschauffören sa att vi skulle kliva på för dem kunde ju inte bara lämna oss där. Så alla klev på bussen som var smock full, så vissa klämde in sig tre fyra stycken på två säten för att få plats. Vissa satt på golvet och i trapporna och andra stod upp. Men sen när vi hade åkt ett tag mötte vi den andra bussen och då fick vi byta till den och ungefär en timme senare var vi hemma. Vi kom hem fyra timmar senare än vad vi egentligen skulle ha gjort.

Morronen där efter satt jag mig i bilen och åkte mot Göteborg med mamma på hundutställning. Det var tänkt att vi skulle ha åkt när jag kom hem dagen före med tåget men eftersom det blev så sent så åkte vi på morronen istället. På vägen ner så såg vi en älg gå längst viltstängslet och det var lite roligt.

Frame i Göteborg checkade vi in på hotellet och duschade och blåste Isa och Minna eftersom det var dem som skulle ställas dem två första dagarna. Efter det så duschade jag och gick sen och la mig. Första dagen på utställningen gick bra. Isa fick en excellent och en 4 placering och eftersom det var Minnas första utställning så blev det för mycket för henne så vi ställde inte henne. Sen var ju Gizmo med på utställningen och han låg och sov på Minnas bur.

Sen efter utställningen åkte vid tillbaka till hotellet och jag kollade på nätet efter ett ställe i närheten som gjorde piercingar eftersom jag hade velat göra ett hål i örat på den övre delen av örat. Jag hittade ett ställe som hade drop in så jag och mamma gick dit och frågade om dem hade en ledig tid och det hade de. Så jag skulle komma tillbaka 17.15, så jag och mamma gick och åt och kollade runt på några affärer innan vi gick dit. När jag kom dit skulle jag fylla i ett papper och sen fick jag gå till ett väntrum. Strax efter det kom hon som skulle pierca mig och visade in mig i ett rum. Det första hon gjorde var att ta fram allt hon skulle använda och sen tvättade hon området på örat där piercingen skulle vara på och sen gjorde hon en liten prick där piercingen skulle hamna och frågade ifall det var okej och det var bra. Sen tog hon ut smycket från påsen och gjorde klart den. Sen tog hon fram nålen och frågade om jag var beredd och sedan tryckte hon igenom den genom örat och sen stoppade hon dit smycket. Trodde det skulle göra mycket ondare än vad det gjorde, eftersom det inte alls gjorde ont. Men området runt hålet är fortfarande lite ömt, men det är inte nå farligt. Sen fick jag en spray som jag ska spraya på piercingen 5 gånger om dan.

Dag 2 av utställningen gick också bra. Isa fick Excellent, ck och en 3 placering. Minna fick Excellent och en 2 placering. Men när vi kom till utställningen på morronen skulle jag fälla upp deras burar och då gav jag Gizmo till mamma, men när jag var klar med burarna och hade stoppat in Isa och Minna frågar jag mamma vart Gizmo är. Hon kollar på mig med stora ögon och vänder sig om mot dem andra vi var där med och frågar dem, men dem visste inte häller så mamma springer iväg runt hörnet och då ser hon honom gå efter några andra leonberger och hon springer efter honom. Så när hon kom tillbaka med honom viftade han på svansen och var jätte glad.

Dag 3 av utställningen var det min tur och springa i ringen och jag ställde Gizmo och jag kan ju inte säga att det gick jätte bra eftersom han skulle inte gå framåt utan han skulle trycka nosen ner i mattan och lukta på allt. Men han fick bra kritik. Samma sak hände 4 dagen, men han gick lite mer då än vad han gjorde första dagen. Han fick bra kritik då också. Så nu är det bara träna mer med honom så att han lär sig att gå ordentligt.

Sen har det inte hänt så mycket skolan började i onsdags och det kändes mindre kul. Det ända som är positivt med det är att man får träffa alla kompisar igen efter lovet. Sen så är det bara tre veckor kvar tills vi ska ha APL och det känns bra. Då är vi på praktik i tre veckor och sen så har vi lov igen.

Men det är allt jag har och säga för just nu så skriver kanske mer här någon gång så puss på er!!


Likes

Comments

Tja på er! Hoppas ni har haft ett bra år. Mitt har varit lite så där. De har gått som en berg och dal bana. Det här hänt mycke tråkiga saker men även mycke bra saker. Som till exempel alla mina underbara vänner från skolan och alla andra som har stått ut med mig mycke längre. Älskar er väldigt mycket och er alla andra.
Men nu hoppas jag som alla andra på att 2018 ska bli bättre och mer händelserik. Men, men vi får se vad som händer. Men jag hoppas ni har haft en bra kväll med underbara människor och haft super bra. Själv har jag firat med underbara vänner som jag älskar och haft super kul. Vi har ätit tacos, kollat film, skjutit lite raketer och bara umgåtts.
Men här imorron ska ja åka till Göteborg med mamma på hundutställning och de är jag ganska taggad på. Jag hoppas de kommer gå bra, men vi får se hur de går. Men nu ska jag fortsätta umgås med mina vänner så skriver jag mer senare puss på er och gott nytt år!<3

Likes

Comments

God Jul på er alla! Jag hoppas ni har haft en jätte bra jul, för det har jag. Jag har bara umgåtts med familjen och ätit god mat och delat ut lite julklappar. Jag har bara haft det allmänt mysigt idag.

Jag kanske inte fick så mycket, men det gör inte mig något. Men det är väll så när man blir äldre att man får mindre saker. Men det jag fick var lite pengar, presentkort, ett par nya hörlurar och lite annat.

men sen här tidigare i veckan så hade vi hemlig jultomte i vårat hus på skolan. det gick alltså ut på att vi skulle dra ett namn och köpa något till den personen utan att någon visste vem som hade vem. Jag fick Agnes och jag hade jätte problem med vad jag skulle köpa till henne, men sen hittade jag tre super söta chockers, en söt ljushållare och en söt ljusslinga. Min hemliga jultomte var Melinda och av henne fick jag ett sätt med en duschkräm, body butter och en bad bomb alla i doften Minty Choc chip och dem luktar jätte gott. Sen hade hon beställt nå mer men det hade inte kommit ännu så det vet jag inte vad det är.

Sen här förra helgen var jag och mamma till Stockholm på hundutställning och det gick helt okej. Isa kom på en andra plats i sin grupp. Men under helgen bode vi på ett hotell och det var jätte mysigt. Det ända negativa var toaletten, eftersom väggen mellan toan och rummet var av glas. Så du kunde ligga i sängen och se om någon satt på toa och sen så dörren till toan gick inte att låsa utan det var bara en skjut dörr så att när man stod och duschade öppnade Isa upp dörren och kom in och sen gick hon och la sig. Men sen så var det tänkt att en kompis till mig skulle ha följt med till utställningen men det blev inte så, men jag kanske får träffa honom när jag åker på hundutställningen i Göteborg, men få se vad som händer.

Sen är jag är jätte ledsen att jag inte har uppdaterat mer här på bloggen som jag har sagt att jag skulle, men det har hänt så mycket den senaste tiden som har gjort att jag inte har mått särskilt bra, men jag ska försöka uppdatera mer nu. Jag lovar.

Men nu ska jag fortsätta se mina serier så skriver jag mer här någon gång. Puss på er!

Likes

Comments

Tja alla fina människor! Här förra söndagen så gick min mobil sönder. Den bara la av och ville inte starta. Så gick låna en mobil av en kompis under veckan så de är jag väldigt tacksam över.
Men jag hade pratat med mamma när min mobil på av så att hon visste det och att jag lånade en annan mobil. Och då så hon att jag fick fundera på vad för mobil jag ville ha så skulle vi åka och kolla på en på lördag. Så under veckan frågade jag runt bland mina kompisar om vad dem skulle rekommendera för mobil. Jag fick många förslag, men jag kunde inte bestämma mig riktigt för vilken jag ville ha.
Men sen på fredag åkte vi hem och jag hade då lämnat tillbaka mobilen som jag hade lånat och bussresan hem är nog den längsta jag varit med om. Jag kunde inte lyssna musik för jag hade ingen mobil och sen satt de sig en mamma och hennes barn brövid mig och barnet satt och skrek i typ två timmar och jag kände bara nää jag orkar inte för jag kunde ju inte höja musiken för att slippa höra för jag hade ingen mobil. Jag försökte sova men de gick inte så bra för varje gång jag var på väg att somna skrek barnet igen. Men som tur 7var klev dem av typ två timmar innan jag skulle av och då sov jag tills jag typ var framme.
På kvällen lånade jag min lille brors mobil för att kunna kolla snap och lite annat, men jag fick inte ha den så länge eftersom han ville ha tillbaka den. Sen lånade jag den på morronen också på lördagen. Sen vid typ 12 åkte jag och mamma till Elgiganten för att kolla på en ny mobil.
Jag kollade först på en Samsung galax s7 edge i guld, men när vi kollade på den i affären hade den massa repor och såg väldigt använd ut så då ville jag inte ha den. Så jag tog en Samsung galax s7 i svart eftersom dem inte hade några andra färger, men jag är nöjd. Jag har typ aldrig haft en Samsung tidigare så jag förstår inte riktigt den, men jag kommer nog köra mig någon gång. Jag har alltid haft iPhone och dem tycker jag är mycke lättare att använda. Men varför jag inte köpte en iPhone nu var för att jag vill ha en mobil som håller kyla lite bättre än en iPhone gör. För de kan vara bra när man är ute i stugan och har fastnat med skotern och får inte lös den och behöver ringa hjälp eller om man är ute lite senare på kvällen under vintern och behöver skjus typ.
Men nu måste jag fortsätta packa för åker strax tillbaka till internatet, men ska försöka vara mer aktiv här på bloggen, puss på er!

Likes

Comments

​​​​

Tja, alla fina människor! Sorry att jag har varit så dålig på att uppdatera. När vi var i Göteborg orkade jag helt ärligt inte blogga när vi kom hem. Sen när vi kom hem från Göteborg hände det inte så mycket så jag hade inget att blogga om riktigt. Sen den senaste veckan har jag bara inte mått så bra och inte känt för att blogga helt enkelt. Men jag tänkte att jag skulle skriva litegrann om vad som hänt sen sist.

i Göteborg hände det inte så mycket, vi var i Nordstan två gånger, på Universeum och på Backaplan. Vi träffade Sagas kompis där också och det var roligt. Jag köpte hårfärg. Sen var det inte så mycket mer som hände.

Men sen när vi åkte tåg hem frågade vi konduktören ifall det skulle komma nå fler till våran kupé och det skulle de. Så när hon kom sa konduktören att hon var döv. Så vi tänkte bara ja okej och sen var det inte mer med de. men sen när hon skulle gå och lägga sig så var vi tvungen att hjälpa henne med stegen, eftersom hon hade den översta slafen och det gick bra hon tackade oss typ och gick och la sig. Sen efter ett tag ville jag och Saga släcka taklampan och vi tänkte då fråga henne, men då kom vi på hur ska vi fråga henne om hon är döv. det var då vi fick våran super bra ide och bestämde oss för att skriva på mobilen och vissa den för henne. Precis när vi skulle visa mobilen såg vi att hon hade sänglampan tänd så vi frågade aldrig utan släkte bara lampan. Sen hände inte så mycket utan vi började kolla film båda två, men Saga tyckte inte om filmen så jag fortsatte kolla själv. Sen ett tag efter det gick vi och la oss. På morronen vaknade jag av att hon som sov högst upp klev av och sen somnade jag om och vaknade typ två timmar senare. när vi var i boden klev jag av för att jag skulle byta tåg för att komma hem och Saga satt kvar på det andra tåget för hon skulle vidare till Luleå. Sen då när jag kom hem gömde jag hårfärgen för att mamma inte skulle hitta den. hon visste inte att jag skulle färga håret. Men sen dem dagar som var kvar av lovet sov jag typ och var med kompisar.

På söndagen smugglade jag med mig färgen till skolan. Fast resan dit var ju inte så rolig. Jag och Melinda hade bokat tågbiljetter eftersom vi hade lite mer saker än vanligt. När vi klev på tåget så satt det personer på våran plats och sa att dem också hade bokat dem och det var bra massa saker som hände. Sen löste det sig typ. sen på tisdagen den veckan färgade vi mitt hår i huset och det var jätte roligt. Jag hade varit så taggad sen jag köpte färgen. Sen hände det inte så mycket mer den veckan. Utan sen när jag kom hem på fredagen så blev mamma ganska skockad, men hon var inte arg så det var lugnt.

Sen den här veckan har det inte riktigt hänt något utan vi har fått lånehundar på skolan som vi ska ha under vissa lektioner och jag blev så glad för jag fick min favorit hund i hundstallet som heter Viggo. Han är jätte fin, men drar ganska mycket när man går med honom, men det gör  inget eftersom jag vill ha en utmaning. Meningen med lånehundarna är att vi ska träna dem så att dem kan olika saker och tricks. Sen i torsdags fick vi köra traktor ock det vat skit kul. Jag och Melinda satt i samma traktor och körde. Vi fick testa köra tre olika traktorer, men den första vi körde var nog den bästa.

Men jag ska försöka bli mer social här på bloggen, men nu måste jag gå så ses vi snart puss på er!

Likes

Comments

Tja, tja alla människor! De är lov nu och det känns super bra. Fast jag kommer sakna mina vänner på internatet.

Jag är i Göteborg just nu med en kompis under lovet. Vi bor hos min moster och kommer vara här tills på torsdag.

Vi åkte nattåg hit ner och de var mysigt, eftersom vi sov i en sovkupé. Det var sagt att vi skulle vara ensamma i kupén, men vid två på natten då vi hade lagt oss och var påväg att somna kommer konduktören och säger att vi kommer få sällskap. Så vi var tvungna att göra en snabb städning på typ tre sekunder innan hon som skulle sova med oss i kupén kom. När hon hade kommit in i kupén så skulle vi fälla ut mitten sängen eftersom jag sov högst upp och Saga längst ner så var den inte nerfälld. Säger bara att de inte gick så bra för ingen av oss viste hur man fällde ner den, men till sist fick vi ner den och vi gick och la oss igen. Fast de var lite stelt att sova i samma kupé som en främmande människa, men hon verkade vara snäll så de gick bra. Hon var borta innan jag vaknade på morronen.
Men sen när vi kom fram till Göteborg mötte vi min kusin och åkte sen buss till min moster. Sen efter vi lämnat våra saker hos dem så gick vi till backa plan för att äta och kolla runt lite på alla affärer.
Men här i morron ska vi till nordstan så kan ju skriva mer då. Puss på er!

Likes

Comments

Tja, alla underbara personer där ute! jag har inte varit så aktiv här på bloggen på ett tag, men ska försöka ändra på det. jag tror att det har bara har blivit så på grund av att jag nyligen har skaffat den, men aja jag ska bli bättre på att uppdatera. Det har faktiskt hänt lite saker sedan jag senast skrev, så tänkte berätta litegrann om det.

Här för två veckor sedan flög jag fram och tillbaka från Luleå till Stockholm för att hämta min nya valp. Det var på en fredag direkt efter skolan. Valpen heter Gizmo och han är en kinesisk nakenhund. Jag hatar att flyga eftersom jag är höjdrädd och det här var första gången jag flög själv, så jag var livrädd. Jag trodde jag skulle dö helt enkelt. Resan till Stockholm gick bra, men när jag skulle av planet så visste jag ju inte var jag skulle gå så jag följde bara efter alla andra och hoppades på att jag skulle komma till rätt ställe. Som jag som tur gjorde så jag slapp gå vilse på Arlanda. när jag då kommit rätt och träffat pappa och Gizmo att jag ett tag och höll på med honom innan jag var tvungen att gå till planet. Nu är de det roliga händer. Jag la mina saker i dem där lådorna och gick igenom den där porten och då var allting lugnt tills en av dem som jobbar där tog mina saker åt sidan och frågade vems saker det var. Jag så klart går fram till honom och säger att de är mitt. Först små pratade han lite medans hans kollega kollade något på den där skärmen dem har där bakom innan han frågade "Har du saxar med dig?" och jag bara "Va?" och då visar han med fingrarna vad en sax är medans han frågade igen. Osmart som jag är säger jag rakt ut "Jag vet inte" och då kollade han jätte misstänksamt på mig så jag skyndade mig att säga "Det är min moster som har packat allt. Jag ska bara hämta hunden". Sen frågade han om jag viste vart saxarna var och om jag kunde ta fram dem. Så jag var tvungen att ta upp allt från påsen eftersom dem där saxarna låg längst ner. När jag hittar dem ser jag att det är två små klosaxar och då känner jag bara nää jag orkar inte. Jag var tvungen att leta efter två små klosaxar i en påse med massa saker i samtidigt som jag höll i en valp för att jag inte fick stoppa in honom i sin bur. Som tur var fick jag i alla fall tillbaka klosaxarna.

Resan hem gick jätte bra Gizmo sov hela flygresan, men efter vi landat så var han lite skakig, men antar att et var för att det blev så mycket nytt på en gång. bilresan hem gick också bra Gizmo sov då också och jag spelade musik som jag alltid gör. På kvällen när jag kom hem hade jag och en kompis en "Sleepover". Vi kollade film och åt massa popcorn, som vi alltid gör när vi har sleepover.

På lördagen gjorde vi egentligen ingenting, vi kollade film hela dagen och bara låg i soffan. Sen efter hon då åkt hem hjälpte jag mamma med att torka hundarna eftersom att på söndagen skulle vi på hundutställning i Norge. Efter vi torkat och fixat klart hundarna var det tänk att jag skulle sova någon timme eftersom jag skulle kliva upp 2.00 för vi skulle åka 4.00 på morron för att komma i tid till utställningen. I alla fall så gick jag aldrig och la mig eftersom jag satt och pratade med en kompis tills vi skulle åka. Jag försökte hålla mig vaken, men det gick inte så bra så efter ha åkt i ungefär en timme somnade jag. Jag vaknade ett tag innan vi skulle köra över gränsen till Norge, men somnade igen och sov tills vi nästan var framme vid utställningen.

Utställningen var inte så stor och det gick ganska bra för både Isa och Tick-Tack, så det var roligt. Det som då inte var lika roligt var att allt blev framflyttat. Vi skulle från början in i ringen vid 11.00, men det blev fram flyttat till 13.00. Jag tänkte bara aja jag kan ju kolla mobilen i typ två timmar till då, men nää det gick inte eftersom jag inte hade någon täckning på mobilen och jag tänkte inte prata med andra personer på utställningen eftersom 89% av alla som ställer ut sina hundar är 60 plus eller allmänt dryga personer.

Resan hem var som resan dit jag var vaken den första timmen när vi körde genom Norge, men sen sov jag hela vägen till Kiruna. I Kiruna stannade vi för att äta och det var typ den ända riktiga maten jag hade ätit sen lunchen på fredag. När vi kom hem packade jag lite snabbt vad jag behövde ha med mig till skolan, eftersom att jag åker tillbaka till skolan varje söndag. Efter jag packat klart så körde min storebror och hans kompis mig till Öjebyn. Säger er jag tror aldrig det har tagit så pass länge att åka till Öjebyn som det gjorde då, eftersom dem alltid skulle stanna för att röka eller för att byta vem som körde. När jag äntligen kom fram gick jag och sov på en gång, för var jätte trött.

Sen har det inte hänt något mer intressant förutom att vi var på studiebesök med skolan på Klöverbergsgården. För er som inte vet vad det är för ställe så är de typ det ända hönseriet i Norrbotten. Det var väll lite spännande att vara där, men det luktade jätte mycket och jag är rädd för fåglar alltså höns också, så de läskigt när vi fick se ett av hönsstallarna där det bara kryllade av höns. I det där "Stallet" var det 8 000 höns och det hända mellan oss och hönsen var något sorts glas. Nää jag kommer nog antagligen inte åka dit fler gånger om jag får välja.

Men nu ska jag faktiskt kolla lite till av en serie jag tittar på innan jag kanske ska gå och sova. Jag ska försöka uppdatera mera nu eftersom att nu under lovet ska jag och en kompis ner till Göteborg i ungefär en vecka. Men kanske skriver något inlägg här i morron så puss på er!

Likes

Comments

Tja, tja alla människor! Idag är de tisdag och de har inte hänt något speciellt idag eller igår. Jag har bara haft normala lektioner och allt har bara varit "normalt".
Men igår var jag och en kompis på Ica och jag hade med mig min högtalare, så när vi gick ut från affären så slog ju jag så klart igång den, eftersom jag älskar att lyssna på musik och då kollade en tant på oss lite konstig. Nästan som hon aldrig hade hört personer lyssna på musik.
Sen när vi skulle gå tillbaka mot skolan så gick hon typ samma väg en bit så vi tänkte att vi skulle gå förbi henne och hon såg jätte rädd ut och ökade typ farten, så ifall du känner den där tanten så säg att vi är jätte ledsna för att vi skrämde henne.
Jag har bara en lektion kvar idag och de känns super, eftersom jag känner mig lite trött och bara allmänt less på allt idag.
Men i alla fall idag är de idol och de är jag jätte taggad på. Så vi här i huset kommer antagligen sitta i soffan och kolla idol ikväll som vi alltid annars gör.
Antingen skriver jag mer sen eller imorron, men de ser ni ju, puss på er!<3

Likes

Comments