Idag är det 109 dagar kvar till Julafton. Och jag längtar så mycket! Jag älskar allt som har med julen att göra, baka julgodis och julkakor, köpa julklapparna, slå in julklapparna ihop med tända ljus och julmusik. Detta året är jag ledig på julafton och det ska bli så mysigt att få vakna upp jämte min älskade sambo och bara mysa hela morgonen.

I år ska jag även köpa en större julgran och mer julpynt. Jag har som tradition att köpa julspeldosor varje år, så det kommer det bli i år igen. Snart har jag speldosor till varje rum (inkl. toaletten :P)


xx Hanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag ännu en gång försöka komma igång med bloggen igen. Har varit ett ganska långt uppehåll nu, men ska försöka bli bättre på det.

Det har hänt ganska mycket på senaste tiden. Vi har flyttat till en ny lägenhet, jag har bytt jobb och jobbat där sedan mars i år. Och den 1 september blev jag fastanställd på riktigt. Och jag har valt att avveckla min kaningård tillfälligt. Den kommer definitivt att komma tillbaka igen, men det blir inte förrän vi skaffat hus. Men jag saknar det varje dag, att få se de små kaninbebisarna växa upp och få helt olika personligheter.

xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag, Träning

Här sitter jag på golvet i nya lägenheten 😜 Inte det skönaste. Men vad gör man när man inte fått hit något att sitta på än. Väntar på att sambon ska komma hit ifrån sin afterwork. sen ska vi väl handla lite innan vi åker hem.

De stora lassen flyttar vi på lördag. Mina föräldrar och lillebror och Johannes föräldrar och hans lillebror kommer hit och hjälper oss. Och jag, mamma och Johannes mamma ska flytta städa samtidigt så vi kanske blir klar med det samtidigt. :)
Men imorgon ska vi passa på att flytta allt som går in i bilen samt packa upp lådor i nya lägenheten. Men innan dess ska jag o mamma träna och lämna ett belastningsregister till nya jobbet. :) bara 12 dagar kvar!

- xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag

Nu var det ett litet tag sedan igen som jag skrev.

Igår så fick vi nycklarna till lägenheten, så vi passade på att gå in där lite för att planera lite vart allt ska stå och mäta på balkongen till trallgolvet vi ska köpa och till kattnätet så att katterna kan få gå fritt där ute sen när det är öppet. :)

Så imorgon och i helgen ska vi börja flytta kartonger och att smått som får plats i bilen :) Så det bara är det stora kvar sedan. Vi ska även passa på att städa rum för rum i gamla lägenheten så att vi kan släppa den här sedan och fokusera på nya :)

Men nu är det dags att sova om man ska komma upp i hyffsad tid imorgon :)

- xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag, Kärlek

14 februari. Vilket betyder att det är alla hjärtans dag men det betyder också att jag och Johannes har varit tillsammans i 6 år. I 6 år har han orkat med mitt temperament 😂 Kan inte ljuga o säga att jag är en ängel, för ett temperament det har jag 😌Men han älskar mig lika mycket ändå.

De här 6 åren har varit bland de bästa som någonsin hänt mig. Vissa dagar får han fortfarande det pirra i min mage, precis som när allting var nytt. 💗 Han är min bästa vän och min själsfrände. Honom jag vill leva resten av mitt liv med. Jag älskar dig över allt annat. 💗

Jag har aldrig trott på ödet innan, men sen jag träffade honom så gör jag faktiskt det. För på det sättet som vi kom i kontakt med varandra är inget annat än ödet själv. En lite rolig historia, är det någon som vill veta så är det bara att lämna en kommentar. :)

- xx Hanna

Likes

Comments

Min vardag, Jobb

I måndags var jag på en intervju på ett äldreboende här i Jönköping. Och idag på förmiddagen fick jag besked att dem ville erbjuda mig en tjänst :) Blev så glad! Det är en tjänst på 85%, känns alldeles lagom när man jobbar inom vården. Heltid tycker jag är alldeles för tufft.

Kommer bli att jag jobbar på timmar från mars till slutet på sommaren, och då har jag fått ihop så pass många lasdagar att jag blir fast inom kommunen, och då verkar det som att jag kommer få skriva på för min fasta tjänst på det jobbet :) Så det känns riktigt skönt.

Hinner flytta färdigt också innan tjänsten börjar :)

xx Hanna

Likes

Comments