Ojoj vart ska jag börja... Jag och ett stort gäng drog till Lindvallen på skidtestarhelgen i sälen och åkte skidor och drack lite osv. Det var bara jag och Stina som var tjejer, tyvärr hängde inte Olivia med. Men det var verkligen hur roligt som helst! Är redan snack om att vi ska åka dit i vår igen eller nästa vinter. Vi var där i 4 dagar, torsdag - söndag och man kan ju säga att vi fick städa i några timmar på söndagen innan vi kunde lämna ifrån oss nyckeln. Jag råder alla att åka dit verkligen. Hade den bästa helgen på riktigt länge!

Likes

Comments

Det viktigaste som finns är att ha vänner. Jag är så grymt tacksam över att jag har fått träffa mina två allra finaste tjejerna på jorden. Att en vänskap på så kort tid kan bli så stark. Att alltid finnas där för varandra no mather what. Alla borde ha någon som dessa två. Olivia och Stina, vilka pinglor säger jag bara. 

Likes

Comments

Min resa till Turkiet var underbar, förutom det dåliga vädret. Men allt slår att få komma bort ett tag och slippa tänka på verkligheten, bara njuta av allt. Gjorde även en tatuering där borta som jag är så sjukt nöjd över. Har velat ha den väldigt länge så det va inte några konstigheter om vad jag skulle göra eller vart den skulle sitta. Börjar redan vilja ha fler, man blir som beroende så förhoppningsvis kommer det fler.

Likes

Comments

Bästa jävla helgen jag har haft i hela mitt liv. grymt sällskap och bara sjukt jäkla roligt har det varit. Tyvärr var det ju dåligt väder dom sista dagarna men det vart skit roligt ändå. Och hemskt att blixten slog ner och flera personer skadade sig men som tur va så dog ingen!

Saknar det redan, och det blir bråvalla nästa år igen absolut! då ska vi även vara med förberedda med partytält osv. 

  

  

  

  

  

BÄSTA BÄSTA BÄSTA

Likes

Comments

Min midsommar var helt underbar! började dock dagen med att jobba, enkelt pass 11-17. Wilma och Ogge hämtade mig i parken när jag hade slutat. Sen vart det att skynda sig rejält och fixa sig hos Wilma. Sen drog vi till Emma med tjejerna och käkade middag och hade det kul med massa charader och andra roligheter. När alla tjejerna hade kommit och klockan började närma sig 9 så drog vi till Malin på fest. Hade verkligen en as bra kväll med grymt folk!

  


  

Likes

Comments

Älskar verkligen guld, Har blivit världens fan av det speciellt nu när jag har blivit blond. Tycker det passa bättre när man är det. Iallafall så gjorde det de på mig. Så har nu införskaffat mig lite guldsmycken! Love it. 

Har även köpt en lång "kofta" från bikbok som jag bara älskar! Kostade 349:- Är jättemysig och snygg att ha med bara svarta jeans och vita skor, enkelt och snyggt! Och Snygga till det med guldsmycken. 

love love 

 

Likes

Comments

Slutade 2 idag, Jag och Wilma stannade kvar lite efter skolan och pluggade lite. Helt sjukt hur mycket vi har nu, känns som jag skriver det jämt haha men nu är det verkligen mycket! Men aja kanske inte det roligaste att läsa om mitt pluggande. 

Efter det drog vi ner på stan och kikade lite, hittade ingenting som vanligt.. Sen satte vi oss på coffehouse och fika och skitsnacka lite. jätte mysigt vare! 

Mer så var det inte och mer kommer det inte bli heller, Måste nu skriva klart mitt svenska nationella muntliga som ska vara klart på torsdag.. bye bye

Likes

Comments


Förlåt för dålig uppdatering! Har verkligen inte haft tid och vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller, känns som det blir så tråkigt om man inte skriver om något speciellt. Men ska ta tag i det nu och försöka uppdatera så mycket som möjligt. 

Sen vill jag även säga att min header bara är en tillgänglig för att jag kände att den andra var så tråkig och gammal, men snart kommer ny fin vår header när jag har vart ut och fotat lite!

Exalterad till tusen!

I sommar ska jag åka till bråvalla festival med massa kompisar och det ska bli så sjukt jävla roligt! Är ruggigt taggad och blev det ännu mer när jag fick ett brev på posten och biljetten låg i den. 

Can't wait

         

                                    

Likes

Comments