Ville bara visa er "the power of makeup"!! Att allt man ser på sociala medier kanske inte är så, jag är stolt över att visa upp mig själv båda med och utan smink. Jag tycker att jag är jättefin och det tycker jag att ALLA ska tycka om sig själva!

#selflove

Hej på er fina❣️

Hur är allt med er? Med mig är det jättebra! Dock väldigt trött, pratade med C på FaceTime vilket resulterade i att jag somnade sent (pågrund av tidsskillnaden). Men det är såklart värt det!

Idag har jag en lugn dag hemma, lyxigt med en extra vilodag efter helgen! Imorgon och på onsdag ska jag hoppa in och jobba några timmar på mammas jobb, det ska faktiskt bli riktigt kul!

Förresten så har jag ett datum när jag ska åka hem till Göteborg igen! Det blir den 27 de september! Ser faktiskt fram emot det jättemycket, som planerna ser ut så ska jag var där mellan 27 sep till 1 okt! Jag ska kolla till lägenheten, betala räkningar (så tråkigt), städa upp lite och träffa min fina tjejkompisar! Vi ska ha en riktigt tjejhelg och det ska bli SÅ kul!

Är C fortfarande kvar i Toronto efter min weekend i Göteborg så åker jag tillbaka till Gävle igen och spenderar mer tidmed familjen❣️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@itsmewilmi