Skriver varje gång att ja måste skärpa mig med mitt bloggande... Men de blir aldrig så... Så tänker inte skriva de denna gången, de blir som de blir litte här och lite där.
Men kom hem från älsklingen för en timme sedan. Han har cup denna helgen så träffas lite hastigt och lustigt i mellan matcherna när de är längre uppehåll. Tyvärr har dom bara kommit till b finalen, för deras tränare gjorde världens sämata grej igår. De resulterade i att dom förlorade den sista avgörande matchen om vilken final dom skulle hamna i. Tråkigt som bara den!
Snart så ska ja gå ut för att lina lilla Bonnie på hinder. För när ja hoppade Celeste i torsdag så brallade Bonnie loss som bara den i hagen. Och då började min hjärna jobba! Så har funderat på om hon gjorde så för att markera att hon också ville hoppa eller om hon bara trodde att celeste busade. Så de återstår att se vad hon säger om de!
Ha de bra så länge! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Herre gud!! :O
Nu har ja verkligen varit off! Och ja har ingen anledning ja har bara glömt bort att uppdatera... Det har hänt väldigt mycket men ändå så lite sen ja uppdaterade sisst.
Men nu har ja varit hemma och varit sjuk i tre dagar... Jobbiga förkylning!
Idag är min sista dag som 18åring! Imorgon börjar mitt år som 19åring, får se vad som väntar! Kommer hända en hel del saker under detta året om ja får som ja vill... Men först så ska gå ut gymnasiet innan det börjar hända saker! ;)
Till hösten ska ja plugga matte b och naturkunskap b, sen till våren blir det till att söka till högskolan... Vad de blir vill ja inte gå ut med än...

Sex fakta1. Ja älskar country musik!
2. Ja älskar Christina Aguileras och pinks röst!
3. Ja kör bil varje dag!
4. Ja kan inte lämna min mobil!
5. Ja är dålig på att städa mitt rum!
6. Ja spelar league of legends!

Likes

Comments

Hallå allihoppa!
Idag var det praktik igen 10-18, supper kul! Har haft tre klippkunder och en bryn och frans färgning. Har även rullat permanent på docka. Så skönt att komma dit när de e så himla trevlig personal och när man faktiskt får göra en massa och ta hand om kunder! Idag var en extremt lugn dag och de känns nästan som ja hade mer att göra än vad dom själva hade. Tyvärr är de ju väldigt lugnt januari och feberuari månad... Många som klipper sig in för jul och då kommer dom inte fönns slutet av feberuari ungefär. Känner att ja inte har så mycket mer att skriva om dagen då de är det ända ja gjort idag. Okej, ja tittade lite på tv när ja kom hem och hade ätit, men hur intressant var de? 😉
I morgon har vi egen hårvåd så får se vad ja gör då. Ha det bra mina fina!
Den sannaste bilden ja läst idag!

Likes

Comments

Ligger nu i sängen och tar det lugnt. Har läst några kapitel ur boken cirkeln som vi har fått i uppgift att läsa av svenska läraren nu när vi ska ut på praktik.

Ja är inte den som läser böcker, men efter första kapitlet var ja fast på riktigt! Helt sjukt! Har läst färdigt kapitel fem nu så får väl ta en paus och fortsätta läsa i morgon, för annars tror nog mamma att ja har blivit sjuk som sitter fast i en bok... Hon har nog sätt mig läsa en bok på fri vilja två ggr på snart 19 år.. Så ni kan ju själva föreställa er situationen! 😉
Dock e inte denna boken något frivilligt men ja läser den gärna frivilligt nu när ja börjat, och fortsätter den bara hålla måttet så kommer ja nog frivilligt köpa de två andra böckerna i denna trilogin! Så vad ja kan säga om vad ja tycker om den så här långt så låna den eller köp den! Även ni som inte så gärna läser böcker! När ja läst några kapitel till kan ja skriva ett litet kort inlägg om vad den handlar om.

Nu ska ja snart ta och sova, har praktik i morgon så är bäst man är pigg och glad! 😊

Här är även dagens låt, inte den mest uppmuntrande då men den får än att tänka till och ja tycker den e sjukt fin!
Go natt mina fina läsare!


Likes

Comments

Go morgon eller vad man nu ska säga...
Har en kort rast från frisör teorin just nu. Vi går igenom våran apl uppgift vi ska göra nu när vi är ute tre veckor på praktik. Har även fått skriva ner punkter om vad service är för oss...
När ja slutat blir det en kort sväng upp till ttc för att lämna anmälningarna inför årets bal! Det börjar närma sig, äntligen! :D
Hörs sen!

Likes

Comments

Go kväll mina fina läsare!
Har inte hänt så mycket idag. Skola från 8 till 14:25 och vi har pratat om gymnasiearbetet på förmiddagen, sen var vi tvungna att ha ett möte i balkomiten så kom inte från skolan fönns vid 15:30! När ja kom hem så blev det en stund i soffan för att äta lite och blev lite tv samtidigt. Har fixat stallet och sköttom hästarna. Nu får snön ta och försvinna så ja kan sätta igång dom ordentligt efter deras vinter vila.

Religionslektionen i morgon är inställd så börjar inte fönns kl 10, Yippie!! 😁
Har även naturkunskap i morgon och frisör teori tror ja, så slutar vid 13:50 så blir ingen lång dag alls.

Men ja hoppas på att ja kan få lite hjälp av er som läser.....
Vill veta vad ni tycker om det ja brukar skriva, om ni vill att ja skriver om något annat och vad i så fall?
Tycker ni de e kul med dagens låt och dagens citat någon gång då och då, eller vill ni att det ska vara oftare och hur ofta då i så fall?
Vill ni att ja har veckans blogg?
Mer "saker ni inte visste om mig?"
Vill ni att ja ska ta del av era tankar och funderingar och skriva om vad ja tycker och tänker om det ni funderar över?
Snälla kom med förslag och hjälp mig, skriv en kommentar! (Ni behöver inte ha en blogg eller inloggning för att kunna kommentera)
Vill ni inte att andra ska ha en aning om vem ni är eller inte ens att ja vet vem ni är, så skriv anonym där ni ska skriva erat namn.
Tack för hjälpen! 😊

Likes

Comments

I torsdags så var de praktik. Det var en lugn dag med inte så mycket kunder. Ja fick färga Carinas hår när hon hade 2,5 timme tills nästa kund. Ja fick även en drop in klippkund.

I fredags så var det utgång med Nasse och hans flickvänn för att fira henne tillsammans med några andra kompisar till dom! Sjukt kul var det! Först var vi på tusen och en natt och laddade upp för att senare förflytta oss till sliver. Vi fick även vänta på nasse och becca då hon glömde sitt lägg hemma så dom fick åka hem för att hämta de. Men när dom kom tillbaka så var det dags för att gå till sliver. Vid halv två vandrade vi 8 som var kvar för att äta på subway, mycket gott...

Igår var en seg dag efter festandet i fredags. Så de blev inte mycket gjort igår inte. Jag och Susanne var ute och red en sväng i skogen igår på morgonen. Mikael ringde och väckte mig och älskling kl 11, så de var bara att försöka ta sig ur sängen för att åka hem och rida. Visst piggnade man till lite av att vara ute i den friska luften. Mamma och Mikael skulle även på HV igår så älsklingen fick komma och hjälpa mig vara barnvakt åt Erik.

Idag har ja suttit och räknat dom sista 35 inventeringslistorna. Tog bara sådär 5 timmar, men nu är ja äntligen färdig. Är helt trött i huvudet efter att bara ha tittat på en massa siffror.

Söta lilla Gustav som vill ligga i skåpet!

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket. Har haft religion, naturkunskap och frisör teori i skolan idag... Har varit segt då vi tittat på film både på religionen och naturkunskapen... Sen hade vi färglära på frisör lektionen.
När ja kom hem gav ja och mamma oss ut i skogen med Bonnie och Celeste. Mamma körde pluttan och ja red Celeste.
Har tillbringat resten av kvällen till att leta balklänning igen. Phuu... 😔

Likes

Comments

Ligger nu i sängen med mitt hjärta och myser. Var detta lyckliga slut på dagen ja ville ha! ❤️
Sista lektionen i skolan så hade vi ju tema brud. Ja har fixat en bruduppsättning och smink på stephanie. Sen när....
Sen när ja kom hem så kom älsklingen och vi fixade stallet. Erik var också med som hjälpreda och soppade golvet och hjälpte till att fylla hönät. Sen hade pojkarna lite bus på vägen in.


Likes

Comments

Orkade verkligen inte gå upp ur sängen idag! När sista larmet ringde bytte lea ställning i sängen och la sitt huvud på min axel som om hon tyckte ja kunde stanna kvar, de hade ja gärna gjort. Men låg kvar 5 min extra och pussade och kramade henne. Den dagen du försvinner kommer ja gråta floder....
När ja kom till skolan var vi bara 4 personer, men det har rullat in flera under dagen. Vi har målat strukturtäckningar och skrivit arbetsbeskrivning. Nu sitter ja på en bänk och väntar på sista lektionen och längtar efter min älskling. Hoppas sista lektionen går snabbt nu när vi jobbar med något kul som tema brud, uppsättning och smink.

Likes

Comments