Header

Filed under: Q/A

Hej igen! tänkte försöka starta upp min blogg lite sakta men säkert. Fick sån vilja att göra det från en av mina vänners nya blogg. Så tänkte att jag skulle börja lite igen, men så småningom gå över mer till youtube. Så-varför inte börja med att lära känna mig på nytt för er som kommer kika in här som jag inte har fått besök av tidigare

1. Vad heter du? Hanna Josefine Augustsson.

2. Hur gammal är du? Jag är 19.

3. Var bor du? I Karlstad.

4. Singel eller upptagen? I ett förhållande.


5. Vad har du för mobil? iPhone 5s.

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Jag skulle först och främst ta med mig min kille och mina kompisar utomlands, sedan skulle jag sätta in i fonder och aktier (ja det låter tråkigt, men är väldigt smart), köpa en bil kanske, flytta och sedan spara resten typ.

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Minst... Det är nog hur dålig självdisciplin jag har.

8. Tre länder du vill besöka? Väljer Bali, Maldiverna och Los Angeles


9. Vad är det värsta du vet? Att känna sig sviken och inte behövd

10. Drömmar i livet? RESA! Att bli ekonomiskt oberoende långt över medelklass. Nej, det är ingen dröm, det är bara ett mål jag ska uppnå. Min största dröm är nog att titta tillbaka på livet när jag är 50 och känna att jag skulle kunna dö där och då för jag har hunnit med allt jag har velat göra i livet.

11. Tre favoriter i garderoben just nu? Min nyss beställda bomberjacka (om det räknas), min t-shirt i läderimitation och nattlinnet från Hunkemöller jag fick av Andreas i julklapp. 


12. Beroende av något? Musik, mat, pengar haha

13. Piercingar/tatueringar? Hål i öronen. Vill skaffa en tatuering också, en palm på undersidan av överarmen eller vid skulderbladet. Fast inte riktigt lika stor som denna:14. Vad vill du ha just nu? Massa pengar, sol och en kram

15. Tränar du? Dåligt på den fronten. Hade gymkort i ca 2 år, men sa upp det för jag hade noll motivation längre. Jag har gjort ett träningsschema för hemmaträning, vilket enligt vad jag har sett ger lika bra resultat som på gymmet. Ska köpa några fler vikter till bara så är jag ready to go!


16. När går du och lägger dig? Det beror på när jag ska upp på morgonen, men vanligtvis mellan 22-00

17. Tre saker/personer du saknar? Tre saker blir nog värme, min systemkamera som jag så idiotiskt bestämde mig för att sälja och USA. Tre personer jag saknar blir min bästis Linn som tyvärr bor ända borta i Norge, Felicia som pluggar i Linköping och såklart släkt som inte bor i närheten av Karlstad.

18. Roligaste kompisen? Det går tyvärr inte att välja ut en, men Amanda, Linn, Isabelle och sedan är min kille faktiskt en rolig kompis också haha.

19. Vad är du rädd för? Jag är såå rädd för mörker

20. Vad ser du fram mest emot just nu? Utlandsresan med Amanda, flytten till egen lägenhet, utlandsresan med min bibi, att Linn ska komma hem igen.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Filed under: SHOPPING, TRAVELS

​Nytt från när jag och familjen var i Gbg i helgen för kalas! Örhängen till balen och den såkallade "balväskan". Ingen balväska direkt men kände att jag ville ha en som jag kan använda efteråt också, så de blev denna! Nöjd med allt iallafall. 


Likes

Comments