November Rain

Hej kompisar! Hur har eran vecka varit? đŸ€— Min har mest bestĂ„tt av jobb och jag sitter i skrivande stund pĂ„ jobbet och avverkar sista natten för denna veckan nu. Utöver en massa jobb har jag faktiskt klĂ€mt in tvĂ„ spĂ€nnande möten med en otroligt inspirerande person som ska hjĂ€lpa mig att komma igĂ„ng med en liten nystart i mitt liv... Har inte bestĂ€mt mig till 100% Ă€n, men det kommer mer om detta lite lĂ€ngre fram! Jag Ă€r en person som lider av EXTREM beslutsĂ„ngest (alltsĂ„ extrem! Att vĂ€lja mat frĂ„n pizzerian kan lĂ€tt ta en timme för mig) och överanalyserar ALLT. Ihop med detta Ă€r jag en vĂ€ldigt bekvĂ€m mĂ€nniska som inte varken orkar eller vĂ„gar Ă€ndra pĂ„ saker och ting, sĂ„ ja jag fastnar lĂ€tt i mönster helt enkelt.

Men nu har jag gĂ„tt i detta ekorrhjulet alltför lĂ€nge och jag kĂ€nner att detta Ă€r inte livet jag vill leva tills jag blir gammal och bitter. PĂ„ ett vis kĂ€nns det lite risky, men Ă„ andra sidan mĂ„ste man vĂ„ga satsa och tro pĂ„ sig sjĂ€lv ibland ocksĂ„.... Om jag inte gör detta nu sĂ„ tror jag att jag kommer gĂ„ runt halva livet och kĂ€nna ”tĂ€nk om?”. Vi fĂ„r se hur det blir helt enkelt!đŸ€”

VÀdret denna veckan har ju inte varit nÄn höjdare, bara massa regn.. Men det Àr skönt pÄ nÄt vis, jag jobbar ju enbart nÀtter just nu sÄ det Àr vÀldigt mysigt att komma hem pÄ morgonen nÀr det Àr mörkt och kallt, regnet smattrar pÄ fönsterrutorna och jag fÄr krypa ner i sÀngen och sova nÄgra timmar.
PÄ dagarna har jag och D tagit med oss hundarna och gÄtt lÄngpromenad i skogen, jag har varit pÄ gymmet och trÀnat varje dag förutom lördag/söndag under veckan, sÄ hela kroppen kÀnns sÄdÀr mör och hÀrlig nu. HatkÀrlek till trÀningsvÀrk alltsÄ! Har Àven skött kosten hela veckan och vilken jÀkla skillnad pÄ psyket nÀr man gör det?? Socker Àr verkligen gift för kroppen, usch..

Ända sen min diet i vĂ„ras har jag knappt orkat gĂ„ till gymmet eller Ă€ta ordentligt och jag har mĂ„tt ganska kasst psykiskt pga detta faktiskt.. Jag gick ner 10kg, men sen kom livet emellan - en vecka i Turkiet och en vecka pĂ„ Sweden rock sĂ„ var det liksom tillbaka till gamla matvanor igen... Jag antar att dom flesta vet hur det Ă€r😅 Men hur som helst sĂ„ mĂ„r jag trots allt bĂ€st nĂ€r jag fĂ„r trĂ€na och Ă€ta ordentligt, sĂ„ jag passar pĂ„ nu sĂ„ fort gnistan finns dĂ€r, hehe.

NĂ„gra bilder frĂ„n slutet av mars detta Ă„ret. Fan vad jag kĂ€mpade! Och fan vad bra jag mĂ„dde! MĂ„r kroppen bra sĂ„ mĂ„r knoppen bra, lite sĂ„ Ă€r det ju och just nu Ă€r det min inspiration. SĂ„ jag tĂ€nker kĂ€mpa pĂ„ kommande vecka ocksĂ„ đŸ’ȘđŸŒ

Sorry för lÄngt och svamligt inlÀgg, hehe. Vi hörs under veckan! PEACE

Gillar

Kommentarer